Mooncup
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
la HauteCouture - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 10. 2009
^^
MajaMajaMajaMaja
je tebi slučajno Maja ime?
MajaMajaMajaMaja
je tebi slučajno Maja ime?
Sol lucet omnibus.
-
Tejax - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2009
Poki napisal/-a:Meni se pa vseeno zdi škoda, da je ne uporabljaš več, saj na koncu v vsakem primeru ne ostane notri, sicer jo je ginekologinja ven dobila ampak jaz ne vidim razloga, da je ne bi naprej uporabljala, ker se je verjetno res zgolj slučajno naredil tak vakuum in ni ostankov vate in ostalih nečistoč,.. zdaj si verjetno na vložkih.
Samo panike ne smeš zagnat, ker takrat itak ne bo šlo nič nikamor. Ne vem no, meni se sicer ni nikoli kaj takega zgodilo in tudi, če bi se mi ne grem več nazaj na vložke ali tampone!!! pa magari grem 10 x h ginekologu.
Sama sem vse prej kot paničar, vedno skušam stvar pametno rešiti. Tudi takrat sem sprva kar nekaj časa skušala vse skupaj sama urediti. Ampak to je bil dogodek, ko se ti nekaj dogaja, kar se naj ne bi, kar se baje sploh ne bi smelo zgoditi, ko je tisto not kot "zalepljeno"..., verjemi, takrat ti je pa vse prej kot prijetno in te hoče malo panika zagrabiti.
Odkrito povedano - ko sem prišla domov, sem hotela vse skupaj zagnati samo v smeti! Bila sem totalno jezna, imela sem občutek, da se je moja do tedaj najboljša rešitev 'sfižila'. Vseeno sem pa raje posodico umila in pospravila. Vendar me do sedaj še ni zamikalo, da bi jo ponovno uporabila. Samo spomin na tisto dogodivščino in mi enostavno takoj mine...
Svet je takšen, kakršnega hočemo videti... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Jst bom pa drug teden prvič uporabla svojo Mooncup. Me že kr zanima kak mi bo to ratalo, se mi zdi ful zakomplicirano. Plus, ful me je strah kak jo bom ven potegnala.
Se tolažim da bo pri drugi ali tretji uporabi že fajn in, da bo pomagala pri odpravi vnetij.
Se tolažim da bo pri drugi ali tretji uporabi že fajn in, da bo pomagala pri odpravi vnetij.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Jaz jo imam prav zdaj
Pa ko se spomnim prvih poskusov pred dobrim letom dni...kak sm bla jezna na vse skupaj, ker mi ni šlo. Zdaj pa sem že čisto zverzirana in gre ko šus. Teh 30€ sem pa gotovo že prihranla, ker ni blo stroškov z vložki/tamponi. Edino mini vložke še včasih uporabljam poleg.
Pa ko se spomnim prvih poskusov pred dobrim letom dni...kak sm bla jezna na vse skupaj, ker mi ni šlo. Zdaj pa sem že čisto zverzirana in gre ko šus. Teh 30€ sem pa gotovo že prihranla, ker ni blo stroškov z vložki/tamponi. Edino mini vložke še včasih uporabljam poleg.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- matejka**
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
- Kraj: MB
jaz jo sedaj uporabljam drugi mesec in drugi ciklus. je kr fajn, na začetku mi je blo malo beda to si ven vlečt ampak sem se kaj hitro navadla. tudi ni mi šlo na začetku vun je povlečt za pecelj, pa sem jo kar z kazalcem in palcem in tako jo tudi sedaj. Malo mi je bek na šolskih WC to brisat z antibakterijskimi robčki ampak bo. Glede vložkov in tamponov.. vložke še občasno ponoč dam gor (1 na noč ko je močnejša) in to je vse...se mi je prejšnič preveč napolnila in je vse steklo mim bljak Drgač pa sem za njo dala 25€ in je vredna denarja.
- LepaVida
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 1. 2010
jaz sem se tudi končno odločila, da nabavim tole Lunettko, ste me kar prepričale s temi posti. Sploh imam velike probleme s tamponi in upam, da se bom tudi jaz hitro zverzirala. Sem se odločila za velikost 2 samo ne vem, katero barvo naj vzamem, ali ima katera od vas modro lunetko? in kako je zadovoljna?
-
Jela - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
- Kraj: Bla Bla
Zakaj je pa barva pomembna?LepaVida napisal/-a:jaz sem se tudi končno odločila, da nabavim tole Lunettko, ste me kar prepričale s temi posti. Sploh imam velike probleme s tamponi in upam, da se bom tudi jaz hitro zverzirala. Sem se odločila za velikost 2 samo ne vem, katero barvo naj vzamem, ali ima katera od vas modro lunetko? in kako je zadovoljna?
-
Jela - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
- Kraj: Bla Bla
Tudi jaz sem si pred nekaj dnevi kupila lunettko (velikost 1), vendar je pri prvi uporabi prišlo do problema. Nikakor si je nemorem vstaviti noter.. Ne gre in ne gre. V navodilih sem prebrala, da si lahko pomagam z vodo, vendar vseeno ni delovalo. Ima katera mogoče kak predlog?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov