Mooncup
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
*chiela* napisal/-a:Kaj, če preveč notr zleze in je ne moreš dosežt? Dejte si mal anatomijo ženskih rodil pogledat v kaki knjigi . V določenih položajih si lahko komot sama otipaš celo maternični vrat, pa ne boš šalčke ven mogla dobit! Tudi, če sama malo bolj gor zleze (saj meni tudi, ampak ni panike).
Sto ljudi, sto čudi. Sto žensk, sto (različnih) pi**.
Jst si niti pod razno ne morm materničnega vratu našlatat, ker sem FUL ozka in niti ne morm tok notr it. Npr. dva prsta niti PODRAZNO ne gresta.
Tut pr spolnih odnosih mam ful probleme zaradi tega in traja, da se tako naštimam da ne boli. Pa še za vnetja sm tako bolj dovzetna, ker potem po vsakem sexu mam vse obribano. Mi niti na kraj pameti ne pade, da bi si roko notr tiščala.
Raje ne mislim na to, kako bo pri porodu, ko bo. Mi je že ginekologinja rekla, da zna bit športno.
Uglavnem zbiram pogum, da vseeno probam. Sej, ko tukile berem kak je fino me prime, da bi kr šla v lekarno. Samo, ko pol ktera napiše, da ji je zlezla prot grlu, se mi kr vse zapre.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
evo že četrta menstuacija je minila odkar uporabljam tole šalčko.In sem se jo tok navadla da ne menjam za nč!Res mi je d-best.Na začetku sm skoz preverjala da mi ja ne pušča al pa kej,pa večkrat sm jo praznla,ker res nism bla zihr.Zdej pa zvečer pa zjutri in to je to.Res je super zadevca,čeprov sm neki cajta rabla da sm se je prvadla.Ampak zdj k jo pa obvladam mi je pa d-best.Res sploh je ne čutš.Mau prakse morš dobit kako jo vn spravt in not spravt.Ampak je vredno truda.
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
emkica napisal/-a:sej so sam dve velikosti..tko, da nimaš kej velik zgrešit
hehe...nimaš veliko za zgrešit...."samo" okrog 30 eurov stane...hehe....
in če ne kupiš prave velikosti...pač daš okrog 60 eurov...ker moreš po drugo velikost...funny... malo heca,...da me nebo kdo res jemal.
-
Kaychee - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
Ma ne komplicirite zarad velikosti k se itak pol tok zmehča, da je res čist vseen kaj maš. Jz sm tud paniko delala sam pol je tok vseen k se navadiš pa k se z uporabo tok zmehča, da je res zakon nosit. Sploh je pa tok mal razlike, da rajš zarad naprej večjo kupim, če je že v tem fora.
Sm jo pa mela prejšn vikend na morju in k sm jo zvečer pucala sm opazila, da je blo ful vode not, kar me je zlo presenetl. A res lahko voda pride skozi male luknjice not?! Ker vem, da je bla normalno odprta in ni tko nč prepuščal, sam to me je res presenetl, ker se mi to do zdej ni naredl (recimo v bazenu).
No ja, kakor kol že, nikol več ne menjam, tok sm zadovoljna s šalčko...
Sm jo pa mela prejšn vikend na morju in k sm jo zvečer pucala sm opazila, da je blo ful vode not, kar me je zlo presenetl. A res lahko voda pride skozi male luknjice not?! Ker vem, da je bla normalno odprta in ni tko nč prepuščal, sam to me je res presenetl, ker se mi to do zdej ni naredl (recimo v bazenu).
No ja, kakor kol že, nikol več ne menjam, tok sm zadovoljna s šalčko...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Nasledni mesec jo bom tudi jaz kupila..mislim, da kar dvojko...
Katere ve uporabčjate...dejte napisat...
Katere ve uporabčjate...dejte napisat...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
Jaz dvojko. Mislim, da se bolj izplača tako za močno kot za srednje močno menstruacijo. Ker, če jo imaš dlje notri (npr. ko si na faksu, v službi ... ). se kar precej napolni. Pa niti ni problem pri vstavljanju.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov