Mooncup
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
meni je tudi takoj rekel da bi probala
Houd de wereld tegen
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Abby napisal/-a:moj mi je najprej prepovedu nakup, je reku, da je to ogabno in me je kr mal odvrnu od skodelice, sam sm se pol potrudla pa mu razložla, ka vse je tuki bolšga kot pr tamponih, tk da je pol šou celo z menoj u dm
Fak, da greš dejansko poslušat tipa in da ti on "prepove" kupovat nekej za mestruacijo.. mislim.. copate.
It was forever..but it didnt last long..
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
Abby napisal/-a:moj mi je najprej prepovedu nakup, je reku, da je to ogabno in me je kr mal odvrnu od skodelice, sam sm se pol potrudla pa mu razložla, ka vse je tuki bolšga kot pr tamponih, tk da je pol šou celo z menoj u dm
Prepovedal ti je? Sj nima veze, da ti je prepovedal to reč ... ampak da si je to sploh dovolil. Jaz bi takega tipa brcnila v rit. Malo OT.
Jaz se še spravljam nabavt to reč. Malo sem še skeptična, ker sem tako vajena tamponov. Vzela bom pa št. 1, ker sumim, da mi bo št. 2 prevelika.
-
HuDoBa - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 5. 2008
- Kraj: Prekmurje
jaz bi pa mela eno vprašanje (možno da je bilo že povedano, ampak se mi res ne da 40 strani za nazaj brat )
a lahko to zadevo uporabljajo tudi tiste, ki pred tem niso uporabljale tamponov in ki še niso imele spolnih odnosov??
a lahko to zadevo uporabljajo tudi tiste, ki pred tem niso uporabljale tamponov in ki še niso imele spolnih odnosov??
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
na njihovi strani piše da lahko (www.lunette.fi)...pa na slikah zgleda da je dosti nizko, nižje kot tampon, tako da ne bi smelo biti problemov, edino mogoče malo več neprijetnosti na začetku
Houd de wereld tegen
-
Abby - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Celje
..Evelyn.. napisal/-a:Abby napisal/-a:moj mi je najprej prepovedu nakup, je reku, da je to ogabno in me je kr mal odvrnu od skodelice, sam sm se pol potrudla pa mu razložla, ka vse je tuki bolšga kot pr tamponih, tk da je pol šou celo z menoj u dm
Fak, da greš dejansko poslušat tipa in da ti on "prepove" kupovat nekej za mestruacijo.. mislim.. copate.
ok no js včasih besede mal narobe uporablam, on pa tudi. je pa res, da sm mu zamerla, kr je reku, da je ogabno (po moje si je predstavlu zadevo tk kot purple) razložla sm mu pa vse (glede ekološkosti, zdravja) zato da bi se js bolš počutla ob nakupu in uporabi, ne zato, da bi mi on "dovolil" pa sori za OT
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]