Mooncup
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
p!ka:
Hehe, sej ni tok strašno kt se bere Sej čez par mescov se bom vrjetn sam smejala, če bom tole brala, kšne preglavice mi je tale šalčka povzročala Ti se kr upogum, tk ko sm se js ! pol pa nucaš še sam čas da se navadiš pa bo ...
Hehe, sej ni tok strašno kt se bere Sej čez par mescov se bom vrjetn sam smejala, če bom tole brala, kšne preglavice mi je tale šalčka povzročala Ti se kr upogum, tk ko sm se js ! pol pa nucaš še sam čas da se navadiš pa bo ...
-
***str@wberry*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 7. 2006
Jst pa grem v petek na morje, pa ne bom mela časa za it kupit to lunettko.. je pa v tistem kraju kjer bomo na hrvaškem DM... a mislite da jo majo tud tam al sam v sloveniji?
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Jaz raje ostajam pri vložkih.
Mogoče, nekega dne bom tudi to uporabila
Mogoče, nekega dne bom tudi to uporabila
-
no meni je pa le uspelo dobit to stvarco sicer ni lunette ampak je mooncup... upam da bo useeno uredu. če ne jo bom pa za lunette zamenjala kadar jo bom mela možnost kupit. Sm pa ful vesela in upam da se bo obnesla na morju
-
Cenovno je isto, 30 eurou. lunettke pa u živo nism še vidla, tko da ti ne znam povedat če je kakšna razlika al ne. Drugače pa maš od mooncup spletno stran, če ti bo to kej pomagalo
-
jst sam upam da bo služla svojmu namenu tistih par dni na morju k jo bom rabla
-
Kaychee - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
Še eno opažanje morm dodat
Zdej to rundo pa res več ne čutim, da jo imam sploh. Tako neverjetno se je zmehčala, da ne morm povedat. Prej me je mal še motila, čutla sm mal peceljček (ene pol cm sm ga pustila), zdej se odlično prilega in je ne čutim.
Mogoče bi blo za nove uporabnice lažje se privadit, če jo nekajkrat mal prekuhajo, da rata bolj "udobna" za nosit.
Zdej to rundo pa res več ne čutim, da jo imam sploh. Tako neverjetno se je zmehčala, da ne morm povedat. Prej me je mal še motila, čutla sm mal peceljček (ene pol cm sm ga pustila), zdej se odlično prilega in je ne čutim.
Mogoče bi blo za nove uporabnice lažje se privadit, če jo nekajkrat mal prekuhajo, da rata bolj "udobna" za nosit.
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
Zanimiva ugotovitev Sam js sm mal skeptična, če tole res zdrži 5 do 10 let, ko to nonstop treba prekuhavat ... no bomo vidli... no pa sej čez kakih 5 let si bom pa valda zaslužla že novo, če ne bojo takrat že spet kej drugega izumli, hehe
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov