Mooncup

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 25. Mar. 2008 13:16

Ja imate prav ja...:)

Jaz bom tudi to začea uporabjati ker so me nakateri posti res prepričal v nakup tega lončka...

Za ta bljak, fuj, ogabno bi pa to povedala, da so šele tamponu fuj in vložki ker je sama kemija...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
ajgencek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ajgencek » 25. Mar. 2008 13:26

koala kaj bi lahko prlepla link od strani kjer imas razne primere prepogibanja, kako vstavis notr itd...to kar si napisala par strani nazaj :D prosm :) hvala :wink:
Uporabniški avatar
le@
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a le@ » 25. Mar. 2008 14:35

Jst sem si tud mooncup naročila, pa me ni pritegnil.... Tako, da zdej spravlen v svoji vrečki čaka na cajte, ko se mi bo dal z njim ubadat - jaz sem mela že probleme "praznga" notr zbasat, kako bi polnega ven vlekla si pa še ne predstavlam.... :nixweiss:

Ampak, enkrat si bom vzela cajt pa sprobala zadevo tko kot je treba.
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Poki » 25. Mar. 2008 15:17

ekola jaz sem danes dobila po pošti lunette, stalo me je 29,9 eur vse skupaj. V Dm bo 31 eur, so mi rekli...

zdej grem pa gledat kaj lahko jaz ščaram s tem in koliko treninga rabim..:)
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Boa » 25. Mar. 2008 15:55

Jst bom ostala kar pri tamponih.
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2007
Kraj: Sverige.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenaa » 25. Mar. 2008 17:30

Poki napisal/-a:ekola jaz sem danes dobila po pošti lunette, stalo me je 29,9 eur vse skupaj. V Dm bo 31 eur, so mi rekli...

zdej grem pa gledat kaj lahko jaz ščaram s tem in koliko treninga rabim..:)

Pa sporoči kako ti je šlo :D Mogoče si ga v bližnji prihodnosti tud jst nabavm.. Trenutn ostajam pr tamponih in vložkih :)
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
Uporabniški avatar
Traxie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Traxie » 26. Mar. 2008 19:00

Mene ste tud skor prepricale. Sploh ce se bo dalo kupit v DM - mam neko fobijo do kupovanja preko spleta :? . Se na komentar zadnje nove uporabnice pocakam :).
Catz
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Catz » 27. Mar. 2008 11:44

pozdravljene punce! tale zadevica je tud men ful všeč ratala in sm jo že naročila po internetu. sploh se mi ne zdi niti malo odvratno, kakor nekaterim drugim...vse za zdravje...roke si itak lahko po tem umiješ in lijak, da ne pustiš kake "packarije" za sabo. kar se pa tiče tamponov, se pa lahk marsikej "zaredi" notr, v najhujšem primeru pol tud punce ne morjo zanosit...vprašanje je, kaj ste pripravljene tvegati...umazane roke, al probleme z zanositvijo...it's up to you
sm pa malce skeptična glede velikosti. naročila sem namreč lunette model št 1., torej tamalo skodelico, zato ker nimam ne-vem-kolk močne menstruacije. pa sm vseen (sicer ze malce pozno) vprašala na info, kako je s tem, pa so mi svetoval, da naj raje kupim model št 2.
zanima me, kakšne izkušnje imate druge glede ustrezne velikosti??
pozdravček vsem!
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Vermilion » 27. Mar. 2008 12:10

Jst jo bom tud kupila, zdaj sem pa našla ne netu dve lunette in moocup, a je kakšna razlika, razen v proizvajalcih?

pol pa še nevem zarad velikosti, ok pri mooncup je itaq do 30 leta tamala, pri lunette pa piše do 20 leta (jst sm 21), samo piše pa tudi za močnejše menstruacije, jst mam pa full šibko...tko, da bi rajši tamalo :roll:
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 27. Mar. 2008 15:47

Ostajam pri vlozkih, ne prenesem vstavljanja cesarkoli nenaravnega v noznico, tako da zame to ni opcija.
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 27. Mar. 2008 16:38

Evo mene :)

tukaj je še en zanimiv link http://www.labyrinth.net.au/~obsidian/c ... nette.html

glede velikosti, bi rekla da je pravzaprav vseeno katero imaš jaz imam veliko in moja kolegica, ki je stara okoli 29 ima majhno Lunette.(in nama je obema čist fino) Odvisno tudi od rednih spolnih odnosov in močne menstruacije. Pa tudi, kako se počutiš.
Mislim pa, da če imaš dilemo glede velikosti, z večjo nimaš kaj zgubit, če ti bo slučajno prevelika si jo lahko prišparaš za kasneje - ti bo že prav prišla :)
Catz
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Catz » 27. Mar. 2008 20:08

da še malce dodam o nenaravnosti pripomočkov, ki lajšajo naše kečap dneve. če se dotaknem najprej tamponov, ki si jih vtikamo v hm-hm. ženska nožnica je najbolj vpojni del našega telesa, torej sprejme veliko snovi, med njimi tudi tiste dobro poznane dioksine, ki pripomorejo k belini tamponov. če pogledaš v obratni smeri, a bi spila kozarec vode, za katerega veš, da vsebuje isto količino tistega dioksina, kot ena škatlica tamponov?? kar se tiče vložkov, je pa čist ista situacija...kaj jih naredi tako extra tanke in extra vpojne? to je tista plast z vpojnim jedrom, ki pa vsebuje isto snov, kot kaki odstranjevalci vlage, ki jih nekateri uporabljajo v stanovanjih, da ni preveč zatohlo. in kako se počutiš zdaj, ko veš, da sediš na nečem, kar je v osnovi odstranjevalec vlage, da ti zagotavlja občutek suhosti...
jz sm prov hepi, da sm odkrila tale novi-stari izdelek, zaenkrat ga še čakam, da mi ga dostavi poštar in če bo šlo vse tako kot treba, se ne bom nikol vrnila k vložkom in tamponom!
Catz
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Catz » 27. Mar. 2008 20:21

pa sam za informacijo, k sm zasledila sicer bolj na začetku tega posta, najbrž prevodi vsem delajo težave in je tukaj malce pomoči. suction najbolje prevedeš z besedo vakuum.
pozdravček :razz:
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 28. Mar. 2008 13:02

jest si ga bom ziher kupila takoj,ko pride v dm. pa še par vprašanj za vse,ki ga že uporabljate
nekje sem zasledila,da obstaja več velikosti,pa me zanima kako vedeti katera je prava zame? se z mooncupom lahko kopaš v morju/jezeru? verjetno ga je na nekaj let potrebno zamenjati ali ne?
Uporabniški avatar
*lovely*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lovely* » 28. Mar. 2008 16:06

jst ostajam kr pri tamponih, me tale stvarca čist nč ne privlači, gledena to, da očistiš in shraniš za naslednjič!!! :eek:
Because of you I'm running out of reasons to cry!!! *RTM*

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]