Mooncup
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Damyanchyka napisal/-a:Sam je težko stoje lulat s tem Usaj jst ne morm..
No to zdej se sliš, k da že mam to Hotla sm povedat, da ne znam lulat stoje..razn pod tušem da bi pa tko se naštimala pred školjko pa pač probala..pa dvomm..sicr z vajo vrjetno ja
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
No to itaq. Sam recimo vem, da ful težko stoje lulam..Je lažje, če čepe Ne predstavlam si na javnem wcju, da lulam stoje u neko zadevo, k usmir curek
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ma ne vem, meni bi pomoje še s temle usmerjevalcem curka vse mimo šlo
-
LovelyM - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
Lejla86 napisal/-a:Še neki v zvezi z moooncupom...jst sem dons probala "na suho", ker menstruacijo dobim šele čez enih 10 dni...pa je drgač vse fajn...sam zanima me, al more un privesek štrlet vn, al morš dat šalčko še bolj notr...?
Pecelj naj bi bil malo zunaj, sicer je pa ful odvisno od tvoje anatomije. Meni stoji precej globoko notr. Večina si pecelj tudi malo odreže, ker je mene rezal v kožo, pa sm ga čutila preveč.
Tkole nej bi stau, men stoji malce globje.
-
Kako pa lahko zagrabš pol to, če je tuk globoko?A daš dva prsta not..al kako..ne predstavlam si..
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Tudi jaz sem si jo nabavla. Za 21. roj.dan sem se odločila, da si kupim to zadevo...torej velikost 2, ker pač nisem več 20nica.
Ampak zaenkrat počiva v omari...namreč bojim se, da sem vzela preveliko. Zgodba je pa taka: kot posledica divjega praznovanja sem končala s prehlajenim mehurjem. In ravno istočasno sem dobila M. Ko sem sprobala mojo lunetko (ni bilo nekaj zahtevno je not dat) se mi je zdelo, da mi pritiska direeeekt na mehur in sem še bolj mogla hodit lulat Pa tak trdo mi je blo, poleg tega me je še tisti repek hudo ribal.
Zdaj sem dobila malo več upanja, ko sem prebrala vaše poste. Prekuhala sem jo in jo skranila (v predalu za vložke imam sedaj posebno skledico za prekuhavanje lunetke). In upam, da bo naslednji mesec šlo bolje, ko bo mehur zdrav. Hudiča, če lahko moj tiča not spravi, ma mora king size kondome uporabljat, kaj te ta štopl ne bo šel not! Repek bom pa malo odrezala, da me ne bo žulil.
Ampak zaenkrat počiva v omari...namreč bojim se, da sem vzela preveliko. Zgodba je pa taka: kot posledica divjega praznovanja sem končala s prehlajenim mehurjem. In ravno istočasno sem dobila M. Ko sem sprobala mojo lunetko (ni bilo nekaj zahtevno je not dat) se mi je zdelo, da mi pritiska direeeekt na mehur in sem še bolj mogla hodit lulat Pa tak trdo mi je blo, poleg tega me je še tisti repek hudo ribal.
Zdaj sem dobila malo več upanja, ko sem prebrala vaše poste. Prekuhala sem jo in jo skranila (v predalu za vložke imam sedaj posebno skledico za prekuhavanje lunetke). In upam, da bo naslednji mesec šlo bolje, ko bo mehur zdrav. Hudiča, če lahko moj tiča not spravi, ma mora king size kondome uporabljat, kaj te ta štopl ne bo šel not! Repek bom pa malo odrezala, da me ne bo žulil.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
LovelyM - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
Damyanchyka napisal/-a:Kako pa lahko zagrabš pol to, če je tuk globoko?A daš dva prsta not..al kako..ne predstavlam si..
Na začetku sem mela kr težave da sm jo ven privlekla ampak zdej pa gre že zelo avtomatično. Najprej jo z mišicami potisnem dol in potem z palcem in kazalcem zagrabim za pecelj, sprostim vakum in vzamem ven.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Bolj verjetno je to, da imaš natrenirane mišice doli in ti bolj skupaj držijo. Odvisno tudi od vakuuma, meni je ta vakuum tolk zagrabu, da je kar "srljuuup" naredlo, ko sm lunetko ven vzela
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov