Mooncup
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Ni se mi dal iskat,če ste že kej o tem govorile.Sam zanima me,če so bolečine večje ob uporabi,kr js mam grozn bolečo M in ne bi rada da bi me še bol bolel.Pa mam tud ful močne,pa me skrbi,da ne bi zdržal to al pa kej.
Sj men se po eni strani tud zdi mal grozn,po drugi pa sm že tolk naveličana vložkov,ku ratajo težki pa smrdijo tak da se mi zdi,da vsi vohajo.
Sj men se po eni strani tud zdi mal grozn,po drugi pa sm že tolk naveličana vložkov,ku ratajo težki pa smrdijo tak da se mi zdi,da vsi vohajo.
- nenanena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: Me land
Js sem si včeri to prvič dala, in mene tud prekleto bolijo menstruacije pa nism zdržala, sem si dala tampon, čeprav je potem tudi bolelo...moram se še navadit na lunettko. Drugače pa grem danes plavat pa sončit se pa gre lunettka z mano. Pomoje se moraš samo navadit in potem gre. Probat pa ni greh, čeprav se meni zdi da me skos na wc tišči-sem si jo mogoče prenisko vsavla?
-
*chiela* - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2007
- Kraj: Ljubljana
branchy napisal/-a:morm priznat, da tud mene mika, da bi to "šalčko" kupla. sj je sicer res, da je kr huda cena za enkraten nakup, sam ... tistih 30 evrov gre tud v, kaj js vem, pou leta za vložke & stuff ...
bom nabaula polet, ko bo prva plača padla
Obstajajo tudi cenejše. Tale iz DMja je kar draga. Če imaš kreditno kartico (ali pa bi kdo naročil v tvojem imenu), jo lahko naročiš iz Anglije. Vključno s poštnino slabih 19€, jaz sem dobila v 5 dneh. Je pa skoraj pol manjša od te iz DMja (15 mL samo).
https://www.femmecup.com/orderonline/order.php
- anakonda
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
to je čist odvisno od toka..
jaz npr. jem KT in imam zelo šibkega, pa sm si vzela lunette 2ko in mi je čist prevelika...pa sem stara več kot 20 in imam redne spolne odnose...Po moje je to tako, da si zbereš velikost, da odgovarja tvojemu toku,oz.verjetno je za mamice bolj primerna dvojka...
mi je žal da nisem vzela femmecup al pa 1ko...
Pa izstavljanje mi še ne gre...kako jo dobite ven tiste k ste odrezale pecelj?jaz morem potegnit za pecelj da jo lahko ven dobim...kako stisneš vaginalne mišice?sj poskušam,ampak očitno ne prav
jaz npr. jem KT in imam zelo šibkega, pa sm si vzela lunette 2ko in mi je čist prevelika...pa sem stara več kot 20 in imam redne spolne odnose...Po moje je to tako, da si zbereš velikost, da odgovarja tvojemu toku,oz.verjetno je za mamice bolj primerna dvojka...
mi je žal da nisem vzela femmecup al pa 1ko...
Pa izstavljanje mi še ne gre...kako jo dobite ven tiste k ste odrezale pecelj?jaz morem potegnit za pecelj da jo lahko ven dobim...kako stisneš vaginalne mišice?sj poskušam,ampak očitno ne prav
-
Kaychee - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
No, men se je pa po 3 mescih uporabe dons ponoč prvič zgodil, da mi je spustila . Sam flek je biu na postli.
Ne vem, zakaj, sam odprta je bla - edina šansa je moj način vstavljanja. Če bi mi katera vedla povedat... Namreč vstavim si jo tko, da jo zložim in vstavim, ampak ne velik. Potem se mi odpre in jo še enkrat stisnem, tolk da se vakum spusti in jo potisnem globje not (edin na tak način jo loh bl not spravm, direkt ne gre), da me ne moti, ker sm si mejčkn peceljčka mogla pustit.
Skratka, a je možno, da se kljub temu, da jo dovolj stisnem, ko jo vnovič potisnem notri, tko čudn zmečka al kakor kol, da se potem ne naredi željen vakum in zaradi tega pušča? Ker se mi sicer ne zdi tko zlo mehka, da bi se "požokala", ampak vseeno.
In ja, tud men je mal žal, ker sm si taveliko kupila k je vedno k jo čistim, komaj dno pokrito. Zanimivo, da pr tamponih vedno polno in napojeno zgleda
Ne vem, zakaj, sam odprta je bla - edina šansa je moj način vstavljanja. Če bi mi katera vedla povedat... Namreč vstavim si jo tko, da jo zložim in vstavim, ampak ne velik. Potem se mi odpre in jo še enkrat stisnem, tolk da se vakum spusti in jo potisnem globje not (edin na tak način jo loh bl not spravm, direkt ne gre), da me ne moti, ker sm si mejčkn peceljčka mogla pustit.
Skratka, a je možno, da se kljub temu, da jo dovolj stisnem, ko jo vnovič potisnem notri, tko čudn zmečka al kakor kol, da se potem ne naredi željen vakum in zaradi tega pušča? Ker se mi sicer ne zdi tko zlo mehka, da bi se "požokala", ampak vseeno.
In ja, tud men je mal žal, ker sm si taveliko kupila k je vedno k jo čistim, komaj dno pokrito. Zanimivo, da pr tamponih vedno polno in napojeno zgleda
-
emkica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Ljubljana
am ja, mogoč jo preveč not porineš. Ker sem nekje brala, da mora bit res nizko, ker drgač pušča..pejt na kkšno stran od lunette na netu pa si preberi. Tko, da jest si jo stisnjeno vstavim notr tolk kokr pač z mojimi palci gre in jo spustim, da se sprosti.. res je da zgleda da je spodnji delček (pecel sem odrezala) še malo zunaj, ampak itak potem not zleze. PO mojem pri tebi res vakum popusti.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
je lunettka primerna za uporabo v vodi oziroma za kopanje v morju?
Houd de wereld tegen
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja je primerna...se spomnim ko sem brala pred časom ,ko je ena napisala, da z lahkoto uporablja tudi kjer koli v vodi...
Jaz se pa sploh nemorm spokat kupt pa začet uporabljat tega lončka...
Jaz se pa sploh nemorm spokat kupt pa začet uporabljat tega lončka...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov