Mooncup
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Prvo kot prvo ti tale šalčka ne more zlezt nikamor,ne vn ne notr.Tko da če jo hočeš spravt notr se boš mau pomatrala,pa tud če jo hočeš spravt vn se boš mau pomatrala.Usaj na začetku,pol k dojameš kako to laufa je čist u izi.Noben te ne more prepričat,lahko ti samo svetujem,probat ni greh.Kukr sm jst preračunala tistih 30eurov za šalčko,tok dnarja mi gre za dve menstri tamponov,pa pol racuni kok pršparaš v recimo petih leti.
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Ei to te cist nc ne boli,samo mogoce ce mas narobe premaknjeno jo cuts,boli pa cist nc ne.pa gres na wc pa si jo samo malo premaknes.sej na zacetku prve pou urce k jo mas jo mejcken cuts,pol pa kr pozabs.fajn zadevca je tole.
-
lipgloss - Debatorica
- Na forumu od: 24. 9. 2007
jaz sem sedaj že nekajkrat plavala z njo , ampak prejšnji teden prvič ko sme imela prvi dan menstruacije. Bila sem ves dan na plaži in sem si jo samo enkrat očistila...najprej šla na wc, potem vidila da je umivalnik vzunaj, šla nazaj v torbo po vodo in ekola, se poštimala.
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Prišla je menstruacija,prvič z moncupom,z njo pa prve težave.
Vedno imam krvave hlačke,oz.vložek.
Držala sem se pravil vstavljanja in navodil,vendar težav nisem preprečila.
Zanima me,če se še kateri to dogaja,ali pa je to celo normalno?
Vedno imam krvave hlačke,oz.vložek.
Držala sem se pravil vstavljanja in navodil,vendar težav nisem preprečila.
Zanima me,če se še kateri to dogaja,ali pa je to celo normalno?
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Jaz sem upoštevala navodila.
Vstavljala sem ga više,niže,tipala,če je odprto,pa imam občutek,da ga pravilno vstavljam,tudi nimam nikakršnih težav s tem,dobro se počutim z njim,ubistvu sploh nevem,da ga imam,dokler me ne "zalije"
To se mi je dogajalo skoraj vse dni menstruacije,kljub temu,da je bila šalčka še napol prazna.
Vstavljala sem ga više,niže,tipala,če je odprto,pa imam občutek,da ga pravilno vstavljam,tudi nimam nikakršnih težav s tem,dobro se počutim z njim,ubistvu sploh nevem,da ga imam,dokler me ne "zalije"
To se mi je dogajalo skoraj vse dni menstruacije,kljub temu,da je bila šalčka še napol prazna.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov