Mooncup
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lipgloss - Debatorica
- Na forumu od: 24. 9. 2007
No fant od moje kolegice je definitivno zmagal...najprej je zasledil članek, ga prebral, ji šel kupit v DM in potem ji je on doma razložil.....kaj pa to??? Matr je JACK!! In potem ona mene kliče, da mi pove o eni hudi novi stvari na trgu..
-
lipgloss - Debatorica
- Na forumu od: 24. 9. 2007
No fant od moje kolegice je definitivno zmagal...najprej je zasledil članek, ga prebral, ji šel kupit v DM in potem ji je on doma razložil.....kaj pa to??? Matr je JACK!! In potem ona mene kliče, da mi pove o eni hudi novi stvari na trgu..
-
bucka_* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2007
softTouch napisal/-a:đizs,jest svojemu fantu o menstruaciji ne razlagam nič več kot je nujno potrebno- se pravi samo,kdaj jo mam
se mi še vseeno zdi,da nekaterih stvari moškim ni treba vedet/poslušat
sj js mu tud ne razlagam.. itaq bi sam ugotovil.. se pravi da ste te fant v času menstruacije niti ne dotakne tam spodaj.. moj bi itak vido da je neki narobe ko nebi blo kje vrvice sicer pogovarjanje o menstruaciji ni nekaj takšnega.. midva se čist odkrito o vsem pogovarjama..
- anakonda
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
hehe ta je pa res jack
Jaz mojmu nism razlagala o tem, pa je videl, da nekaj kuham in je skužu, da je to stvar za ženske zadeve in bil presenečen kako velika je skodelica, kao kako boš pa to not dala
Zdaj ji je dal pa ime in me sprašuje, če je not
Jaz mojmu nism razlagala o tem, pa je videl, da nekaj kuham in je skužu, da je to stvar za ženske zadeve in bil presenečen kako velika je skodelica, kao kako boš pa to not dala
Zdaj ji je dal pa ime in me sprašuje, če je not
-
*chiela* - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2007
- Kraj: Ljubljana
anakonda napisal/-a:Pa izstavljanje mi še ne gre...kako jo dobite ven tiste k ste odrezale pecelj?jaz morem potegnit za pecelj da jo lahko ven dobim...kako stisneš vaginalne mišice?sj poskušam,ampak očitno ne prav
Jaz sem samo enkrat probala vstavit in izstavit s pecljem, pa sem vidla, da mi je samo v napoto, zato sem ga takoj odrezala. Ne vem, jaz si nisem upala za pecelj jo ven vlečt.
Jaz si jo dam ven sede na školjki. Palec in kazalec dam notr (pač "primeš" šalčko), jo stisneš, da popusti vakuum, nato si pomagam še s sredincem, da jo malo zvijem v črko "U" (tle me skor zgrabi krč v dlani ) in jo potegnem ven. Pa mišice moraš imet sproščene oz. moraš kvečjemu ven pritiskat (kot, da hočeš kakat).
bucka_* napisal/-a:In kaj rečejo na skodelico vaši tipi?? moj še ne ve.. me prav zanima njegov odziv...
Jaz sem mu povedala, da bi to imela, pa ni bil ravno navdušen (kao bljaki). Ampak jaz sem se itak odločila, da bi to imela, sem vzela njegovo kreditno kartico in naročila Femmecup . Pol sem mu pa rekla, da bo kmalu dobil en paket iz Anglije .
softTouch napisal/-a:đizs,jest svojemu fantu o menstruaciji ne razlagam nič več kot je nujno potrebno- se pravi samo,kdaj jo mam
Ma ja, itak. Mene zdaj sprašuje, kdaj bom mela M, da greva na morje. Ma kaj te briga, človek, piši dopust, jaz imam šalčko in komaj čakam, da jo na morju stestiram. Itak imam tolk zmeden ciklus, da bi lahko čakala še celo večnost, preden ne bi imela nobene krvavitve, da bi lahko šla na morje . Šalčka itak ni isto, kot tampon, ki se ti napije z vodo in ga moraš pol zamenjat. Sam moškim to razložit...
Skratka, jaz sem čist zasvojena s to šalčko.
-
emkica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Ljubljana
hmm...mene zanima če bi bil lahko alergičen nanjo. Namreč par dni jo že uporabljam in me je začel spodi vse neki čudn srbet, skelet. Najprej sem misla, da je v peceljčku problem, da me žuli in sem ga odrezala. Sam še vedno ni nič boljš
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Unemu res vsaka čas
Moj mi je pa le prinesel članek o tem...
Moj mi je pa le prinesel članek o tem...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
bucka_* napisal/-a:softTouch napisal/-a:đizs,jest svojemu fantu o menstruaciji ne razlagam nič več kot je nujno potrebno- se pravi samo,kdaj jo mam
sj js mu tud ne razlagam.. itaq bi sam ugotovil.. se pravi da ste te fant v času menstruacije niti ne dotakne tam spodaj.. moj bi itak vido da je neki narobe ko nebi blo kje vrvice sicer pogovarjanje o menstruaciji ni nekaj takšnega.. midva se čist odkrito o vsem pogovarjama..
če hoče navalit mu itak povem,da mam menstro in da nč ne bo...sej včasih seksava tud zadnji dan,ko mam menstro,sam men to ni preveč kul.
drugače mu ne skrivam zdej "podatkov" o moji menstruaciji,samo lih vsega mu pa tud ne razlagam.itak ga kej dosti to ne zanima,če bi me pa vprašal bi mu pa itak povedala
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
lipgloss napisal/-a:No fant od moje kolegice je definitivno zmagal...najprej je zasledil članek, ga prebral, ji šel kupit v DM in potem ji je on doma razložil.....kaj pa to??? Matr je JACK!! In potem ona mene kliče, da mi pove o eni hudi novi stvari na trgu..
waw
ma mene tudi tole vse bolj mika!
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
emkica napisal/-a:hmm...mene zanima če bi bil lahko alergičen nanjo. Namreč par dni jo že uporabljam in me je začel spodi vse neki čudn srbet, skelet. Najprej sem misla, da je v peceljčku problem, da me žuli in sem ga odrezala. Sam še vedno ni nič boljš
Ta material naj ne bi povzročal alergij.
-
Kaychee - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
emkica napisal/-a:hmm...mene zanima če bi bil lahko alergičen nanjo. Namreč par dni jo že uporabljam in me je začel spodi vse neki čudn srbet, skelet. Najprej sem misla, da je v peceljčku problem, da me žuli in sem ga odrezala. Sam še vedno ni nič boljš
Ja no, to tud mene. Najprej tri dni vse ok, pol četrti dan sm pa opazla, da mam tak srbeč filing. Sploh pri vstavljanju. K da bi blo že zdražen mal tm dol.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov