Mooncup

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 15. Jul. 2008 10:27

pa imaš enko ali dvojko....? Imaš močno menstruacijo ali šibko? Moja kolegica ima močno menstruacijo in je po enki kupila še 2jko, slednja ji sedaj odgovarja.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 15. Jul. 2008 10:35

Prejšnja je prepuščala?
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 15. Jul. 2008 20:39

lipgloss napisal/-a:pa imaš enko ali dvojko....? Imaš močno menstruacijo ali šibko? Moja kolegica ima močno menstruacijo in je po enki kupila še 2jko, slednja ji sedaj odgovarja.

Imam dvojko,tako,kot priporočajo za ženske,ki so že rodile. :)
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 16. Jul. 2008 9:05

Potem pa res mogoče ni povsem odprta. Preveriti moraš višje, ne samo na začetku, ker pri nemi se poonavadi samo povsem na vrhu ne razpre do konca.
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 16. Jul. 2008 11:27

ženska napisal/-a:Potem pa res mogoče ni povsem odprta. Preveriti moraš višje, ne samo na začetku, ker pri nemi se poonavadi samo povsem na vrhu ne razpre do konca.

Bom preverila pri naslednji menstruaciji,sicer bi pa mogoče mogla začeti razmišljati o manjši šalčki,ker moj pravi,da imam izredno ozko nožnico in možno,da je tako,kot si napisala,in se ne odpre dovolj.Hvala za odgovor. :razz:
Uporabniški avatar
manculina*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a manculina* » 19. Jul. 2008 10:34

jst sm tut tole 'šalčko' zadnič vidla u dmu, pa me je mal zamikal da bi si jo kupla sam se mi zdi da je kr zakompliciran, pa tko kpa vem.. zaenkrt ostajam pri ob-jh :p
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 20. Jul. 2008 12:04

no ..jaz sem jo prvič uporabila...sicer sem jo imela samo eno noč in en dan, ker mi je vse začelo prepuščat, čeprav je bila posodica napol prazna...še sama ne vem zakaj...po opisu sodeč sem vse ok nastavila...pa še malo sem nerodna pri jemanju ven...mi vse nekam gor zleze...tako, da sedaj posodica čaka spravljena na drugi mesec, ko bom znova zbrala dovolj poguma in še enkrat probala...je pa res, da sem jo imela noter na začetku, ko imam najmočnejšo in so bile bolečine bistveno manjše...mislim, da zna bit to ena fajn zadeva...samo še zdaj ne vem zakaj prepušča...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 20. Jul. 2008 13:29

pa vas to nič ne žuli ali boli..k js sm bla do zdej zmer zvesta vložkom, sm pa ta mesc probala tampone in me je grozn žull, bolel, k sm se vsedla, stala ma skoz...k da bi mela kamn notr..pa sm porinla čist notr, pa je blo vseen ful bedn občutk..nevem no :roll:
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 20. Jul. 2008 14:22

tanika* če si čutla tampon pol si ga najbrž napačno ustavla not al pa je biu prevelik. Za začetek poskusi z najmanjšimi kaplicami.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 20. Jul. 2008 22:38

Če skodelica prepušča, potem ni pravilno vstaljena!

Res, preberite navodila in to zelo natančno!!! :verweis:
Uporabniški avatar
majchy84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy84 » 21. Jul. 2008 8:48

A slučajno kero boli, ko ima vstavljeno skodelico? Ker jst mam kokr ene krče in boli. A je možn, da se moram samo navadit? Prepušča mi pa ne, tko da verjetn je prou vstavljena?
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 22. Jul. 2008 9:59

ja če prepušča, potem ni pravilno vstavljena (kot pravi ženska), oz se ni povsem odprla. Skodelice in tampona se ne sme čutiti, ko imaš to v sebi.
Jaz mojo skodelico nosim popolnoma spodaj pri vhodu v nožnico, moja kolegica (ki ji je tudi malo puščalo) pa jo vstavi malo višje in tako ji je ok - ne pušča.

Ko sem jo jaz prvič uporabila sem mislila, da jo čutim in da me kr nekaj boli. Sem jo izstavila in ugotovila, da me isto boli...na koncu sem se sama sebi smejala, ker je bil tipičen prvi dan, ko me šraufa od menstruacije, kot vedno vsak prvi dan..:)
Uporabniški avatar
crnolaska
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 8. 2007
Kraj: Dolenska

Neprebrana objavaNapisal/-a crnolaska » 22. Jul. 2008 16:49

mene pa zanima katero številko te skodelice imate..jaz sem bila danes v dm-u in se nism mogla odločit katero naj vzamem...ali 1-ko ali 2-ko....na tamali piše, da je za dekleta do 20. leta in za šibkejše menstruacije....tavelka pa po 21. letu in za močnejše menstruacije...jaz mam pa 21. let, vendar nimam močnih menstruacij..zdaj pa ne vem kaj naj naredim...
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 22. Jul. 2008 17:18

lipgloss napisal/-a:ja če prepušča, potem ni pravilno vstavljena (kot pravi ženska), oz se ni povsem odprla. Skodelice in tampona se ne sme čutiti, ko imaš to v sebi.
Jaz mojo skodelico nosim popolnoma spodaj pri vhodu v nožnico, moja kolegica (ki ji je tudi malo puščalo) pa jo vstavi malo višje in tako ji je ok - ne pušča.

Ko sem jo jaz prvič uporabila sem mislila, da jo čutim in da me kr nekaj boli. Sem jo izstavila in ugotovila, da me isto boli...na koncu sem se sama sebi smejala, ker je bil tipičen prvi dan, ko me šraufa od menstruacije, kot vedno vsak prvi dan..:)

jaz si jo tudi čisto spodaj vstavim..pa mi zmeraj zleze nekam gor, da jo moram prav poiskat..in najbrž zaradi tega prepušča..ne najdem druge razlage...ampak tam piše, da ne more nikamor pobegnit...je pa res, da imam jaz maternični vrat malo drugače obrnjen oziroma maternica ni pravilne oblike in je morda to vzrok...pojma nimam...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
succubus
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a succubus » 22. Jul. 2008 21:03

Kaychee napisal/-a:Mojga tud ne moti, še clo z mano jo je šel kupit pa skupi sva navodila pol prebrala in jo pregledala :cool:

tudi jaz in moj sva šla skupaj. zdaj sam še čakam na tetko :D

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov