Mooncup
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
RoNcoLiNo - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 5. 2009
Eno vprašnje.Jaz sem bila včeraj na bazenu (prvič v življenju nisem pomišljala ali bi šla z menstro ali raje ostanem doma) in lunetka se je vse super obnesla edino,ko sme jo doma spraznila,jo bila napol polhna vode?A je to normalno da je voda prišla vanjo?
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
-
RoNcoLiNo - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 5. 2009
lipgloss napisal/-a:Lahko pa med norenjem v vodi in aktivnostjo, pride do večjega izločanja krvi in je samo občutek, tako kot da bi voda notri prišla, če vakum drži ,... v glavnem meni se super obnese tudi v morju
ne ne,razen če imam prozorno kri XD
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
- matejka**
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
- Kraj: MB
A v dm.u ta lunettka stane isto kot na spletu (25,90€)?
-
aderyn - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2008
^^ Lahko, jaz jih niti še nisem imela in sem jo včeraj uporabla prvič, pa ni bilo težav Pa niti tamponov nisem prej uporabljala, le vložke. Danes sem bila tudi v morju z njo in je bilo vse ok.
Sem zadovoljna
Sem zadovoljna
There are no shortcuts to any place worth going.
-
Poki - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
Jaz sem si morala peceljček čisto odrezat, tako nizko mi leži, kar pomeni, da jo imam čisto ob ustju. tako da nimam z njo nobenih problemov, celo gljivice so se mi uredile z uporabo Lunettke, prej ko sem imela še tampone me je vedno kaj srbelo in praskalo.
-
*bambi<3* - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 11. 2006
Lunetta v DM stanu 31€
Morm povedat, da sem ful zadovoljna z njo, nč več menjavanja tamponov na umazanih šolskih WC-jih
Me pa zanima ena stvar, s katerim intimnim milom umivate Lunetto med menstruacijo glede nato, da naj nebi vseboval parfuma?? Vsa intimna mila, ki sem jih pregledala vsebujejo parfum, tako da študeram o nabavi Justovega Deo Intimnega mila, ki naj nebi vseboval parfuma.
Morm povedat, da sem ful zadovoljna z njo, nč več menjavanja tamponov na umazanih šolskih WC-jih
Me pa zanima ena stvar, s katerim intimnim milom umivate Lunetto med menstruacijo glede nato, da naj nebi vseboval parfuma?? Vsa intimna mila, ki sem jih pregledala vsebujejo parfum, tako da študeram o nabavi Justovega Deo Intimnega mila, ki naj nebi vseboval parfuma.
-
Marguerite - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Novo mesto
^ jaz osebno ne uporabljam nobenega intimnega mila. Samo operem z vročo vodo, pa do sedaj nisem imela še nobenih problemov. Edino med uporabo nekje na 2 dni obrišem še z Lunette dezinfekcijskim robčkom, to je pa to
You've got a fast car But is it fast enough so we can fly away? <3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov