Mooncup
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
keepsake napisal/-a:no, jez sm na frišno uporabnica en mesec, zdele uporabljam pri drugi menstruaciji...
no, ko človk prebere tole temo res dobi filing da bo treba narest celo lobotomijo
sem prebrala priložena navodila, šalčko prepognila tko kot je narisano, vstavila, preverila če se je odprla.... In to je bilo to! ... Sem se začela praskat po glavi 'ne, ne, to že ne more bit tok enostavno, če punce rabijo pol ure da pogruntajo kako jo vstavit ?!' ... jo dam ven (spet, čisto brez problema)... še enkrat preberem navodila in spet noter... Hmmm... No pa dejmo stestirat. In grem en điro po hiši, malo po štengah, malo pred računalnik, malo mačke preganjat. In ni nič začelo curit ven.
No očitno sem naravni talent
uglavnem, zadeva je res res super in šele zdej porajtam kako zelo tamponi izsušijo...
Itak, da ni s tem nobenih težav. Tudi, če nisi, citiram: naravni talent.
Zadnjič spremenil ženska, dne 04. Okt. 2008 17:37, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
No js sm od včeraj nova uporabnica Lunettke. In morm rečt, da nism kaj posebej zadovoljna. Zdi se mi ful pretrda, tko da sm jo komaj dobila noter, še težje pa ven. In me je na koncu vse bolelo. Poleg tega sem morala nujno imeti na hlačkah še vložek. Ne vem ali zarad tako močne menstruacije al zarad česa?!
No ampak ne bom kar tako obupala (30€ tut ni tko malo). Nekajkrat jo bom še dala prekuhat, in upam da se bo malo zmehčala, da bo vstavljanje mal lažje. Upam da bo bolš.
No ampak ne bom kar tako obupala (30€ tut ni tko malo). Nekajkrat jo bom še dala prekuhat, in upam da se bo malo zmehčala, da bo vstavljanje mal lažje. Upam da bo bolš.
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
p!ka napisal/-a:^^ Zakaj pa ne ?
prezakomplicirano...pa očitno, če si malo " izven serijski"(maternico imam namreč pomaknjeno bolj dol kot je normalno, s tem tudi maternični vrat) stvar ne funkcionira tako kot bi mogla...skoraj vedno je namreč prepuščala pa je bila zmeraj čisto odprta, nisem je čutila pa nisem imela težav pri vstavljanju...
jaz ostajam na nature vložkih...pa občasno tamponih...bom še sicer probala...ampak samo za doma...za ves čas pa ne bi bila sigurna in mirna...v glavnem žal mi je, da sem jo kupila...pa še vsa tista kri, ko jo ven vzameš ni ravno prijetna...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
Georgia napisal/-a:No js sm od včeraj nova uporabnica Lunettke. In morm rečt, da nism kaj posebej zadovoljna. Zdi se mi ful pretrda, tko da sm jo komaj dobila noter, še težje pa ven. In me je na koncu vse bolelo. Poleg tega sem morala nujno imeti na hlačkah še vložek. Ne vem ali zarad tako močne menstruacije al zarad česa?!
Sprostiti se moraš.
Pri tebi očitno ni bila odprta. V navodilih ti piše, kako to preveriš.
Moja je pa ta teden po enem mesecu zopet prišla na vrsto ...
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
jz tud mislim d si je ne bom kupila..ne morem si predstavlat d bi mela eno silikonsko stvar ceu dan u seb pa povrh še polno krvi...ne hvala..pa se ne sramujem sebe pa menstruacije sam useen mi ni lih privlačno use skup..
mam raj tampone pa nj rečejo o njih karkoli hočejo..
papa
mam raj tampone pa nj rečejo o njih karkoli hočejo..
papa
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
Js jo mam zdej že tretjič in sm se že čist navadla in res je kul ko sam zjutri pa zvečer menjam pa še nč vn ne teče tk da je tak občutek, kt da sploh ne bi mela več M
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
kako pa potem to stvarco vzameš ven, da ne poliješ vse tiste krvi? sploh si ne predstavljam, koliko se je nabere
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov