Mooncup
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1324 prispevkov
• Stran 3 od 89
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 89
Naslednja
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Zanimivo, sem se že večkrat spraševala, če bo to kdaj dostopno pri nas.
Slabost se mi zdi edino to, da je malo nehigienično in da je enostavno uporabljat le če si doma-ne predstavljam si kako sprazniš tole na javnem wcju
Slabost se mi zdi edino to, da je malo nehigienično in da je enostavno uporabljat le če si doma-ne predstavljam si kako sprazniš tole na javnem wcju
I laugh at gilded butterflies.
-
koala - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 9. 2007
LitLgrL. napisal/-a:kje pa se to kupi in koliko stane?
Kupi se lahko preko neta direktno od proizvajalcev (18,99£ pa poštnine ti ne zaračunajo), pri nas pa v štorklji (29,90€).
Drugače ti pa pred nakupom svetujem, da si čim več prebereš o tem na internetu
- all*starka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
^^
pa kje si ti to zadevco zbrskala??
pa kje si ti to zadevco zbrskala??
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Za tole tud jst še nisem nikoli slišala in sem zdele kar debelo pogledala Sliši se mi zelo zanimivo, čeprav je v meni kar malo nejevernega Tomaža
Hmm jst sm ponavadi kar za nove stvari, samo kaj pa vem, mal sem skeptična. Edina stvar ki mi je všeč pri tem je to, da se imaš praktično cel dan mir. Čeprav mi niti slučajno ni nek problem na vsake tok ur zamenjat tampon.
Vseeno še ostajam na starih metodah
Hmm jst sm ponavadi kar za nove stvari, samo kaj pa vem, mal sem skeptična. Edina stvar ki mi je všeč pri tem je to, da se imaš praktično cel dan mir. Čeprav mi niti slučajno ni nek problem na vsake tok ur zamenjat tampon.
Vseeno še ostajam na starih metodah
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
o ful dobr zgleda. jest sem vedno za sprobat kej novga, sploh v zvezi z tako neugodno stvarjo kot je menstruacija. A se to dobi pri nas?
Očitno ma sam boots, tko da naslednjič ko grem v London zagotovo kupm pa probam, ker vložki so mi čist neugodni tampone morm pa spoh prve dni na par ur menjat.
A ko greš lulat morš to ven vzet pa umit pa pol spet notr dat?
ni ravno najbolj primerno, če si kje zunaj al pa v službi pa to...zna bit mal neugodna situacija če to v umivalniku pereš...
Očitno ma sam boots, tko da naslednjič ko grem v London zagotovo kupm pa probam, ker vložki so mi čist neugodni tampone morm pa spoh prve dni na par ur menjat.
A ko greš lulat morš to ven vzet pa umit pa pol spet notr dat?
ni ravno najbolj primerno, če si kje zunaj al pa v službi pa to...zna bit mal neugodna situacija če to v umivalniku pereš...
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Tukaj je še slovenska stran, če kiro res zanima
http://www.storklja.si/?id=1201
http://www.storklja.si/?id=1201
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
B@bsy napisal/-a:eno vprašanje... kaj pa če si pač v takem položaju, da steče vse nazaj v maternico? je to možno, da se ti vse pol preteka... mislim... blek! drugače pa meni ne more nič zamenjat tamponov...
Citiram z zgornje povezave:
Pozdravljeni,pregledala sem vašo spletno stran in se mi zdi izredno zanimiva. Poraja pa se mi vprašanje, in sicer, kaj se zgodi z menstrualno tekočino, če ležim ali sem v položaju, ko se obrnem na glavo ali se prevračam?
To je pogosto vprašanje in skrb, ki pa se ne nanaša samo na uporabo lunine skodelice ampak na položaj ženskega telesa med menstruacijo nasplošno. Lunina skodelica ne povzroča dodatnih tveganj, če se ukvarjate z dejavnostjo, kjer se občasno prevračate oz. ste v obrnjenem položaju. Morda veste, da je v svetu nasplošno debata o tem, ali naj ženska tovrstne aktivnosti v času menstruacije prekine (npr. izvajanje jogijskih vaj – stoja na glavi in podobno). Ta debata še ni prinesla odgovora in še vedno velja, da se ženska odloča sama, glede na svoje počutje. Nabjrž pa se je dobro izogibati dejavnostim, ki bi vas v obrnjenem položaju zadrževale zelo dolgo časa. Lunino skodelico torej lahko uporabljate ponoči in pri vseh športih.
Prvi neprebran prispevek • 1324 prispevkov
• Stran 3 od 89
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 89
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov