Mooncup

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Poki » 22. Maj. 2008 10:56

ja tukaj sem ze jaz, ki uporabljam 1ko lunette, pa sem stara krepko čez 22 let..:)

Jaz sme prvič plavala z njo....noro punce....ves dan na plaži, brez da grem enkrat na wc....noro, sem popolnoma brez besed.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 25. Maj. 2008 12:10

Eno vprašanje ... V navodilih od Lunette piše, da moraš pri prekuhavanju paziti, da se skodelca ne dotakne dna posode en zažge. Kaj pa, če se med vrenjem dotakne roba posode? Kako jo vi prekuhavate in v kako veliki posodi?
Uporabniški avatar
malacveka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a malacveka » 25. Maj. 2008 17:24

VPRAŠANJE:

kje za hudiča se to dobi? nekje med posti sm ujela da v DM-u, ampak jz tam ne najdem

hvala
Catz
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Catz » 25. Maj. 2008 18:21

ženska. jz za vsak slučaj kr zravn stojim (tiste tri minutke bom pa že zdržala...hehe) s kako žlico v roki, da se ne bi skodelica preveč držala roba. tist kar se sam dotakne pa odbije nazaj na sredino posode pa ni nč hudga.
malacveka. jz sm jo kupla kr prek neta na lunette spletni strani. sam čakaš pol lahk tud 14dni, da jo dobiš na dom. kar se tiče DM-ov, se pa kr dost punc pritožuje, da jih ne najdejo. najbrž jih majo v kakih večjih trgovinah. jz sm jo zaenkrat zasledila sam v DMu na rimski cesti v lj!
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 25. Maj. 2008 18:37

V Kranju imajo v vseh DM-ih. Najdeš jo pa tam, kjer so vložki in tamponi.
Uporabniški avatar
Abby
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 9. 2007
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a Abby » 28. Maj. 2008 21:25

js sm si kupla pa velikost 2 in se mi zdi, da mi je prevlka :? ful sm se matrala jo not spravit, me je zdej prou strah tega. je mela kera podobne probleme? da se vam je zdel, da je skodelica res prevlka?
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Poki » 29. Maj. 2008 12:15

Abby možno, jaz imam ta malo, samo so mi punce rekle, da se ta velika po drugi in tretji uporabi zmehča in je popolnoma ok.

Jaz mojo lunettko dam v vrelo vodo, ugasnem vrenje in jo pustim stati 3 minute...jaz kaj dosti ne kompliciram....
Uporabniški avatar
Abby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Abby » 29. Maj. 2008 12:19

ok hvala za odgovor, upam, da se bo res zmehčala, kr prou boli, ko jo vn vzamem (kot da bi rojevala skor :D no vrjetn je tist še mal hujš)
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 01. Jun. 2008 17:49

Kaj pa, če ne sprostiš vakuuma?
Uporabniški avatar
Abby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Abby » 01. Jun. 2008 17:55

ja sam je težk, ker je kr močn vakuum :) bom pač mogla vadit
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Poki » 02. Jun. 2008 11:39

ja če ne spustiš vakuma, jo še vedno lahko ven povlečeš, vendar je malo neprijetno, vsaj meni je bilo.
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kaychee » 03. Jun. 2008 11:16

OK, tud jz sm dej odrezala pecelj, sam ne še popolnoma, ker se bojim, da je ne bi ven spravla. Rabm še mal vaje.

Zdej me pa zanima, če ma katera občutek, da jo non stop na wc tišči? Ker zdej ne vem a to pomen, da mam prevelko šalčko (mam taveliko) al kako? In mi je počas že mal zoprn..

Tnx, LP
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: purple claud

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 03. Jun. 2008 12:02

ahjej...vidim da se jih veliko navdušuje nad tem,..meni je pa to nekaj čudnega..hehehe.. :D :?
anakonda
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a anakonda » 04. Jun. 2008 7:59

oj,

jaz sem si jo tudi kupila in se zdej že dva dni navajam. Res je trda ta skodelica in tudi jaz upam, da se kaj zmehča. Probleme imam predvsem z izstavljanjem.
Najprej me zanima kje mora bit pecelj...not al zunaj? Kako dobite skodelico ven, če nimate peclja?
Jaz mam občutek, da čeprav stiskam za dno vakuum ne popusti. A je treba na začetku bolj potegnit in ko je tam na polovici zunaj šele vakuum spustit?
K me je že malo sstrah ratalo, da si bom kaj poškodovala, če vakuum še vedno drži jaz pa ven vlečem...

No kakšen nasvet bi bil koristen.ker se mi trenutno res ne zdi preprosto, ker rabim 15min da jo ven dam in to si ne morem privoščit va kakšnem baru :lol:
Catz
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Catz » 04. Jun. 2008 8:02

Kaychee, tud jz sm mela neki časa tak občutek, pol sm pa mal experimentirala z vstavljanjem, da sm najdla nek idealen položaj, ki pa ustreza vsaki ženski drugače. se mi pa še vseen kdaj zgodi, da me tišči lulat, ampak ta občutek po določenem času mine, ko se skodelica "usede" na pravo mesto. bom pa skor zihr v bližnji prihodnosti, če se mi bo to prepogosto dogajalo, kupila še tamalo skodelico in upam, da bo problem rešen.
če pa gledaš iz druge strani, pa ma vsaka zadeva za zaščito pri menstruaciji svoje prednosti in tudi slabosti...
LP

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov