Mooncup

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
koala
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a koala » 01. Avg. 2008 16:27

Seznam proizvajalcev menstualnih skodelic se daljša :) Proizvajalci po abecednem redu:

Divacup (Kanada)
Femmecup (UK)
Keeper (ZDA)
Ladycup (Češka)
Lunette (Finska)
Miacup (JAR)
Mooncup (UK)
Moon cup (Keeper) (ZDA)

Aha, pozabila sem dodat tole: http://www.miacup.co.za/eng/why_ad.php
If you wouldn’t wear your dog … please don’t wear any fur.
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 20. Avg. 2008 18:27

najbolj grozna stvar se mi je zgodila s to skodelo. dala sem jo notr in je zlezla tako visoko, da je nisem več dobila ven. eno uro sem se matrala, da sem jo ven dobila ... OMG ... sm bla že čist presrana, da bom mogla h dohtarju zarad tega ... zdej mam pa čist vse odrgnen pa vse me boli tam spodi ... a ve kakšno vrvico na tist repek prvežete, da vam ne zleze gor al kaj?
Uporabniški avatar
*chiela*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 7. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *chiela* » 20. Avg. 2008 18:45

Ne, nobene vrvice nimam privezane. Tudi un repek sem odrezala.
Pa saj nožnica ni brezno brez dna, da bi se mogla tolk matrat :eek: .

Naslednjič probaj v sedečem položaju (na wc školjki) - če zdaj nisi, al pa z mišicami jo potisnit ven (kot bi šla na blato?).
Uporabniški avatar
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 20. Avg. 2008 18:52

vse to sm probala pa ni nč pomagal. še ko sm jo probala za repek mal niži potegnt, je bil tok sluzast, da ni šlo. komi sm jo pol vn dobila ko sem skor celo roko not vstavla...
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 21. Avg. 2008 16:37

Jst vztrajno zbiram pogum, da bi si tole nabavla. Vložkov že od nekdaj enostavno ne prenesem, zato imam vedno tampone (tudi ponoči), ampak imam nonstop neka vnetja - za kar imajo veliko zasluge verjetno tudi tamponi.

Ko pa tukajle berem me pa kr stisne, ker nevem kako bi mi to ratalo vstavit in kar me še bolj skrbi - kako ven dobit. Ker verjetno je to treba kr globoko potisnit.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a emkica » 21. Avg. 2008 16:48

že neštetokrat povedano- ni treba porinit not globoko, ampak glih tok, da stoji, in da je cela not...pa da te ne žuli...
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 21. Avg. 2008 17:47

Kaj, če pa preveč notr zleze in ne moreš dosežit? Pa tudi bolj ozka sem, tako, da,... :?
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a emkica » 21. Avg. 2008 18:21

ja jaz sem mela problem z ozko nožnico. Če nisem seksala me je bolelo k sm jo dala vn. Če pa seksam gre not pa ven brez problema, ker se kožica mal raztegne pa utrdi.
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 21. Avg. 2008 18:29

emkica napisal/-a:že neštetokrat povedano- ni treba porinit not globoko, ampak glih tok, da stoji, in da je cela not...pa da te ne žuli...

meni sama zleze ful gor..in potem imam velike težave jo dobit ven...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 21. Avg. 2008 18:29

ja, res je. jst sm jo vstavla čist nizko, glih tok da je v ustju in da je ne čutiš več pa mi je sama od sebe gor zlezla. ne vem, kako to ... sicer vsaka uporabnica sama zase ve, ampak glede na svoje izkušnje zelo priporočam, da si na pecelj vrvico privežeš ... za vsak slučaj. sicer pa jst po vsej verjetnosti ostajam na tamponih
Uporabniški avatar
*chiela*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *chiela* » 21. Avg. 2008 18:33

Ma brezveze neki tle traumirat o tem, kako jo boš dala notr, pa če ne bo šla z lahkoto ven in bla bla bla - če še sploh šalčke nimaš v rokah. Daj tistih 30€ (ali še manj, če si pametna), si kupi šalčko in jo sprobaj. Enkrat, dvakrat, trikrat, ... sej bo šlo ;) . Enim gre v prvo, enim v tretje. Če ne bo šlo zdaj, bo pa mogoče čez pol leta. 30€ se mogoče sliši veliko - za šalčko - a pri kakih čevljih pa nobena z očesom ne trene, ampak samo plača.

Kaj, če preveč notr zleze in je ne moreš dosežt? :roll: Dejte si mal anatomijo ženskih rodil pogledat v kaki knjigi :schlaumeier: . V določenih položajih si lahko komot sama otipaš celo maternični vrat, pa ne boš šalčke ven mogla dobit! :roll: Tudi, če sama malo bolj gor zleze (saj meni tudi, ampak ni panike).
LOL, vrvico bi privezala. Ne bi šlo. Itak moraš vakuum sprostit, pol lahko ven vlečeš.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 21. Avg. 2008 23:27

Se strinjam. ;)

Samo sprostiti se je treba in gre vse tako, kot je treba. Ni noben BAV BAV!
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 21. Avg. 2008 23:42

mary-kate and ashley bigg napisal/-a:najbolj grozna stvar se mi je zgodila s to skodelo. dala sem jo notr in je zlezla tako visoko, da je nisem več dobila ven. eno uro sem se matrala, da sem jo ven dobila ... OMG ... sm bla že čist presrana, da bom mogla h dohtarju zarad tega ... zdej mam pa čist vse odrgnen pa vse me boli tam spodi ... a ve kakšno vrvico na tist repek prvežete, da vam ne zleze gor al kaj?

Jaz sem, ko sem jo prvic poskusala dobit ven (pravzaprav kar cel prvi ciklus) preklela vse zivo. Drugic je slo ze za spoznanje lazje, zdaj pa ze ni nobenih problemov.

Kot so druge rekle, je res, da se na vstavljanje in "izstavljanje" navadis in postane cisto rutinsko. Ampak ne je kar vlec! Najprej spusti ven zrak, sicer je zadeva lahko neprijetna, celo boleca.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 22. Avg. 2008 0:58

Meni na srečo že pri prvi uporabi ni povzročala težav. Odmislila sem, koliko je velika, kako jo bom dobila ven itd. V glavi pa sem imela, da jo že moram spraviti tja noter, če sem že plačala 31€. :D
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 22. Avg. 2008 2:32

ženska napisal/-a: V glavi pa sem imela, da jo že moram spraviti tja noter, če sem že plačala 31€. :D

Meni je slo pa bolj po glavi, da moram tistih 31€ spravit ven, ce ne bo stala. :lol: :lol:

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov