Mooncup
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1324 prispevkov
• Stran 88 od 89
•
Prejšnja
1 ... 85, 86, 87, 88, 89
Naslednja
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
CaliLove* nebi rekla, glede na to da jo porinem precej visoko in je cel pecelj v noznici...
-
če jo vstavim nižje se pa nikoli ne odpre in me tišči.
-
ko je enkrat vstavljena in odprta, se itak ne da prestavit nižje, saj jo drži vakuum na mestu.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
CaliLove* napisal/-a:Moj problem s skodelico pa je ta, da mi prvi dan (in vcasih 2. dan - pac ko je tok najmocnejsi) pusca, ceprav se mi od zacetka to ni dogajalo. Probam stokrat vstavit, ampak nikakor ne morem namestit tako, da ne bi puscala. Potem obupam in uporabim tampon, ceprav jih res ne maram. 3. dan in nadaljne dni ne pusca, tako da je problem verjetno premocan tok in sem cisto obupana, ker drugace skodelico res rada uporabljam.
js si dam not najprej tampon, da se posušijo stene nožnice in potem vstavim lunetko.
če ne prvi dan, ko je vse sluzasto, ne prime vakuum.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Jaz sem jo pred casom v DM-u kupla.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
če se ne motim, jih imajo tudi v tuševih drogerijah
-
jaz sem jo takrat na internetu kupila precej ceneje (+dezinfekcijski robčki so bili zraven)
-
Poki - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
Mislim, da jim imajo samo še v TUš drogerijah in na internetu.
Tale s tamponom je pa tudi zanimiva varianta, da se malo posuši. Drugače, pa ni take panike, če kakšna kapljica dol pritečem jaz imam še celo tiste vložke, ki se perejoiz blaga in je res fajn, ker te čisto nič ne moti.
Tale s tamponom je pa tudi zanimiva varianta, da se malo posuši. Drugače, pa ni take panike, če kakšna kapljica dol pritečem jaz imam še celo tiste vložke, ki se perejoiz blaga in je res fajn, ker te čisto nič ne moti.
-
A ma katera ZELENO lunetko? Prekuhala sem jo do sedaj 3x (sicer uporabljam alkohol) in ze med prekuhavanjem je imela en cuden vonj, po parfumirani plastiki. Posumila sem na barvo v silikonu, saj imam tudi prozorno in nikoli ni imela nobenega vonja. Po zadnjem prekuhavanju zelene lunetke pa se je ta vonj vzrel v njo in nikakor ga ne spravim stran. Ko sem si jo danes odstranila, je ta vonj butnil tudi iz krvi...torej se je kri navzela tega vonja. Na njihovi spletni strani pa zelene sploh ne prodajajo vec. Zdaj sem kar malo skepticna, da so te barve res varne za uporabo, ce pa med prekuhavanjem spuscajo vonj...niti ni narejen en izmed testov na barvnih, za razliko od navadne, prozorne..
- Maja323
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 5. 2016
A to je mogoč tole na tej slikci: http://www.moja-lekarna.com/images/PROD ... icup-M.jpg
Tudi sama sem mal klicala naokol in zdi se mi, da lunetke malo zginjajo s polic...Kje se pa ta Lalicup dobi?
Maja!
Tudi sama sem mal klicala naokol in zdi se mi, da lunetke malo zginjajo s polic...Kje se pa ta Lalicup dobi?
Maja!
Prvi neprebran prispevek • 1324 prispevkov
• Stran 88 od 89
•
Prejšnja
1 ... 85, 86, 87, 88, 89
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]