Mooncup
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Ma ti si ena faca
Pa lahko lulaš stoje? Jaz po mojem refleksno ne bi mogla. To je iz kartona al iz česa, pa pol bek vržeš, al kak?
Pa lahko lulaš stoje? Jaz po mojem refleksno ne bi mogla. To je iz kartona al iz česa, pa pol bek vržeš, al kak?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
a mi loh kera razloži tole: stoje lulat?? kako, zakaj??
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
In kolkrat se greš lohk polulat za 3.50€???
Ja no drgač pa mooncup,super zadevca jo uporablam že en let.Od takrat nism mela niti tamponov niti uložkov!Amm edin zjutri če mam močno menstro ponoč pol k se dvignem mi spusti in kr čutm k mi vn teče.Pol morm pa na skret laufat.Recimo čez dan k pa stojim al pa sedim mi pa ceu dan ni treba prazn tega.Najbolj faj pa je ker nč ne smrdi pa še u smeti nč ne mečem,res superca.
Ja no drgač pa mooncup,super zadevca jo uporablam že en let.Od takrat nism mela niti tamponov niti uložkov!Amm edin zjutri če mam močno menstro ponoč pol k se dvignem mi spusti in kr čutm k mi vn teče.Pol morm pa na skret laufat.Recimo čez dan k pa stojim al pa sedim mi pa ceu dan ni treba prazn tega.Najbolj faj pa je ker nč ne smrdi pa še u smeti nč ne mečem,res superca.
-
majchy84 - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2006
Trenutno si menstruacije brez lunetke sploh ne predstavljam. Ker imam zaradi tablet ful redko kri, jo moram večkrat izpraznit (recimo na 5, 6 ur). Če bi imela tampone ali vložke, bi verjetno mogla menjat vsako uro. Lunetke ne zamenjam za nič več
- look-look
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2005
punce, mene pa zanima, če ima še katera tak problem kot jaz... en dan imam res zelo močno menstrucijo in takrat mi kljub lunetki kaj pride kar mimo (pa ne govorim samo o kakšni kapljici). in ja, pravilno je vstavljena, tako da ni v tem fora. res ne vem, kje je catch. a je možno, da pač za tako močno menstrucijo enostavno lunetka ni primerna?
-
Poki - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
mogoče bi za močno menstruacijo mogla imeti model2,... drugače pa sem na začetku imela iste težave, potem so pa kar izginile, ne vem zakaj, za vsak slučaj sem imela majhen vložek ampak zdaj mi lepo tesni. verjetno sem se čist zverzirala pozicionirat lunuettko tako da ne uhaja nič ven.
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
look-look napisal/-a:punce, mene pa zanima, če ima še katera tak problem kot jaz... en dan imam res zelo močno menstrucijo in takrat mi kljub lunetki kaj pride kar mimo (pa ne govorim samo o kakšni kapljici). in ja, pravilno je vstavljena, tako da ni v tem fora. res ne vem, kje je catch. a je možno, da pač za tako močno menstrucijo enostavno lunetka ni primerna?
Js mam isti problem! Prvič ko sem jo nosila, mi je vedno vse skozi pršlo. Poleg tega sem mela tok močno menstro, da je sem z odstranjevanjem skodelce cel wc zapacala. Zato sem ju tudi nehala uporabljat in sedaj leži v predalu že pol leta... Jo pa imam v načrtu spet kdaj uporabit.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Meni se je to zgodilo samo prvič, ko je nisem pravilno vstavla. Ti naredi "srljuuup" ko jo daš not?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
- look-look
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2005
mah čudno mi je, da imam te probleme ravno samo tisti dan, ko je menstra res močna, drugače pa sploh ne in sem ful zadovoljna mam pa itak model 2. no, mogoče pa res glih takrat kej zafrknem pri vstavljanju, bom še malo stestirala v prihodnjih mesecih hvala!
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
Ampak vseeno moraš čutiti, ko ti naredi vakum. To je znak, da je pravilno uporabljena. Mene prav zaboli čez par minut, ko se pravilno namesti. Samo ne boli vseh. Ene ne boli, druge pa. Pač odvisno od vsake ženske posebej. Meni še ni nikol prišlo čez. Pa sem imela skodelico že dlje noter, koker je rečeno, da bi jo naj imel. Takrat, ko imam bolj šibko menstruacijo. Če pa vidim, da je močna, jo pač bolj pogosto spraznim.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov