Mooncup
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
^^ mogoče ne ve, kolk lukenj ma
hahaha, ta je pa dobra...potem pa velik zapraviš za tampone al pa urin zadržuješ..
hahaha, ta je pa dobra...potem pa velik zapraviš za tampone al pa urin zadržuješ..
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
ni nujno...jst npr. kar ne morem ce ga mam ker mi prevec na mehur pritiska
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
pa ga maš do konca not? zanimivo, jz sploh ne vem, da ga imam..
-
love.<3 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2009
am dobr vem kok lukn mam to ni problem
menjam ga pa pač ker nemorm pa tut kr mi ni lih prijetn da mam pol vrvico polulano.. mam pa tut take in drugačne probleme in mi ni lih higijenično met pol to gor..
in ja pač ne hodm lulat na vsako uro ampak na 3-4.. alpa k je treba tampon zamenjat..
menjam ga pa pač ker nemorm pa tut kr mi ni lih prijetn da mam pol vrvico polulano.. mam pa tut take in drugačne probleme in mi ni lih higijenično met pol to gor..
in ja pač ne hodm lulat na vsako uro ampak na 3-4.. alpa k je treba tampon zamenjat..
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
ja ga mam...ne vem no. nic ga ne cutim, vse ok ampak ko je pa treba lulat. mi rata ce se neki ful skoncetriram pa zmeditiram zraven... da bi pa mogla neki na hitr pa ni sans da bi sprostila mehur
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Pri lulanju ni problem, ker ni nobene vrvice, ki bi jo lahko polulala. Je pa pri meni mal težko, če grem na veliko potrebo. Ker ko pač pritiskaš, se mi zdi, da si skodelico z mišicami tudi dol potisnem in si jo moram pol popravit. Kar pomeni, vzet ven, sprat, in spet not.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Jaz sem z lulanjem imela problem, ko sem imela večjo lunetko, ker mi je na mehur pritiskala.... potem sem pa kupila manjšo in nimam več problemov...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
schpeltza napisal/-a:NI boljšega sredstva kot lunetka... vse tiste ki razmišljate, si le upajte in investirajte vanjo... vJaz sem sprva sem kupla ta ečjo ampak mi je bila prevelika in sem kupila manjšo... ta mi pa zdaj res super odgovarja... nimam nobenih problemov z vstavljanjem in odstranjem... toplo priporočam vsem... res je super občutek, ko ti ni treba skos mislit na to, da boš ob času menjal tampon/vložek...
Kako pa si ugotovila,da ti je prevelika?Si jo čutila,težko vstavljala,ali kaj tretjega?Sprašujem zato,ker sama skodelico uporabljam že dve leti in sem načeloma zadovoljna.Z vstavljanjem nimam težav,nikoli jih nisem niti imela,a težava je,da mi vedno nekaj krvi uide tudi mimo,tako,da moram obvezno uporabljati tudi mini vložke.
Glede na to,da sem v tem času poskusila že prav vse-vstavila višje,nižje,a rezultat je vedno enak-razmišljam,da mi velikost ne ustreza.
Rodila sem že,zato sem tudi vzela večjo skodelico.
Morda bi morala poskusiti z manjšo...
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
PeggySue* napisal/-a:schpeltza napisal/-a:NI boljšega sredstva kot lunetka... vse tiste ki razmišljate, si le upajte in investirajte vanjo... vJaz sem sprva sem kupla ta ečjo ampak mi je bila prevelika in sem kupila manjšo... ta mi pa zdaj res super odgovarja... nimam nobenih problemov z vstavljanjem in odstranjem... toplo priporočam vsem... res je super občutek, ko ti ni treba skos mislit na to, da boš ob času menjal tampon/vložek...
Kako pa si ugotovila,da ti je prevelika?Si jo čutila,težko vstavljala,ali kaj tretjega?Sprašujem zato,ker sama skodelico uporabljam že dve leti in sem načeloma zadovoljna.Z vstavljanjem nimam težav,nikoli jih nisem niti imela,a težava je,da mi vedno nekaj krvi uide tudi mimo,tako,da moram obvezno uporabljati tudi mini vložke.
Glede na to,da sem v tem času poskusila že prav vse-vstavila višje,nižje,a rezultat je vedno enak-razmišljam,da mi velikost ne ustreza.
Rodila sem že,zato sem tudi vzela večjo skodelico.
Morda bi morala poskusiti z manjšo...
Ja težje sem jo ustavila in malo dlje sem vedno rabila... imela sem tudi probleme pri lulanju, saj mi je luneka pritiskala na sečnico in sem mogla vedno malo "pritisnit"... pri manjši gre pa vse gladko, tako ustavljanje kot vse ostalo ... samo če ti gre mimo, je mogoče ne vstavljaš pavilno... jaz vedno preverim, če se je popolnoma odprla (s prstom grem po dnu okrog lunetke)...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
- Galoon
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 12. 2008
Schpeltza... glede na to da nekaj krvi uhaja mimo, bi bolj rekla da ni problem v velikosti..pri manjši skodelici bo še bolj uhajalo mimo...
Tudi meni je na začetku uporabe, ko je prisoten še strah (joj, kaj če ne bo šlo ven, a se je naredu vakuum, a bo šlo kej mim, a je dovolj visoko,... ) nekajkrat zgodilo, da je malo krvi šlo mimo. Zaključna ugotovitev: šalčka ni bila pravilno vstavljena. Res je treba bolj gledat na to, da zadaneš tisti optimalen položaj ki ga mora zavzet šalčka, in da je res razprta. V nobenem primeru ne vi vzela manjše skodelice... Ali imaš pa močnejšo menstruacijo in ti v začetku cikla gre kaj čez?
No, jaz sem s svojo "šalčko" fuuuuuuuuuuuuul zadovoljna, uporabljam jo eno leto in pol in jo res priporočam vsaki. Splača se iz vseh plati, ne samo finančne.
Tudi meni je na začetku uporabe, ko je prisoten še strah (joj, kaj če ne bo šlo ven, a se je naredu vakuum, a bo šlo kej mim, a je dovolj visoko,... ) nekajkrat zgodilo, da je malo krvi šlo mimo. Zaključna ugotovitev: šalčka ni bila pravilno vstavljena. Res je treba bolj gledat na to, da zadaneš tisti optimalen položaj ki ga mora zavzet šalčka, in da je res razprta. V nobenem primeru ne vi vzela manjše skodelice... Ali imaš pa močnejšo menstruacijo in ti v začetku cikla gre kaj čez?
No, jaz sem s svojo "šalčko" fuuuuuuuuuuuuul zadovoljna, uporabljam jo eno leto in pol in jo res priporočam vsaki. Splača se iz vseh plati, ne samo finančne.
-
RoNcoLiNo - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 5. 2009
renatka_ napisal/-a:Čudno, jst lulam kot da nimam nič notr. Sploh ne čutim.
Ma jaz pa hvala bogu grem parkrat na dna lulat,ker drugače pozabim da jo mam
Nazdnje res tko "kwaaaaaa,kaj je to v moji pizdi :S"
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
- matejka**
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
- Kraj: MB
Razmišljam o nakupu Lunettke in jo hočem naročit prek te spletne strani : http://www.mooncup.co.uk/index.html .
Pri nas je absolutno 31€ mal preveč. čeprav bi dala toliko, vendar pač iščem če jo lahko kje še bolj poceni dobim
EDIT: sem že našla..
Pri nas je absolutno 31€ mal preveč. čeprav bi dala toliko, vendar pač iščem če jo lahko kje še bolj poceni dobim
EDIT: sem že našla..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov