Mooncup
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Abby - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Celje
Tut js mam dvojko in sm zdej čist vesela, da sm si jo kupla, čeprav sm si med prvo menstruacijo želela, da bi si kupla enko, ker sm mela probleme z vstavljanjem. Sam, po parih prekuhavanjih se je pa res lepo zmehčala, tk da zdej nimam več problemov
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
Tut js lah rečem, da mi gre zlo fino... zdele je moja druga M s tole šalčko in res čist drugačen občutek, koker pa prvič...
Na primer, prvič sm rabla skor dve urce da sm pogruntala kok se da notr pa skor obupala, preden sm jo vn dobla... zdej pa deset do petnajst minutk...
Sam sistem pogruntaš in je... malce težav mi dela le še izstavljanje, ko ne morem takoj za dno stisnat...
Tk da punce, pogumo, ker ko se navadiš, ti tale čudež res olajša tiste dneve v mesecu
Na primer, prvič sm rabla skor dve urce da sm pogruntala kok se da notr pa skor obupala, preden sm jo vn dobla... zdej pa deset do petnajst minutk...
Sam sistem pogruntaš in je... malce težav mi dela le še izstavljanje, ko ne morem takoj za dno stisnat...
Tk da punce, pogumo, ker ko se navadiš, ti tale čudež res olajša tiste dneve v mesecu
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
-
_ninchyka_ - Debatorica
js nič ne pretiravam, js jo komi drugič uporabljam in mi še ne gre čist na en dva tri... tk da znucam ja nekje 10 minut, kar je miljonkrat boljše kot pa ko sm si prvič...
Ko bom pa že navajena čist pa tut ne vrjamem, da bi si jo dala v minutki notr, kr js potrebujem čas za tole...
Tk da ne ti men, da pretiravam haha...
Če jo ti uporablaš že 10ič al še večkrat, valda da jo sam not porineš...
sicer pa js taprvič nimam tok raztegnjene, da bi mi kr sama od sebe notr šla
Ko bom pa že navajena čist pa tut ne vrjamem, da bi si jo dala v minutki notr, kr js potrebujem čas za tole...
Tk da ne ti men, da pretiravam haha...
Če jo ti uporablaš že 10ič al še večkrat, valda da jo sam not porineš...
-
emkica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Ljubljana
ja jest tud prvič nisem rabla tolk časa. Sploh pa veš kok je 10 min. Sploh si ne morem predstavljat kaj lahko delaš s tisto skodelico tolk časa. Sej res nimaš nič drugega za nardit, kot da jo stisneš in porineš not...mislm spet ni neki tolk težkega za nardit...da bi rabla tolk časa
-
_ninchyka_ - Debatorica
...jah kakor za koga... eni so počasnejši, nekateri so hitrejši... nekateri si vzamejo čas, drugi to nardijo u trenutku...
Sicer pa js tole tut temeljito umijem, preden dam nazaj notr in ne sam neki na hitrco...
Sicer pa js tole tut temeljito umijem, preden dam nazaj notr in ne sam neki na hitrco...
-
Abby - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Celje
Men se tut zdi absurdno, da se s šalčko ukvarjaš 10-15min. Sploh mi ni jasn ka delaš tk dolg ej Pa sm js misla, da mam probleme, ko sm jo prvič par minut vstavlala, da sm jo spravla na pravo mesto, zdej pa tak umijem, prepognem in dam not, to je pa itak takoj.
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
_ninchyka_ napisal/-a:Če jo ti uporablaš že 10ič al še večkrat, valda da jo sam not porineš...
OMG ... kakšne izjave!
Nožnica se ne raztegne, tudi če skodelico stotič vstaviš. Vedno se povrne v prvotno obliko. Se potem tudi med seksom vsakič malo bolj raztegne? Haha, če bi bilo to res, bi že pri 30. vse imele Postojnske jame tam doli ...
-
lipgloss - Debatorica
- Na forumu od: 24. 9. 2007
he he ženska, kje si našla postojnsko jamo, umrla sem od smeha...
v glavnem jaz jo sedaj uporabljam že kako leto (naročila prek neta), sedaj sem pa ugotovila, glede na to da sem že zverzirana in jo imam v sekundi notri in vzunaj, da se mi včasih ne razpre. Zanimivo da se mi to dogaja po enem letu uporabe. Vstavljala sem jo v strehco. Končno sem danes ugotovila, ker jo preveč stisnem, popolnoma sploščatim, ni nič zraka in se težje vakumsko razpre. Tako sedaj pustim malo zraka in jo manj stisnem ko jo vsatvim.
v glavnem jaz jo sedaj uporabljam že kako leto (naročila prek neta), sedaj sem pa ugotovila, glede na to da sem že zverzirana in jo imam v sekundi notri in vzunaj, da se mi včasih ne razpre. Zanimivo da se mi to dogaja po enem letu uporabe. Vstavljala sem jo v strehco. Končno sem danes ugotovila, ker jo preveč stisnem, popolnoma sploščatim, ni nič zraka in se težje vakumsko razpre. Tako sedaj pustim malo zraka in jo manj stisnem ko jo vsatvim.
- Catz
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2008
men se tud ni dost dobr odpirala, ko sm jo zložila v špico, ker je špica najlažja varianta, da se navadiš vstavljanja. pol sm pa ugotovila, da se najlepš pa najlažje odpre prepognjena na pol, tko da jo zdej, ko sm že vajena vstavljanja, kar tako vstavim.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
no, jez sm na frišno uporabnica en mesec, zdele uporabljam pri drugi menstruaciji...
no, ko človk prebere tole temo res dobi filing da bo treba narest celo lobotomijo
sem prebrala priložena navodila, šalčko prepognila tko kot je narisano, vstavila, preverila če se je odprla.... In to je bilo to! ... Sem se začela praskat po glavi 'ne, ne, to že ne more bit tok enostavno, če punce rabijo pol ure da pogruntajo kako jo vstavit ?!' ... jo dam ven (spet, čisto brez problema)... še enkrat preberem navodila in spet noter... Hmmm... No pa dejmo stestirat. In grem en điro po hiši, malo po štengah, malo pred računalnik, malo mačke preganjat. In ni nič začelo curit ven.
No očitno sem naravni talent
uglavnem, zadeva je res res super in šele zdej porajtam kako zelo tamponi izsušijo...
no, ko človk prebere tole temo res dobi filing da bo treba narest celo lobotomijo
sem prebrala priložena navodila, šalčko prepognila tko kot je narisano, vstavila, preverila če se je odprla.... In to je bilo to! ... Sem se začela praskat po glavi 'ne, ne, to že ne more bit tok enostavno, če punce rabijo pol ure da pogruntajo kako jo vstavit ?!' ... jo dam ven (spet, čisto brez problema)... še enkrat preberem navodila in spet noter... Hmmm... No pa dejmo stestirat. In grem en điro po hiši, malo po štengah, malo pred računalnik, malo mačke preganjat. In ni nič začelo curit ven.
No očitno sem naravni talent
uglavnem, zadeva je res res super in šele zdej porajtam kako zelo tamponi izsušijo...
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
waw, ful dober, da ti že takoj uspeva. jaz jo bom tudi mogoče kupila.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov