Mooncup
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ališa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2009
tud jaz sem zelo zadovoljna uporabnica lunetke prej sem uporabljala tampone in je bilo tud fino ...ampak ko enkrat probaš lunette pa sigurno ne boste več tamponov kupile! res najbolša stvar kar so se jih finci spomnili pa tudi za u bazen in morje in ...res se super obnese
-
mariposa18 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
Evo se še jaz pofočkam:)...tudi jaz sem čist navdušena nad Lunetko in je ne zamenjam za nobene vložke ali pa tampone več...čisti luksuz.
Čistim jo pa tudi jaz samo pod vročo vodo, brez kakih mil:)
Čistim jo pa tudi jaz samo pod vročo vodo, brez kakih mil:)
-
mariposa18 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
Ja to pa itaq.Jaz jo prekuham po koncu menstruacije in potem spet pred naslednjo.
- look-look
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2005
Ojoj, js mam pa lunetko zdej dobrega pol leta, ampak je nenadoma ful začela zaudarjat... FUL!!! Sem jo že dodobra prekuhala, pa nič ne pomaga, sploh ne vem, s čim naj se je še lotim... A se je še kateri to zgodilo, ima kakšna nasvet? Hvala! Drugače sem jo pa vedno prala samo z vodo in pa prekuhavala pred in po uporabi, ampak zgleda ni to dovolj dobro...
-
Marguerite - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Novo mesto
Hmmm zaudarjala glih ni... Dišala pa tudi ne Jo pereš s toplo ali mrzlo vodo? Jaz jo skoraj z vročo, pa je čist v redu. Mogoče lahko poskusiš s še kakšnim vmesnim prekuhavanjem
You've got a fast car But is it fast enough so we can fly away? <3
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
full zanimivo da so sama pozitivna mnenja...
a je mozno da jo zaradi avkuma ne dobis ven?
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
aderyn napisal/-a:Obstaja velikost A in velikost B
A: če imaš nad 30 let, si imela vaginalni porod
B: če imaš pod 30 let, nisi še rodila oz. si imela carski rez
Jaz sem jo naročila in jo jutri dobim
A ni tako, da je model 1 namenjen ženskam s šibko menstruacijo oz. še niso imele spolnih odnosov, model 2 pa ženskam, ki imajo močnejši menstruacijski tok? S tem, da so baje lahko tudi odstopanja oz. imajo lahko nekatera mlajša dekleta večjo velikost in kontra. No, tako vsaj piše na lunette.si.
-
aderyn - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2008
Hm, ne vem če je to ena in ista znamka (lunette in mooncup?).
No, Mooncup ima velikosti A in B (več o tem tukaj oziroma tukaj). Jaz sem jo naročila na tem drugem linku (lekarnar). Očitno pa ima Lunette res velikosti 1 in 2. Če se motim glede znamk, naj me katera popravi
*Gaja* robčke mislim da moraš kupiti posebej, ne vem pa, koliko stanejo. Jaz sem jo naročila preko spleta in sem dala 30eur pa nekaj centov (skupaj s poštnino), tako da je praktično vseeno ali jo kupiš v DM-u ali naročiš. Jaz ne uporabljam lubrikanta, sem pa slišala, da nekatere uporabljajo Multygin.
No, Mooncup ima velikosti A in B (več o tem tukaj oziroma tukaj). Jaz sem jo naročila na tem drugem linku (lekarnar). Očitno pa ima Lunette res velikosti 1 in 2. Če se motim glede znamk, naj me katera popravi
*Gaja* robčke mislim da moraš kupiti posebej, ne vem pa, koliko stanejo. Jaz sem jo naročila preko spleta in sem dala 30eur pa nekaj centov (skupaj s poštnino), tako da je praktično vseeno ali jo kupiš v DM-u ali naročiš. Jaz ne uporabljam lubrikanta, sem pa slišala, da nekatere uporabljajo Multygin.
There are no shortcuts to any place worth going.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Verjetno gre za podobno stvar različnih znamk.
-
Marguerite - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Novo mesto
Lunettke dezinfekcijski robčki so 3-4€, ne vem točno. Jih je pa 10 v škatlici.
Lubrikanta ne uporabljam, lunettko pa zmočim, da gre lažje noter.
Lubrikanta ne uporabljam, lunettko pa zmočim, da gre lažje noter.
You've got a fast car But is it fast enough so we can fly away? <3
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
SWEETprinces napisal/-a:full zanimivo da so sama pozitivna mnenja...
Ni možno. Vsaj jaz si ne predstavljam, kak štor bi mogo bit, da se ti to zgodi.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov