Mooncup
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lipgloss - Debatorica
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Po ta tretji rundi z Lunettko boš ze tako zverzirana, da ti je ne bo več problema vem vzet kjerkoli boš, ker se enkrat navadiš, ti je tako kot vložek zamenjat,.. malo dlje se zamudiš na wc-ju to je pa to se mi je tudoi že godilo, da nisem imela ne vode ne dezinfekcijske krpice in sem samo odlila v školjko, malo pobrisala na zunanji strani in dala nazaj,... pa je bilo vse v redu, tako da nič se bat, samo stvar navade.
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
Kaj naj rečem?
Navdušile ste me... Včeraj sm prebrala skor vse strani in se odločila d mam dost tamponov in vložkov. Grem kupit, pa potem sporočim. Če bo fajn, jo dobi še sestrica.
Aja, moj je reku: Kako to misliš? A to maš pol en tak kozarc med nogam? Ojej, pa si ti zihr? No, sj, če bo teb v redu, pol fajn...
Navdušile ste me... Včeraj sm prebrala skor vse strani in se odločila d mam dost tamponov in vložkov. Grem kupit, pa potem sporočim. Če bo fajn, jo dobi še sestrica.
Aja, moj je reku: Kako to misliš? A to maš pol en tak kozarc med nogam? Ojej, pa si ti zihr? No, sj, če bo teb v redu, pol fajn...
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Že komaj čakam, da pridem domov, kjer me čaka lunetka
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
Jaz jo sedaj uporabljam približno pol leta in sem zelo zadovoljna z njo. Je ne manjam več za nobene tampone, kaj šele vložke. Teh tak nikol nisem mogla met
-
lipgloss - Debatorica
jaz sem se pa odločila probat še ta pripomoček za Lulanje, Urinelle, sem ga ravnokar naročila na njihovi strani in me prav za foro zanima kako to deluje. da bom lahko probala kje na javnem wc.ju lulat stoje vam še sporočim kako je šlo
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
Lunetka brez tebe mi več živeti ni... hehehe Sam res, svaka čast tistmu, k je tole izumu... Js jo mam zj že od poletja in sm se res tok navadla na njo, da bi mi blo kr groza, če je več ne bi mela... Najboljš je, k maš lah brezskrbne tut tiste prej še tok bedne dni u mesecu... jeej...
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
lipgloss napisal/-a:jaz sem se pa odločila probat še ta pripomoček za Lulanje, Urinelle, sem ga ravnokar naročila na njihovi strani in me prav za foro zanima kako to deluje. da bom lahko probala kje na javnem wc.ju lulat stoje vam še sporočim kako je šlo
Ne, resno si si naročla???
Veš kaj naredi, za maškare se naštimaj v eno iber mačko, da te noben ne bo prepoznal, pa idi nekam, ko bo pune gužva. In lepo mimo ženske vrste ga vsekaj na moški wc
Sam do takrat morš met že prakso, da ne bo po zapestju vse teklo! Hehe, ful mi je smešno to
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
http://www.youtube.com/watch?v=2AcgH0e6wmQ
Tkole nej bi tole zgledal???Jah sam še zmer nism prepričana da tole tko dobr deluje???Ali pač???A to si sam nastavš tm uspod in je??Sam nism zihr da nebi kej mem prtekl al pa kej?? Pa tud sploh ne vem če bi bla v stoje tok sproščena da bi se sploh lahko poscala.
Tkole nej bi tole zgledal???Jah sam še zmer nism prepričana da tole tko dobr deluje???Ali pač???A to si sam nastavš tm uspod in je??Sam nism zihr da nebi kej mem prtekl al pa kej?? Pa tud sploh ne vem če bi bla v stoje tok sproščena da bi se sploh lahko poscala.
-
an|a - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2007
Breme tole teme in vidim da jih res ful malo ve o tej menstrualni skodelici:) Sama uporabljam od lunette to stvarco in je ful fajna. Res da si na začetku nisem znala predstavlkjati kk to daš notr, pol sprazneš, itd. Tudi tamponi so bili zakomplicirana reč na začetku uporabe , tako kot ta skodelica...ampak se potem navadiš in je vse preprosto. Kar se tiče spraznevanja na javnih prostorih kjer ni umivalnikov...zraven se kupijo neki čistilni robčki in potem obrišeš in je vse kul...povrhu vsega ti pa še malo razkuži skodelico...tako da ko se navadiš je super stvarca...
Najbolj všeč mi je res da mi ni treba vsak mesec zapravljati denar za tampone in še včasih se je zgodilo da tedaj ko si jih nujno rabil ti jih je zmanjkalo:( res da ni tako poceni ampak jo lahko uporabljaš več let, če lepo skrbiš zanjo...to pa itaq piše v navodilih kako moraš skrbeti...prekuhavanje itd...
Nekdo je rekel da ti to lahko pade ven...ni šans da ti pade ven ker ti nekako "vakum" to drži notr in zato moreš tud se naučit kako se vstavlja in ako dobiš ven...prvič je blo ful čudno zdej je pa vse na izi:)
pa še v bazenu jo lahko uporabljaš brez panike (preizkušeno) in ti ni treba zausako ko prideš iz bazena zamenjat tako kot pri tamponih...
tk da preizkuste pa bote zadovoljne..sam lahko da vsakemu ne ustreza tako kot tamponi ne:)
Najbolj všeč mi je res da mi ni treba vsak mesec zapravljati denar za tampone in še včasih se je zgodilo da tedaj ko si jih nujno rabil ti jih je zmanjkalo:( res da ni tako poceni ampak jo lahko uporabljaš več let, če lepo skrbiš zanjo...to pa itaq piše v navodilih kako moraš skrbeti...prekuhavanje itd...
Nekdo je rekel da ti to lahko pade ven...ni šans da ti pade ven ker ti nekako "vakum" to drži notr in zato moreš tud se naučit kako se vstavlja in ako dobiš ven...prvič je blo ful čudno zdej je pa vse na izi:)
pa še v bazenu jo lahko uporabljaš brez panike (preizkušeno) in ti ni treba zausako ko prideš iz bazena zamenjat tako kot pri tamponih...
tk da preizkuste pa bote zadovoljne..sam lahko da vsakemu ne ustreza tako kot tamponi ne:)
-
lipgloss - Debatorica
upam, da nisem preveč OT, ampak oblubila sem, da vam povem kako deluje pripomoček za lulanje stoje sprobala sem najprej doma in je hecen občutek, ker misliš da bo vseeno vse špricalo mimo ,.. in se zato težko sprostiš ampak drugič je šlo pa ko taprav dedec in zdej jih mam kar skoz v torbici ko grem kam ven, ker mi je fajn zaradi poscanih javnih wcjev. V glavnem stvar sploh ni več tako smešna amapk deluje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov