Mooncup
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
kr.ena napisal/-a:Tamarra* napisal/-a:Danes sem šla gledat in sem mislila, kaj pa če sprobam tole stvarco, mogoče le ni tako slabo. Ampak ko sem videla ceno - 31eur oz. nekaj takega me je pa skor na rit vrglo in tako tega vseeno nisem (še) nabavla
Če potem ugotoviš, da ti ne ustreza, je res stran vržen denar. Če ti ustreza, pa hitro "prineseš noter" teh 31€ - pomisli, koliko porabiš za vložke in tampone ...
^^kot pri meni naprimer... Prov jezna sm ker sm jo kupila! Sam se bom potrudila, da mi bo začela ugajat, ker res nočm da bi bil to stran vržen denar...
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
sama sem tudi že razmišlajala o nakupu pa me skrbi, da se ne bi še meni ponovila ta zgodba o stran vrženem denarju.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Georgia napisal/-a:Na kolk časa pa vi praznete te skodelce?
Mislim, da tale skodelca bolj prav pride za bolj šibko menstruacijo... Js sm mela prejšnjo zlo močno, in je blo čist preveč krvi povsod! In na koncu res ni izpadlo pretirano higiensko.
mislim da bi jst pri moji močni menstruaciji to večkrat na dan mogla praznit, pomožnosti bi pa še skupaj padla ob pogledu na posodico polno krvi tako da, ne hvala, so mi (zaenkrat) tamponi prav fajn
Let's swim to the moon .....
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
kr.ena napisal/-a:Če ti ustreza, pa hitro "prineseš noter" teh 31€ - pomisli, koliko porabiš za vložke in tampone ...
To je res ja, sam sem še vedno bolj na strani, ki pravi, da mi to ne bi ustrezalo. Ne znam si predstavljat, da bi imela neko 'šalčko' not. Poleg tega bi mi bilo pomoje ogabno to čistit
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
Tamarra* napisal/-a:Ne znam si predstavljat, da bi imela neko 'šalčko' not. Poleg tega bi mi bilo pomoje ogabno to čistit
sploh je ne čutiš, tko da si ne rabiš sploh nič predstavljat. čiščenje ni lih prijetno z vidika direktnega pogleda, ampak navsezadnje pa si to itak ti...
-
Kaychee - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
Za moje pojme je čiščenje primerljivo tistemu k "plenice" menjaš. Lih tko morš tisto svinjarijo gledat..
Sploh pa je tle treba samo šalčko oprat in je spet vse lepo in čisto.
Sploh pa tiste fore o stran vrženem denarju - če ste se navadle tamponov, ne vem zakaj se šalčke ne bi. Mal potrpežljivosti in volje pa bo.
Sploh pa je tle treba samo šalčko oprat in je spet vse lepo in čisto.
Sploh pa tiste fore o stran vrženem denarju - če ste se navadle tamponov, ne vem zakaj se šalčke ne bi. Mal potrpežljivosti in volje pa bo.
-
missy* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
nekateri padajo skupaj ob pogledu na vecjo kolicino krvi, kar se ti ob menjavanju plenic ne zgodi...
Jaz nimam proti tej salcki cisto nic, sem vesela za tiste, ki jim to ustreza, ampak jaz je nebi nikoli kupila. Sama misel, da imam v noznici nekaj sirokega, in da mi razsirja noznico, me zelo odbija. Tampon je le ozji, ko pa imas v sebi salcko, pa je tisti cas noznica razsirjena, kolikor je salcka siroka. NE
Jaz nimam proti tej salcki cisto nic, sem vesela za tiste, ki jim to ustreza, ampak jaz je nebi nikoli kupila. Sama misel, da imam v noznici nekaj sirokega, in da mi razsirja noznico, me zelo odbija. Tampon je le ozji, ko pa imas v sebi salcko, pa je tisti cas noznica razsirjena, kolikor je salcka siroka. NE
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Kaychee napisal/-a:
se ne da primerjat..ta šalčka je za moje pojme blazno komplicirana stvar...plus tega imam blazno boleče menstruacije in ko sem še s tem not šarila je bilo še huje...dejansko sem denar stran vrgla...
zdaj se dobijo že tamponi in vložki iz čistega bombaža in jaz se poslužujem tega..je veliko boljši občutek..pa še ko kam grem sem čisto mirna...
tiste, ki ste zadovoljne hvala bogu...jaz pa sem pričakovala veliko več...morda pa še kdaj poskusim...trenutno čaka v omari...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
koala - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 9. 2007
missy* napisal/-a:Sama misel, da imam v noznici nekaj sirokega, in da mi razsirja noznico, me zelo odbija. Tampon je le ozji, ko pa imas v sebi salcko, pa je tisti cas noznica razsirjena, kolikor je salcka siroka. NE
O bog. Ja, čisto tako je, dlje ko jo uporabljaš, širšo nožnico imaš:roll: In potem, ko zanosiš in greš rodit, otrok kar pade ven, ker imaš itak zarad šalčke tako razširjeno nožnico Tud tampon, ko vpije tekočino, postane širok. Dejte mal razmišljat z glavo ali pa si vzemite 5 minut časa in poglejte v kakšen učbenik o anatomiji preden pišete take komentarje. Nožnica se zaradi uporabe šalčke ne razširja. Tako kot se ne razširja zaradi rednih spolnih odnosov.
Za vse tiste, ki pa ne želite metat stran denarja v primeru nezadovoljstva s šalčko, pa novička, da v Kuukuppi-ju (pogooglajte, da ne bom kregana zarad oglaševanja) ta mesec nudijo 6-mesečno garancijo na vse šalčke, ki jih prodajajo. Torej odlična priložnost za probat
Zadnjič spremenil koala, dne 04. Nov. 2008 19:13, skupaj popravljeno 1 krat.
If you wouldn’t wear your dog … please don’t wear any fur.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov