Mooncup

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 11. Jul. 2011 8:29

Puprple_rain - Jaz imam tudi kar đezvo in v kuhalniku zavrem vodo in lunetko prelijem. Se čisto dovolj razkuži.

Sem pa jaz imela že ta veliko lunetko pa sem kasneje prešaltala na manjšo, ker mi je prva puščala pa zelo mi je pritiskala na sečevod. Zdaj odkar imam pa manjšo je pa vse ok. Je pa seveda potrebna vaja. Pa malo je treba stestirat za način vstavljanja.

Mi je bilo pa fascinantno vidt, kolko krvi dejansko izgubim (manj kot sem mislila). Na vložku takoj zgleda tako dramatično in si človek misli, da je to najmanj "pol litra". :razz:
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 11. Jul. 2011 9:15

Hehe, jap, jz sem mojo že ene 4x zdej prekuhala :D, ker pač, probala, popizdila, jo prekuhala, spravila, čez pol dneva rekla "30€ pa pač ne bom kr tko takoj stran vrgla", poskusila še 1x, še 1x znorela, še 1x kuhala... :lach:
In zraven gruntala, da bi bilo mogoče boljš mal širšo posodo vzet, sam mami že tko ni vesela, ker sem tale lonček zaplenila, ha.

Joj, vaje bo pa še velik potrebne, hehe, za v-&iz-stavljanje..jooooj :mad: kok se debilno počutim, ko sem po 10 min v kopalnici. Pa sej bo.
Kot pravim, res bi si jo želela vzljubit, ena ogromna prednost se mi zdi to, da si jo lahko naštimam zjutri na dan, ko pričakuje M. in je to to, ne pa tisto letanje na WC in gledanje v gate, če je že kej in je že čas za večji vložek. In za na morje, aaaa, yay! :D
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 11. Jul. 2011 10:11

Poskusi en dan, ko si več doma, skodelico pogosteje "praznit". Je pa meni najlažje, če jo prepognem na c in se usedem na školjko z roko ned nogami spredaj. Nekako jo tako najlažje not vstavim. Malo stestiraj in probavaj razne "poze". in ko jo jaz notri vstavim malo tudi napnem mišice, da pikico zleze dol, potem pa jo spet malo notri potisnem. Tako preverim, če se je res povsem odprla. Treba je samo svoj postopek naštudirat, potem gre pa hitro.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 11. Jul. 2011 17:45

Js jo pa zvijam na sedmico, al kuko se temu reče. Spravljam jo pa notr brez težav že od začetka. Se mi zdi, d če se kuj v štartu bojiš "kuko bom to not spravla" ali pa "kva če jo nam vn dobila", pol rabiš res sto let, da jo nekak le naštelaš.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 02. Avg. 2011 0:13

Vem, da ta tema ni vec prevec aktualna, ampak mam par vprasanj. Sem nova uporabnica (je bila znizana za pol cene pa sm rekla no da probam :) ), tako da se se malo lovim. A je imela se katera na zacetku tezave zaradi nohtov? Nimam geliranih ali pa nekih krempljev, pac normalno par milimetrov in jo ful tezko zavrtim, ker se hitro uscipnem, ce nisem previdna, kar je ful neprijetno. A jo je lazje zavrtet, ko je ze cela noter, ali je lazje, ko se malo gleda ven (ampak v tem primeru mi hoce ven zlest :? )?
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 02. Avg. 2011 16:08

Zavrtis jo? Kdaj naj bi jo pa zavrtela? Jaz imam dolge nohte in nimam nobenih problemov. Pač malo paziš, da kaj ne zagrabiš zraven, ampak mislim da gre :)
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 02. Avg. 2011 21:36

Hm, v navodilih pise, da jo zavrtis za 360 stopinj, da se lepo razpre in da zagrabi vakuum. Meni se drugace ne odpre, ce jo samo porinem noter. Pa se nekaj, a vakuum se mora cutit, ko zagrabi? Kaksen naj bi bil filing? Jaz nic ne cutim, ceprav mislim, da je ok zatesnjeno. :?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 02. Avg. 2011 22:33

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 03. Avg. 2011 7:37

Jap, mal potepkaš s strani al pa potegneš za spodnji del (pecelj ali štrcelj od peclja, če si odrezala) pa se lepo razpre. Vakuuma pa, vsaj jaz, niti malo ne čutim. Zato vedno preverim, če se je lepo razprla.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 03. Avg. 2011 8:14

Ne sirova, ne vrtim je, primem jo spodaj in jo samo malo obrnem, da se cela odpre. Ne vem, tako pise v navodilih, tako da to prakticiram, ker drugace se mi ne razpre lepo. Sem danes ze malo bolje nastudirala, tako da gre zdaj brez problema. Ja Tearjerker, jaz tud ne cutim vakuuma in mi je bilo cudno, ker v navodilih in na internetu pise, da naj bi se cutil, ko je pravilno vstavljena. Ampak ocitno jo ok vstavim in zadihtam, ker mi zanekrat nic ne curlja. :)
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 04. Avg. 2011 16:31

CaliLove* napisal/-a:Hm, v navodilih pise, da jo zavrtis za 360 stopinj, da se lepo razpre in da zagrabi vakuum. Meni se drugace ne odpre, ce jo samo porinem noter. Pa se nekaj, a vakuum se mora cutit, ko zagrabi? Kaksen naj bi bil filing? Jaz nic ne cutim, ceprav mislim, da je ok zatesnjeno. :?

Jaz je nič ne vretim. In vakuma tudi nič me čutim, ko prime. JAz jo zvijem tudi na sedmico jo vstavim in "odprem". Potem grem pa tudi s prstom okrog malo da vidim če se je odprla. Potem pa še malo za "pecelj" povlečem nežno in je to to...
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 11. Avg. 2011 17:24

A si jo date not tako globoko, da se peclja sploh ne čuti, ali pustite ravno do roba sramnih usnic? Jaz pustim do roba, vidi se ne, ampak se pa čuti rob, ko grem na WC naprimer. Pa me moti, da čutim ta pecelj. Me ne moti prisotnost, moti me, da ga čutim.

Jaz prepognem na C in če se ne odprem grem s prstom okoli posodice in se takoj odpre. Me pa malo moti, da je kri tako gosta, da je včaih ne poplakne z enim spiranjem. In potem morem počakat, da se kotliček napolni, da potegne vso 'barvo' skozi=)
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 11. Avg. 2011 17:51

Jaz si jo dam tako globoko, da je peceljček ravno notri še. In ne čutim nič... Je pa tudi pri meni precej gosta kri, ampak tako pač je... To jaz pač doma v umivalnik direkt v odtok zlijem in umijem!
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 11. Avg. 2011 17:53

flesherka_, pomoje jo je potrebno bol noter dat. Jaz jo pol z mišicami "potegnem" vn :D lol

Za gosto kri, pa pomoje pomaga wc papir (pač daš wc papir v školjko in zliješ na wc papir, da mal vpije... :D)
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 11. Avg. 2011 22:19

Jaz jo dam cist noter, da se peclja niti ne vidi niti ne cuti (pa uporabljam Diva cup, ki je med vsemi najdaljsa po dolzini). Tako da probaj jo mal bolj not potisnit, brez skrbi, ne bo nikamor usla.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov