Mooncup
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Jaz pa vedno, ko si jo menjam, mam na začetku ene pol urce-urco en wc papirček na hlačkah za vsak slučaj, ker mi občasno na začetku malenkost (kapljica do dve) spusti, potem pa je ok za nadaljnih 12 ur. Ne vem, al se mi ne odpre do konca, pa se šele potem s časom, ko mal hodim pa migam, al kaj. Sicer se to zgodi samo včasih, pa se niti ne obremenjujem, zanima pa me, če sem edina?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ja, pri meni tudi včasih nekaj časa traja da prime vakuum. ampak je to navadno kar hitro, poleg tega nimam močnih menstruacij, tako da se lahko izpgnem papirčkom.
ko si jo dam not malo pomigam al pa nardim kak počep in pol kr prime.
me pa zna ful bolet, če si jo vstavim pregloboko in vakuum prime preveč not v materničnem vratu. ko svinja boli to. tako da jo morem met čisto nizko, ampak je vseeno ne čutim in ne prepušča (z raliko od vložkov, kjer mi po špuri od riti ponoči vse ven odteče)
ko si jo dam not malo pomigam al pa nardim kak počep in pol kr prime.
me pa zna ful bolet, če si jo vstavim pregloboko in vakuum prime preveč not v materničnem vratu. ko svinja boli to. tako da jo morem met čisto nizko, ampak je vseeno ne čutim in ne prepušča (z raliko od vložkov, kjer mi po špuri od riti ponoči vse ven odteče)
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Auraya napisal/-a:za velikost je samo odvisno kko močno imaš - ker če maš zelo močno pa maš malo skodelico jo boš morala pogosteje prazniti. Ampak se mi zdi da drugače pa res ni nobene take razlike.
Jaz imam št. 2.
Imam že kar nekaj časa, verjetno skoraj leto. In sem zelo zelo zadovoljna
Nisem imela nobenih problemov v stilu vnetij al pa da bi kdaj kej puščalo tko kot pri tamponih ko se včasih mal pocedi kej po vrvici. Včasih mam malo težavo jo spraznit če moram v kakšen javni wc kjer ni umivalnika pri roki (kar tistih robčkov za razkuževanje ne maram ravno :S) pa si pomagaš s plastenko vode. Kombiniram predvsem proti koncu z tankimi vložki.
Jz nimam niti tko močne no...mogoče kak prvi dan oz. drugi dan...tko, da se kar nagibam, da bi manjšo kupila.
-
lipgloss - Debatorica
- Na forumu od: 24. 9. 2007
ja tele vložki se mi zdijo tudi dobra fora za kombinirat s lunettko, da res nimaš nobene plastike več doma in kombiniraš vložke, kadar imaš beli tok ,... ali pa zelo šibko, pa za vsak slučaj, če bi se ti Lunettka preveč napolnila,... dobra fora, kolk pa stanejo?
- LepaVida
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 1. 2010
Sprobala Lunettko in po pravici povem, si nisem mislila, da se bom tako z lahkoto navadila nanjo res je super prebrala sem seveda navodila in si nisem predstavljala kako neki to deluje, potem pa ko dejansko probaš si presenečen. pozitivno Vse je šlo brez težav imela sem jo tri ure, ko sem jo prvič ven vzela in komaj da je prekrilo dno, zato sem jo imela še dodatnih 8 ur brez problema vzela ven splaknila z vodo in si jo ponovno vstavila.
Nič ni puščalo, za vsak slučaj sem si nabavila še tiste pralne vložke in so ostali čisti
Razen čisto na koncu, ko so bile res samo kapljice sem uporabljala samo pralne vlžke namesto tistih dnevnih.
V glavnem uspelo mi je in sem vesela !!!! Bravo tistemu, ki je izumil tole stvarco.
Nič ni puščalo, za vsak slučaj sem si nabavila še tiste pralne vložke in so ostali čisti
Razen čisto na koncu, ko so bile res samo kapljice sem uporabljala samo pralne vlžke namesto tistih dnevnih.
V glavnem uspelo mi je in sem vesela !!!! Bravo tistemu, ki je izumil tole stvarco.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
zanimivo, da vas je večina zadovoljna s lunetko
Jz sm skeptična do teh novih izumov...Ko me trebuh boli in vse vseše notri boli, da bi si še pol neki notri tlačila a-a, ste pa dobre priznam, tiste, ki to prakticirate. Ne vem pač, sm tak starokopitna al kaj, tut tampon ne uporabljam nikoli, mam dokaj šibke menstruacije in raje tistih tri dni vložke, kot pa vso tisto dezinficiranje lunetke...Pa tut se po mojem mnenju morejo na vlažnem bakterije hitro množit, ma kaj vem.
Je pa rešitev za tiste, ki imajo dolge menze, moja sestra recimo je boga, ko ji ponoči vse teče da more še brisačo met pa vse, pa ima tisti največji vložek (zame so to že skor peleničke)...
Samo lunetko lahko majo verjetno sam punce, ki so že imele spolne odnose al kok je s tem? predvidem da je tak.
Jz sm skeptična do teh novih izumov...Ko me trebuh boli in vse vseše notri boli, da bi si še pol neki notri tlačila a-a, ste pa dobre priznam, tiste, ki to prakticirate. Ne vem pač, sm tak starokopitna al kaj, tut tampon ne uporabljam nikoli, mam dokaj šibke menstruacije in raje tistih tri dni vložke, kot pa vso tisto dezinficiranje lunetke...Pa tut se po mojem mnenju morejo na vlažnem bakterije hitro množit, ma kaj vem.
Je pa rešitev za tiste, ki imajo dolge menze, moja sestra recimo je boga, ko ji ponoči vse teče da more še brisačo met pa vse, pa ima tisti največji vložek (zame so to že skor peleničke)...
Samo lunetko lahko majo verjetno sam punce, ki so že imele spolne odnose al kok je s tem? predvidem da je tak.
-
Fay - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 2. 2010
Eh ti si prava čuftika :bussi:
Meni je lunetka oblažila krče In niti približno je ne čutiš... In tamponi niso ok,ker izsušijo vse. Lunetka je pač samo neka pregrada, da ven ne steče. Torej imaš noter tisto, kar je že bilo noter Samo na čistočo lunetke je treba pazit...
In moja sošolka še ni imela spolnih odnosov, pa ni panike..
treba je zbrati le pogum in si jo kupiti in probat. Jaz vem, da sem prva v moji okolici probala... In ko sem videla, kako velika je, me je skor kap.. In potem sem probala in je super.Sedaj več ne morem zdržati z vložkom.
Priporočam vsem!
Meni je lunetka oblažila krče In niti približno je ne čutiš... In tamponi niso ok,ker izsušijo vse. Lunetka je pač samo neka pregrada, da ven ne steče. Torej imaš noter tisto, kar je že bilo noter Samo na čistočo lunetke je treba pazit...
In moja sošolka še ni imela spolnih odnosov, pa ni panike..
treba je zbrati le pogum in si jo kupiti in probat. Jaz vem, da sem prva v moji okolici probala... In ko sem videla, kako velika je, me je skor kap.. In potem sem probala in je super.Sedaj več ne morem zdržati z vložkom.
Priporočam vsem!
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Čuft, če maš res tolk blage in kratke menstruacije (lucky you), se tudi meni verjetno ne bi dalo s tem ukvarjat Ne vem zakaj, ampak prekuhavanje lunetke mi je edini zoprn del, vse ostalo je zakon!
Priporoči jo sestri, ji bo olajšalo mnogo težav.
Priporoči jo sestri, ji bo olajšalo mnogo težav.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
ja positive vibration, pomoje se mi tut se splača ubadat z lunetko, jo prekukavat, dezinficirat in kaj vem še vse kar je neophodne, da tiste 3 dni, pol je itak dnevni vložek v igri 4. dan Ma, mam pa res vsaj nekje srečo, da nimam močnih menz Ja, bom rekla sestrici, nej poskusi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov