Mooncup

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Poki » 09. Apr. 2008 7:54

Punce jaz vas ne štekam...meni je to ista zadeva k tampon, oz boljša po občutku, a spraznim to skodelico enkrat na dan. Obvezno doma. Nisem tega se pocela na javnih wcjih. ce bi ze mogla, imam s seboj dezinfekcijski robček.

Mi je pa zanimivo ker je meni moj ginekolog svetoval nalednje: najboljši so vložki bombažni, če ze mora uprabljati tampone, potem je boljse menstrualna skodelica, ker je iz naravnega medicinkega silikona. In baje v zbornico ginekologi sprejmejo ta izdelek v roku treh tednov. (tako je meni povedal moj ginekolog prejšnji teden na kliničnem centru).

Pa ne se mene kregat ker veliko sodelujem v temi zravja (ne samo v temi mooncup) ampak avtmatično dobim na moj gmail obvestilo o replayih na post in avtomatično grem gledat...
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 09. Apr. 2008 7:54

*purple* napisal/-a:in ker nam to ni všeč, smo zaplankani?
a se ti Kika poglabljaš v razmerje z nekom katerga embalaža ti čist nč en diši?ne?Nop, evo, to je isto.

Zaplankani mišljeno z vidika, da je tuki samo zgražanje ratalo v tej temi in ne leti direktno nate. Očitno ene to furajo čist ql in ne vem, za kaj bi se blo treba javno gražat o stvari, katere ne poznaš in ne veš skoraj nič o njej.

Poglabljam v razmerje?! Ne vem, kaj si hotla s tem povedat. Če pa te vzamem direktno, ma lunette čist lušno embalažo, tko k o.b. Vse za to, da je uporabnicam bolj všeč :D

gregalina, ne jemat tistih rolling eyes direktno- so sam posledica že vsega izrečenega v tej temi :)

zdej bom pa nehala argumentirat svoje stačišče tukej. tiste, ki so hotle, so ga dojele, nekaterim je pa itak vse bob ob steno in nima smisla.

se pa spet oglasim in sporočim, kako mi je šlo pri ogabnem spiranju skodelice. mogoče bom še kej komentirala, koko mi je to uspel narest na kšnem javnem stranišči in kako me je kašna punca kot purple gledala, ko sm jo šla sprat kar v lijak :lol:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 09. Apr. 2008 7:59

no, meni embalaža in pomen njen niso niti mal ušeč, tko da se nekak nimam želje srečat z njo.
nism pa nikol rekla da je to ogabno, ogabno je sam to da jst vidim če neka druga spira svojo kri pred mojimi očmi.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 09. Apr. 2008 20:26

a ce pa se bo kdo urezal in si bo kri spiral iz roke, pa nebo ogabno...
kri je kri, ni vazno, iz kje pride. ma dejte ne bit tok gadljive no :!:
res ni najbolj prijetno gledat, kako kaksna zenska pred vami pere to skodelico, ampak verjetno jo bo prej spraznila v WC, nato pa samo sprala z vodo...ah ja...

sem pa definitivno se zmeraj pri tamponih :)
Uporabniški avatar
smehec
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 1. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a smehec » 09. Apr. 2008 22:00

zdaj ste pa res že moteče! samo podjebavate se tu! povejte si to po osebnih sporočilih! mene to ne zanima, zanima me samo o lunette in mnjenju uporabnic, pol pa moram vse brezvezne, neumesne in popolnoma nesmiselne poste brat, da zvem kar me zanima, oz. da zvem kaj o stavri, ki bi se naj pisala v tej temmi! Vam je pač fuj in fej, ste povedle, več kot enkrat, dost je, če ne pa novo temo odprite in se nehajte tu podjebavat, če se pa že morete pa se dajte preko osebnih sporočil.
Ne sanjaj svojega življenja. Živi svoje sanje!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 09. Apr. 2008 22:04

missy* napisal/-a:a ce pa se bo kdo urezal in si bo kri spiral iz roke, pa nebo ogabno...
res ni najbolj prijetno gledat, kako kaksna zenska pred vami pere to skodelico, ampak verjetno jo bo prej spraznila v WC, nato pa samo sprala z vodo...ah ja...

pizdninska kri je mal drugačna od krvi iz roke, sori, pa ma tud svoj vonj :wink: sicer pa meni ni prijetno gledat nobene krvi in nemalo je ljudi ki ob pogled na kri omedlevajo...
lej kaorkoli, mal si preber za nazaj pa boš vidla o čem točno je tekel pogovor.sej verjamem da večina tuke ne bo prala tega v lijaku, sam sem pa rekla da glede na vso packarijo katero ženske po javnih wcjih nardijo, da se mi kej tazga ne zdi nč čudnga.
smehec...kdo se podjebava?še vedno govorivo o mooncup skodelcah če se ne motm?
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 09. Apr. 2008 23:01

men je pa nagravžno

(pa mate spet za par dni dela :D )
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 10. Apr. 2008 7:01

*purple* napisal/-a:
missy* napisal/-a:a ce pa se bo kdo urezal in si bo kri spiral iz roke, pa nebo ogabno...

pizdninska kri je mal drugačna od krvi iz roke, sori, pa ma tud svoj vonj :wink: sicer pa meni ni prijetno gledat nobene krvi in nemalo je ljudi ki ob pogled na kri omedlevajo...
lej kaorkoli, mal si preber za nazaj pa boš vidla o čem točno je tekel pogovor.sej verjamem da večina tuke ne bo prala tega v lijaku, sam sem pa rekla da glede na vso packarijo katero ženske po javnih wcjih nardijo, da se mi kej tazga ne zdi nč čudnga.

Pizdninska kri? :roll:
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 10. Apr. 2008 7:59

OT: sam enim pa res ni pomoči... :roll:
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 10. Apr. 2008 9:54

MsN napisal/-a:
*purple* napisal/-a:

izločki iz vaginalne odprtine :D
in ja, so čist drgačni od krvi
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 10. Apr. 2008 11:31

densy napisal/-a:
MsN napisal/-a:
*purple* napisal/-a:

izločki iz vaginalne odprtine :D
in ja, so čist drgačni od krvi

Densy, saj ne sprašujem, ker ne bi razumela pomena, bolj me skrbi, da se nekatere ženske dejansko tako izražajo ... Lepo, ni kaj.
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kaychee » 10. Apr. 2008 11:38

Emm tiste ki ste lunette kupile v LJ - kje pa? Ker grem ravn dons v Cityja pa me zanima če jih majo tam v DMu že?

TNX
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 10. Apr. 2008 13:52

po moje jih majo. jst sm kupla v dm-u na poljanskem nasipu, ki je kr en lev. tko da tm bi mogl skor zihr met :)
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 10. Apr. 2008 16:59

a pa to nic ne tisci al pa kej? ker je tko bolj siroko in...namrec skos pritiska ob noznicne stene...in lulika je pol skos siroka :?
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 11. Apr. 2008 10:17

Če imate nekatere take probleme z javnimi wc-ji, potem najbolje, da lulate samo doma.
Mene misel na to, da bi kakšna prala svojo skodelico v lijaku, sploh ne moti. Dokler seveda počisti za sabo. Če pa ne počisti - no ja, ne zgleda ravno lepo, ampak saj se ne dotikam lijaka, ne? A je kaj boljše, če tista, ki uporablja vložke, spusti par kapljic po pokrovu školjke in jih potem obriše s papirjem? Naslednja bo pa sedla tja gor?

Sicer pa je to itak težko izvedljivo (pranje skodelice v lijaku), razen če imaš dve. In si vstaviš novo ter takoj opereš staro. Jaz tega ne bi počela, me pa ne moti, kaj počnejo druge.

Mogoče bom kdaj poskusila to zadevo. Nisem se še čisto navdušila ... bom še počakala na kakšne odzive in izkušnje.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov