Mooncup
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Poki - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
Punce jaz vas ne štekam...meni je to ista zadeva k tampon, oz boljša po občutku, a spraznim to skodelico enkrat na dan. Obvezno doma. Nisem tega se pocela na javnih wcjih. ce bi ze mogla, imam s seboj dezinfekcijski robček.
Mi je pa zanimivo ker je meni moj ginekolog svetoval nalednje: najboljši so vložki bombažni, če ze mora uprabljati tampone, potem je boljse menstrualna skodelica, ker je iz naravnega medicinkega silikona. In baje v zbornico ginekologi sprejmejo ta izdelek v roku treh tednov. (tako je meni povedal moj ginekolog prejšnji teden na kliničnem centru).
Pa ne se mene kregat ker veliko sodelujem v temi zravja (ne samo v temi mooncup) ampak avtmatično dobim na moj gmail obvestilo o replayih na post in avtomatično grem gledat...
Mi je pa zanimivo ker je meni moj ginekolog svetoval nalednje: najboljši so vložki bombažni, če ze mora uprabljati tampone, potem je boljse menstrualna skodelica, ker je iz naravnega medicinkega silikona. In baje v zbornico ginekologi sprejmejo ta izdelek v roku treh tednov. (tako je meni povedal moj ginekolog prejšnji teden na kliničnem centru).
Pa ne se mene kregat ker veliko sodelujem v temi zravja (ne samo v temi mooncup) ampak avtmatično dobim na moj gmail obvestilo o replayih na post in avtomatično grem gledat...
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
*purple* napisal/-a:in ker nam to ni všeč, smo zaplankani?
a se ti Kika poglabljaš v razmerje z nekom katerga embalaža ti čist nč en diši?ne?Nop, evo, to je isto.
Zaplankani mišljeno z vidika, da je tuki samo zgražanje ratalo v tej temi in ne leti direktno nate. Očitno ene to furajo čist ql in ne vem, za kaj bi se blo treba javno gražat o stvari, katere ne poznaš in ne veš skoraj nič o njej.
Poglabljam v razmerje?! Ne vem, kaj si hotla s tem povedat. Če pa te vzamem direktno, ma lunette čist lušno embalažo, tko k o.b. Vse za to, da je uporabnicam bolj všeč
gregalina, ne jemat tistih rolling eyes direktno- so sam posledica že vsega izrečenega v tej temi
zdej bom pa nehala argumentirat svoje stačišče tukej. tiste, ki so hotle, so ga dojele, nekaterim je pa itak vse bob ob steno in nima smisla.
se pa spet oglasim in sporočim, kako mi je šlo pri ogabnem spiranju skodelice. mogoče bom še kej komentirala, koko mi je to uspel narest na kšnem javnem stranišči in kako me je kašna punca kot purple gledala, ko sm jo šla sprat kar v lijak
-
missy* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
a ce pa se bo kdo urezal in si bo kri spiral iz roke, pa nebo ogabno...
kri je kri, ni vazno, iz kje pride. ma dejte ne bit tok gadljive no
res ni najbolj prijetno gledat, kako kaksna zenska pred vami pere to skodelico, ampak verjetno jo bo prej spraznila v WC, nato pa samo sprala z vodo...ah ja...
sem pa definitivno se zmeraj pri tamponih
res ni najbolj prijetno gledat, kako kaksna zenska pred vami pere to skodelico, ampak verjetno jo bo prej spraznila v WC, nato pa samo sprala z vodo...ah ja...
-
smehec - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2005
- Kraj: Maribor
zdaj ste pa res že moteče! samo podjebavate se tu! povejte si to po osebnih sporočilih! mene to ne zanima, zanima me samo o lunette in mnjenju uporabnic, pol pa moram vse brezvezne, neumesne in popolnoma nesmiselne poste brat, da zvem kar me zanima, oz. da zvem kaj o stavri, ki bi se naj pisala v tej temmi! Vam je pač fuj in fej, ste povedle, več kot enkrat, dost je, če ne pa novo temo odprite in se nehajte tu podjebavat, če se pa že morete pa se dajte preko osebnih sporočil.
Ne sanjaj svojega življenja. Živi svoje sanje!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
missy* napisal/-a:a ce pa se bo kdo urezal in si bo kri spiral iz roke, pa nebo ogabno...
pizdninska kri je mal drugačna od krvi iz roke, sori, pa ma tud svoj vonj sicer pa meni ni prijetno gledat nobene krvi in nemalo je ljudi ki ob pogled na kri omedlevajo...
lej kaorkoli, mal si preber za nazaj pa boš vidla o čem točno je tekel pogovor.sej verjamem da večina tuke ne bo prala tega v lijaku, sam sem pa rekla da glede na vso packarijo katero ženske po javnih wcjih nardijo, da se mi kej tazga ne zdi nč čudnga.
smehec...kdo se podjebava?še vedno govorivo o mooncup skodelcah če se ne motm?
- Gost
*purple* napisal/-a:missy* napisal/-a:a ce pa se bo kdo urezal in si bo kri spiral iz roke, pa nebo ogabno...
pizdninska kri je mal drugačna od krvi iz roke, sori, pa ma tud svoj vonj sicer pa meni ni prijetno gledat nobene krvi in nemalo je ljudi ki ob pogled na kri omedlevajo...
lej kaorkoli, mal si preber za nazaj pa boš vidla o čem točno je tekel pogovor.sej verjamem da večina tuke ne bo prala tega v lijaku, sam sem pa rekla da glede na vso packarijo katero ženske po javnih wcjih nardijo, da se mi kej tazga ne zdi nč čudnga.
Pizdninska kri?
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
MsN napisal/-a:*purple* napisal/-a:missy* napisal/-a:a ce pa se bo kdo urezal in si bo kri spiral iz roke, pa nebo ogabno...
Pizdninska kri?
izločki iz vaginalne odprtine
in ja, so čist drgačni od krvi
- Gost
densy napisal/-a:MsN napisal/-a:*purple* napisal/-a:missy* napisal/-a:a ce pa se bo kdo urezal in si bo kri spiral iz roke, pa nebo ogabno...
Pizdninska kri?
izločki iz vaginalne odprtine
in ja, so čist drgačni od krvi
Densy, saj ne sprašujem, ker ne bi razumela pomena, bolj me skrbi, da se nekatere ženske dejansko tako izražajo ... Lepo, ni kaj.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Če imate nekatere take probleme z javnimi wc-ji, potem najbolje, da lulate samo doma.
Mene misel na to, da bi kakšna prala svojo skodelico v lijaku, sploh ne moti. Dokler seveda počisti za sabo. Če pa ne počisti - no ja, ne zgleda ravno lepo, ampak saj se ne dotikam lijaka, ne? A je kaj boljše, če tista, ki uporablja vložke, spusti par kapljic po pokrovu školjke in jih potem obriše s papirjem? Naslednja bo pa sedla tja gor?
Sicer pa je to itak težko izvedljivo (pranje skodelice v lijaku), razen če imaš dve. In si vstaviš novo ter takoj opereš staro. Jaz tega ne bi počela, me pa ne moti, kaj počnejo druge.
Mogoče bom kdaj poskusila to zadevo. Nisem se še čisto navdušila ... bom še počakala na kakšne odzive in izkušnje.
Mene misel na to, da bi kakšna prala svojo skodelico v lijaku, sploh ne moti. Dokler seveda počisti za sabo. Če pa ne počisti - no ja, ne zgleda ravno lepo, ampak saj se ne dotikam lijaka, ne? A je kaj boljše, če tista, ki uporablja vložke, spusti par kapljic po pokrovu školjke in jih potem obriše s papirjem? Naslednja bo pa sedla tja gor?
Sicer pa je to itak težko izvedljivo (pranje skodelice v lijaku), razen če imaš dve. In si vstaviš novo ter takoj opereš staro. Jaz tega ne bi počela, me pa ne moti, kaj počnejo druge.
Mogoče bom kdaj poskusila to zadevo. Nisem se še čisto navdušila ... bom še počakala na kakšne odzive in izkušnje.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov