Mooncup

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 21. Mar. 2008 12:36

:) dobr si to napisala. :) res je da se mi je celo zgodilo da in meni so tako izsušili nožnico, da sem tudi po cel teden krvavela. (ne pretiravam) Zato sem si nabavila Lunette, ki so jo po novem izboljšanem modelu naredili Finci. Naredila sem celo študijo okrog vsega tega in se zgražala zakaj moram za tako revolucionarno stvar izvedet šele pri 30ih!!! Kako to da tega niso že prej prodajal,... Ko samo pomislim, da bi mogla imet 6 let tampone me kar spreleti.
Uporabniški avatar
koala
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a koala » 21. Mar. 2008 12:46

Meni so tudi tamponi grozno izsušili sluznico. Zato sem tudi jaz sem naredila pravi mali doktorat iz tega, da sem ugotovila, katera bi mi najboljš ustrezala. Samo to je bilo še preden je prišla mala Lunette, prej so imeli samo veliko. Preden sem sprobala, se mi je prav smešno zdelo, ko sem brala po ameriških forumim, kako so bile uporabnice tako navdušene in vsaka je rekla, da ni šans, da gre nazaj na vložke in tampone. Hehe, zdaj sem pa jaz ista :) :) Ja, res je škoda, da za take fajn stvari izvemo tako pozno, drugje jih imajo že precej dlje. Ampak bolje pozno kot nikoli :wink:
If you wouldn’t wear your dog … please don’t wear any fur.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 21. Mar. 2008 13:06

koala napisal/-a:Meni pa dvigne pritisk to, da noben nič ne naredi dobrega zase in da vsi čakajo, da bodo vsi drugi najprej kaj dobrega naredili zase (in s tem tudi za okolje).

Jst naredim obilico dobrega zase :lol:
Lepo, da tebi odgovarja mooncup, sem vesela zate. in kot sem že rekla, edina stvar, ki me moti, je to, da se očitno pripravlja gonja proti tamponom in vložkom, ker so tako zelo neekološki. Če glede ene stvari ne toleriram kakršnega koli vtikanja vame, je to M (nekoč bo v isti kategoriji še nosečnost).
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 21. Mar. 2008 13:11

Ha ha :) vidim da imava veliko skupnega predvsem pa kako sva navdušene na nad svojo Lunette, se počutim kot v eni sluzasti reklami za zobne paste :) ampak si ne morem pomagat :) res bi rada povedala svetu, da so strvari okoli nas lahko tako preproste in efektivne :)
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 21. Mar. 2008 13:21

Malo prepozno sem oddala zadnji post, ki je bil namenjen Koali. in že odgovarjam Julliji : nihče noče delat reklame ali anti rekalme ker nimamo nič od tega :) ampak svoje menje in iskušnje ter zadovoljstvo pa lahko izrazim na forumu - sploh ker bi rada delila mojo iznajdbo :) Kaj vse pa ženske vtikamo v svojo nožnico ,... je pa druga zgodba :) no kakorkoli zame Lunette odgovarja in si ga vtikam v noznico seveda, pri tem se počutim izvsrtno. In samo to bi rada povedala.
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 21. Mar. 2008 13:56

Jz bom to 100% probala
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 21. Mar. 2008 16:23

Nism zasledila..pa se mi ne da it za nazaj brat starih postov: kaj pa če si cel dan od doma? Si pol to "šalčko" kr pred vsemi na javnem wcju umiješ? :eek:
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 21. Mar. 2008 17:05

Lunette umijem z 1/2 litersko plastenko (od zale:)) in si jo splaknem kar nad wc školjko z malo bolj razkoračenimi nogami, tako kot, če potegneš ven razmočen tampon in ga moraš zavit v papirček, da ga lahko vržež v smeti :)
Kadar se slučajno zgodi, da nimam vode imam sabo kakšen intimni robček, ali pa kar navaden wc papir in samo malo obrišeš (sploh ni panike - vse sem že probala :))
res čisto nič ne rabiš skrbet.
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Poki » 21. Mar. 2008 17:17

Jaz sem lunette ravno naročila po inetrnetu....sem si vse prebrala. Bom ziher imela še kako vprašanje, ker se bom lovila pomojem tako kot sem se prve parkrat s tamponi. Mi je ful všeč, da je okoljevarstveno , ni testirano na zivalih pa se boljse za zdarvje kot tampon. Samo se vedno so pa najbolj zdravi vložki, kot je meni ginekolog rekel - ta bombažni.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 24. Mar. 2008 21:16

Tigi napisal/-a:Ja hudo no in kam gre tekočina?

Evo 11.9.2007 sem to napisala...nemorm vrjet...

Danes mi je fant prinesel list iztrgan iz Žurnala ven in je reku kaj pa če bi to probala? In sem kar malo premišljevala o tem...
Zdi se mi res malo čudno ampak mislim, da je veliko bolj zdravo od tamponov in vložkov...
Je še katera poskusila?

Prosila bi, da mi pošlje katera na PM link za naročilo preko spleta...Hvala...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 24. Mar. 2008 21:46

Saj menda se ta Lunette dobi že v DM trgovinah.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 24. Mar. 2008 21:47

Ja se ja...ampa je dražji :)
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 25. Mar. 2008 9:12

http://www.lunette.si/yritys/orders.php (ne vem koliko časa rabijo, da pridejo do tebe)
v DM pridejo pa v začetku aprila, sem že jaz iskala, da bi kolegici za darilo kupila in so mi rekli naj pridem naslednji teden okoli 2. aprila.
suspicious_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a suspicious_ » 25. Mar. 2008 9:39

Tigi mislim da s poštnino pride več kot v trgovini...

drugače pa sem se prav nasmejala komentarjem v stilu; bljak, ogabno, itd... kot da pišejo kakšne desetletnice :lol:
ajgencek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ajgencek » 25. Mar. 2008 12:16

jst sem ga tud narocila. upam da bom zadovolna :D ce je tko kakor sem prebrala bo fajn:D

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov