Mooncup
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Amaris - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2007
le@: Me veseli, da smo te prepričale. Dokler se ne navadiš, zna biti stvar rahlo moteča - s tem mislim na vstavljanje in odstranjevanje. Jaz sem se pri prvi menstruaciji z mooncupom jezila sama nase, kaj mi je bilo, da sem kupila to stvar. Ko pa je to ''uvajanje'' mimo, gre pa vse zelo na hitro, kot uporaba tamponov, nobenih problemov. Tako, da ne obupaj, če prvič ne bo šlo vse po planih.
Kar se vnetij tiče ... jaz sem mela probleme z glivicami, tudi hudimi in bolečimi menstruacijami, pa zdaj teh problemov nimam več. Ne vem, če je to od mooncupa ali razlog tiči drugje, se pa ne pritožujem.
Kar se vnetij tiče ... jaz sem mela probleme z glivicami, tudi hudimi in bolečimi menstruacijami, pa zdaj teh problemov nimam več. Ne vem, če je to od mooncupa ali razlog tiči drugje, se pa ne pritožujem.
-
koala - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 9. 2007
Bravo le@ sporoči kako bo šlo privajanje. Med tem ko čakaš, da ga in jo dobiš pa ti priporočam, da si na wikipedii pogledaš pod menstrual cups tisti članek o tem, kakšni so vsi možni načini "zlaganja" oz. folding tehniques. Meni je c fold ful nepraktičen, maš jih kar ene par boljših oz. takih, da ga zložiš na manjše in se ziher prav odpre. Pa med članki na wikipedii imaš tud stran na livejournalu, ful priporočam, ker se ogromno naučiš, malo pobrskaj po njihovih memories, kjer majo najbolj uporabne stvari shranjene
If you wouldn’t wear your dog … please don’t wear any fur.
-
koala - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 9. 2007
Vermilion, za vnetja pa ne vem. Če imaš vnetje sečil, potem ti lahko pritiska na vneto steno mehurja, kar pa najbrž ni dobro. Poglej malo po njihovi strani med faq. Ali si mislila vneto kožo po uporabi vložkov? Za to pa vem, da je veliko boljše, ker nič ne draži kože niti sluznice
If you wouldn’t wear your dog … please don’t wear any fur.
-
jasmine - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 10. 2007
FUL HUDO !!! Tole si bom jst definitivno ubavla!!! Pa ce tko gledamo sploh ni nehigiencino, pac si ga vstaviš pod tusem ce se ti drgac gravza..ne vem no...a k mate menstruacijo pol k se umivate mate zaprte oci??
Mislim, zenske menstruacija je del vas....
jst si bom to definetivno nabavla!!!
Mislim, zenske menstruacija je del vas....
jst si bom to definetivno nabavla!!!
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
vau, ful zanimivo,res, me mika, ampak se bojim, da bi imela sama težave pri vstavljanju.
Razni komentarji v tej temi o "nagravžnosti" ipd. se mi zdijo pa totalno pod nivojem,
bi pričakovala, da so dandanes tudi najstnice in mlade ženske dosti bolj osveščene in imajo svoje telo rade, ne pa da take ven mečejo,
res pod kritiko.
Razni komentarji v tej temi o "nagravžnosti" ipd. se mi zdijo pa totalno pod nivojem,
bi pričakovala, da so dandanes tudi najstnice in mlade ženske dosti bolj osveščene in imajo svoje telo rade, ne pa da take ven mečejo,
res pod kritiko.
- skelet
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 10. 2007
ok moje mnenje je tako. sem zadovoljna s svojim telesom in sem ga tudi sprejela z vsemi tezavami vred k jih mam. menstruacija me tudi ne moti, samo je pa res da mi tale mooncup pac ne ustreza ravno najbolje. verjamem, da so marsikatere zenske zadovoljne s tem, vendar jaz zelo tezko prenasam kri in si ne predstavljam da bi mogla zdej se to pucat in vn zlivat... pac mi ne potegne. that's all
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
prebrala ceu topix..
in ne, to ni zame
jz že tko ne maram dajat tampona notr, še psoebi en vn..počutm se tkor anljiva in mam tko kr strah..
da bi pa tole notr potiskala tok globok pa o ne ne ne..kr ..mehke roke dobivam..eh ne..to ni zame
isto, kako veš, kok douh lohka uporablaš eno SKODELCO..itaq, da če maš skos isto, pa umivaš (ni to problem)..pa voda..pa bakterije..pa k prijemaš z roko..nevem no..men se res ne sliš higiensko..
in ne, to ni zame
jz že tko ne maram dajat tampona notr, še psoebi en vn..počutm se tkor anljiva in mam tko kr strah..
da bi pa tole notr potiskala tok globok pa o ne ne ne..kr ..mehke roke dobivam..eh ne..to ni zame
isto, kako veš, kok douh lohka uporablaš eno SKODELCO..itaq, da če maš skos isto, pa umivaš (ni to problem)..pa voda..pa bakterije..pa k prijemaš z roko..nevem no..men se res ne sliš higiensko..
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
chiqqa napisal/-a:..pa bakterije..pa k prijemaš z roko..nevem no..men se res ne sliš higiensko..
Penisa tudi ne razkužiš, preden ga da noter, a ne?
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov