Mooncup

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*urškica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *urškica* » 28. Jun. 2008 21:14

Ni se mi dal iskat,če ste že kej o tem govorile.Sam zanima me,če so bolečine večje ob uporabi,kr js mam grozn bolečo M in ne bi rada da bi me še bol bolel.Pa mam tud ful močne,pa me skrbi,da ne bi zdržal to al pa kej.

Sj men se po eni strani tud zdi mal grozn,po drugi pa sm že tolk naveličana vložkov,ku ratajo težki pa smrdijo tak da se mi zdi,da vsi vohajo.
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2005
Kraj: Me land

Neprebrana objavaNapisal/-a nenanena » 29. Jun. 2008 9:14

Js sem si včeri to prvič dala, in mene tud prekleto bolijo menstruacije pa nism zdržala, sem si dala tampon, čeprav je potem tudi bolelo...moram se še navadit na lunettko. Drugače pa grem danes plavat pa sončit se pa gre lunettka z mano. Pomoje se moraš samo navadit in potem gre. Probat pa ni greh, čeprav se meni zdi da me skos na wc tišči-sem si jo mogoče prenisko vsavla?
Uporabniški avatar
Abby
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 9. 2007
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a Abby » 29. Jun. 2008 11:12

men se niti slučajn ne zdi, da bi me kej bolj bolel zarad lunetke, pravzaprav se mi zdi, da jo še manj čutim kot pa tampon :)
Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a emkica » 29. Jun. 2008 11:16

jest vsakič ko grem na wc dobim občutek, da mi bo padla ven. :D
Uporabniški avatar
*chiela*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *chiela* » 29. Jun. 2008 20:02

branchy napisal/-a:morm priznat, da tud mene mika, da bi to "šalčko" kupla. sj je sicer res, da je kr huda cena za enkraten nakup, sam ... tistih 30 evrov gre tud v, kaj js vem, pou leta za vložke & stuff ...

bom nabaula polet, ko bo prva plača padla :)

Obstajajo tudi cenejše. Tale iz DMja je kar draga. Če imaš kreditno kartico (ali pa bi kdo naročil v tvojem imenu), jo lahko naročiš iz Anglije. Vključno s poštnino slabih 19€, jaz sem dobila v 5 dneh. Je pa skoraj pol manjša od te iz DMja (15 mL samo).

https://www.femmecup.com/orderonline/order.php
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 30. Jun. 2008 9:46

sam je pa lunettka menda najbolj dovršena in 'sodobna' ;) men tut po videzu deluje najbl lušna in preprosta za uporabo.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 30. Jun. 2008 11:18

men se je tud najprej zdelo malo veliko telih 29 eurov
sam če pomisliš koliko stanejo tamponi in vložki pa za koliko časa maš lahko lunette,je to zelo poceni
samo a ni tista skodelica,ki ma samo 15 ml kar (pre)majhna?
anakonda
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a anakonda » 01. Jul. 2008 10:24

to je čist odvisno od toka..

jaz npr. jem KT in imam zelo šibkega, pa sm si vzela lunette 2ko in mi je čist prevelika...pa sem stara več kot 20 in imam redne spolne odnose...Po moje je to tako, da si zbereš velikost, da odgovarja tvojemu toku,oz.verjetno je za mamice bolj primerna dvojka...

mi je žal da nisem vzela femmecup al pa 1ko...

Pa izstavljanje mi še ne gre...kako jo dobite ven tiste k ste odrezale pecelj?jaz morem potegnit za pecelj da jo lahko ven dobim...kako stisneš vaginalne mišice?sj poskušam,ampak očitno ne prav :lol:
Uporabniški avatar
Bredica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 5. 2007
Kraj: S. Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Bredica » 01. Jul. 2008 10:51

ta zadevca je super...jo uporabljam zdej par dni...in je ne zamenjam več... :D
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kaychee » 01. Jul. 2008 11:32

No, men se je pa po 3 mescih uporabe dons ponoč prvič zgodil, da mi je spustila :evil: . Sam flek je biu na postli.
Ne vem, zakaj, sam odprta je bla - edina šansa je moj način vstavljanja. Če bi mi katera vedla povedat... Namreč vstavim si jo tko, da jo zložim in vstavim, ampak ne velik. Potem se mi odpre in jo še enkrat stisnem, tolk da se vakum spusti in jo potisnem globje not (edin na tak način jo loh bl not spravm, direkt ne gre), da me ne moti, ker sm si mejčkn peceljčka mogla pustit.

Skratka, a je možno, da se kljub temu, da jo dovolj stisnem, ko jo vnovič potisnem notri, tko čudn zmečka al kakor kol, da se potem ne naredi željen vakum in zaradi tega pušča? Ker se mi sicer ne zdi tko zlo mehka, da bi se "požokala", ampak vseeno.

In ja, tud men je mal žal, ker sm si taveliko kupila k je vedno k jo čistim, komaj dno pokrito. Zanimivo, da pr tamponih vedno polno in napojeno zgleda :eek:
Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a emkica » 01. Jul. 2008 14:37

am ja, mogoč jo preveč not porineš. Ker sem nekje brala, da mora bit res nizko, ker drgač pušča..pejt na kkšno stran od lunette na netu pa si preberi. Tko, da jest si jo stisnjeno vstavim notr tolk kokr pač z mojimi palci gre in jo spustim, da se sprosti.. res je da zgleda da je spodnji delček (pecel sem odrezala) še malo zunaj, ampak itak potem not zleze. PO mojem pri tebi res vakum popusti.
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 01. Jul. 2008 15:02

je lunettka primerna za uporabo v vodi oziroma za kopanje v morju?
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 01. Jul. 2008 17:19

Ja je primerna...se spomnim ko sem brala pred časom ,ko je ena napisala, da z lahkoto uporablja tudi kjer koli v vodi...

Jaz se pa sploh nemorm spokat kupt pa začet uporabljat tega lončka... :evil:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kaychee » 01. Jul. 2008 21:06

Če jo mam pa preveč nizko me pa moti :(

In ja. Sm že testirala šalčko v bazenu pri fantu v nedelo in se je super obnesla :D
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bucka_* » 01. Jul. 2008 21:28

Js jo danc prvič uporabljam.. vstavila sem si jo da sem jo zložila v špico tak da ni blo težav!

In kaj rečejo na skodelico vaši tipi?? moj še ne ve.. me prav zanima njegov odziv...

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov