Mooncup
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
kje potem ve prekuhavate te skodelice? in kako veš, katero velikost kupiti? se opravičujem, če ste že pisale o tem
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
a to obstajata samo velikosti 1 in 2? večja je za tiste, ki so že rodile al kako?
-
*chiela* - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2007
- Kraj: Ljubljana
emkica napisal/-a:hmm...mene zanima če bi bil lahko alergičen nanjo. Namreč par dni jo že uporabljam in me je začel spodi vse neki čudn srbet, skelet. Najprej sem misla, da je v peceljčku problem, da me žuli in sem ga odrezala. Sam še vedno ni nič boljš
Poskusi jo vsak dan prekuhat, mogoče bo bolje? Pa seveda ful pazi na higieno rok, itd. Ne vem, jaz nimam nobenih problemov (trkam na les), mogoče si ti bolj občutljiva.
ženska napisal/-a:Pa se ti nič ne zažge, če se dotika dna?
Evo, to tudi mene zanima.
Jaz si jo zato zaenkrat še ne upam dat v vodo, ki vre (da je plin prižgan), ampak zavrem vodo, vržem notr skodelico, pokrijem posodo in pustim par minut. No, sej skodelica malo plava na vodi, sam me je vseeno strah, da se slučajno ne bi stopila.
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
no, zdaj lahko tudi jaz povem svojo izkušnjo z lunette. kupila sem si jo in naletela problem že pri vstavljanju. Trajalo je kar dolgo časa preden mi jo je končno uspelo namestiti. ko je bila končno notri me je ful bolelo in peklo in ko sem jo vzela ven, sem se ranila v steno nožnice in krvavela. Moram rečt, da mi tudi glede higiene ni najbolj jasna ta zadeva, ker se mi zdi, da se komot bakterije tam gor zbirajo, sploh če je ne prekuhavaš vsakič ko jo menjaš (kar jo verjetno ne). ne vem no, ampak jaz sem kar malo razočarana z nakupom.
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
hm, jst bom po moje vseen ostala pri tamponih. z lunnetko je preveč dela. pa še vstavlam jo pol ure.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
^^
to je zato ker še nisi navajena.si se mogoče poškodovala s prsti,ko si jo ven jemala?ker skodelica je iz takega materiala da te sama po sebi ne bi mogla poškodovat
u glavnem ,jest jo ne zamenjam za nič drugega.glede higieničnosti pa sploh ni nobenih problemov
to je zato ker še nisi navajena.si se mogoče poškodovala s prsti,ko si jo ven jemala?ker skodelica je iz takega materiala da te sama po sebi ne bi mogla poškodovat
u glavnem ,jest jo ne zamenjam za nič drugega.glede higieničnosti pa sploh ni nobenih problemov
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Kar se tiče izstavljanja,jst sm jo tud na začetku vlekla za pecelj,pa me je bolel za znort k sm to vn vlekla,pol sm pa prebrala tuki da ne smeš vlečt za pecelj,ampak pač samo stiskat vaginalne mišice,pa pol vn zleze,ppa mi je ratal,pa je zdj use toook laži.Uglavnem res super zadeva.Še moj piki nazadne sploh ni vedu da mam menstro,dokler mi ni tm uspod šaru,pa je presenečen ugotovu da mam spet šalco notr.Sm mu rekla zohr bolš da si plastiko prjel,k ni prepojena z urinom pa ne vem čem še,kukr uno svinsko vrvico od tampona.Tako da tud sem vesela,da me na morju ne bo skrbel da mi nebi vrvica ušla iz hlačk al pa kej tazga.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov