Mooncup

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Catz
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Catz » 04. Jun. 2008 8:07

anakonda, jz sm pecelj v celoti odrezala, ker me je motil. jz jo dobim tko vn, da primem z dvema prstoma za tist naguban rob, pa stisnem skupi, da vakuum vsaj malce popusti in jo s pomočjo mišic potegnem ven. najbrž je strah, da bi se kej poškodovala, odveč, ker skodelica nima nobenih ostrih robov, pa tud vakuum ni zdej nevem kolk močan, da bi ti izsesal kake pomembne življenjske organe :wink:
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Poki » 04. Jun. 2008 12:33

ja tudi jaz sem peceljček popolnoma odrezala in meni se še danes dogaja, ko jo vstavim, dobim za ene 5 sekund občutek da me lulat...seveda je lažni občutek in takoj tudi mine. Načeloma se je meni to enako dogajalo pri tamponih.

No way da bi se lahko kakorkoli poškodovala, tako kot je ena forumašica rekla, to je iz silikona in nima ostrih robov.

Punce jaz imam sicer enko lunetko, ampak moja kolegica ki ima 2jko, je rekla da se ji je ful lepo zmehčala pri cca tretjem ciklusu ko jo je dezinfecirala ene dvakrat v vreli vodi.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 04. Jun. 2008 12:58

Kako je s tem občutkom, da te tišči na WC? To preneha ali ne?
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 04. Jun. 2008 17:16

mene nč ne tišči na wc.

ampak pa morm rečt, da sm vedno bolj zadovoljna. sploh za zdej poleti je tole zakon!

ta mesec sem spet uporabla en tampon, ker sm m dobila lih nekje zunaj in sm hitru ugotovila, zakaj je tale alternativa tako zelo boljša- izsušil mi je nožnico čist in že po enem me je peklo, ko sem ga jemala ven.

tako da, ko se navadiš tole dajat not in ven, je res zakon :gut:
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Poki » 06. Jun. 2008 13:16

"ženska" to je lažni feeling da te lulat, traja natanko 5 sekund. :)
Uporabniški avatar
Sinamore
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Sinamore » 07. Jun. 2008 16:40

Mene zelo moti pecelj, pa si ga ne upam odrezat, ker me je strah, da skodelice ne bom več ven dobila. :? Ali vam gre brez peclja ravno tako lepo ven? S čim si ga odrežete? Najlepša hvala za odgovore in LP. :)
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a čivava » 07. Jun. 2008 18:33

Za tole bom pa mogoče šla gledat, V DM kaj ne, kolk stane to???
Uporabniški avatar
Sinamore
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Sinamore » 07. Jun. 2008 19:28

31€ stane. Jaz sem zelo zadovoljna. :top: :)
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 07. Jun. 2008 20:21

Sinamore napisal/-a:Mene zelo moti pecelj, pa si ga ne upam odrezat, ker me je strah, da skodelice ne bom več ven dobila. :? Ali vam gre brez peclja ravno tako lepo ven? S čim si ga odrežete? Najlepša hvala za odgovore in LP. :)

kar odreži :) jst sm ga kr s kuhinjskim nožkom :D drgač pa pol ko ni več peceljčka, enostavno potiskaš ven z mišicami, dokler je dobro ne primeš in je to to :) jaz sem bila tut najprej v skrbeh, ampak me je pecelj tok motil, da sm se odločla in mi ni žal. drgač ga pa pač postopoma rež, da dobiš občutek ;)
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 08. Jun. 2008 22:19

Jaz sem se tud odločila da si to nabavim... upam da ne bom zamočila česa glede velikosti...

A se je kateri že kdaj zgodilo da se je kaj "polilo" oz da skodelica ni zadržala vse tekočine?

Jaz imam prvih nekaj dni zelo šibko menstruacijo, tako da mi zadostuje dnevni vložek; tko da ne vem a bi blo to pametno uporablajt skos ali samo takrat ko imam močno menstruacijo...
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kaychee » 09. Jun. 2008 8:48

Nekje sm prebrala, da si jo ene ženske baje dajo not še predn dobijo menstro, tko da naj ne bi blo nč narobe, če jo cel čas menstruacije uporabljaš. Konec koncev to niso tamponi..
Catz
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Catz » 09. Jun. 2008 9:38

kaychee in fun, skodelica je idealna ravno zato, ker jo lahk daš notr še preden dobiš menstruacijo in jo uporabljaš tud takrat ko imaš že čist šibek tok, ker itak ne vpliva oziroma ne izsušuje naravne vlažnosti in čiščenja nožnice. glih zarad istega razloga jo lahk daš notr tud ko nimaš menstruacije, da mal potreniraš vstavljanje in izstavljanje.
kar se tiče peclja, se mi zdi, da ga vse v celoti odrežemo (tuki morš sam pazit, da ne zarežeš v dno skodelice), ker je res precej moteča zadeva. skodelico se pol še vseen z lahkoto da ven dobit, ker ima spodnji del dost naguban in nedrseč, tko da ko ti uspe prijeti za tist del (pri tem si seveda pomagaš z mišicami), ti jo uspe tud z lahkoto ven dobit.
komi čakam da bo poletje, da jo sprobam tud v vodi...zame nič več tablet za prestavljanje menstruacije!
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: purple claud

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 09. Jun. 2008 17:12

hm..mene pa še vedno nekako ni prepričala tale skodelica...bom raje ostala pri tamponih... :)
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 09. Jun. 2008 18:14

a se je ful težko drga navadt na vstavljanje?
k jst sm na tampone čist navajena, sam me zadne cajte mal motjo k mi izsušujejo pa še ponoč jih ne morm met.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 09. Jun. 2008 20:02

LoveLy* napisal/-a:hm..mene pa še vedno nekako ni prepričala tale skodelica...bom raje ostala pri tamponih... :)

Kaj pa te moti pri njej???

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov