Mooncup
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
anakonda napisal/-a:Kupiš lahko v DM-u, samo ne vem če imajo v vseh. V modri škatlici z napisom lunette.
Zelo preproto pa je tudi naročilo na spletni strani lunette, nimaš kaj zamrdat pa tudi hitr dostavijo...
Hvala!Že naročeno!
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
h3x0r89 napisal/-a:Mah isto dej .... uporabljajte raje vlozek ... kaj ni boljse :> ?
Se mi zdi, da moški nimajo ravno izkušenj z vložki, tako da je bolje, da ne govoriš, kaj je bolje za ženske
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
Abby - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Celje
js skodelice sicer še nimam dolg, ampak sm zaenkrat zlo zadovoljna z njo vmes kr pozabim, da mam menstruacijo, pr tamponih sm se pa skos obremenjevala s tem, kje si ga bom zamenjala, kolk jih morm met s sabo, kok dolg ga še lahko mam notr... sm vesela, da sm si kupla tole
- Catz
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2008
jz sm jo zasledila v DMu na Rimski...to je zadej za filofaxom:)
se strinjam z Abby, res čist pozabš na vse dileme in težave in živce, ki jih prinašajo vložki in tamponi! še posebej pa je tuki odveč strah, da bi kej čez ušlo...do zdej mi je šla M vedno na živce, zdej sm pa kr v veselem pričakovanju preden jo dobim
se strinjam z Abby, res čist pozabš na vse dileme in težave in živce, ki jih prinašajo vložki in tamponi! še posebej pa je tuki odveč strah, da bi kej čez ušlo...do zdej mi je šla M vedno na živce, zdej sm pa kr v veselem pričakovanju preden jo dobim
-
Poki - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
meni je zanimivo to, da sem šele sedaj od kar uporabljam čašico opazila nekaj kar prej nikoli nisem. Sedaj namreč lažje spremljam svojo kri. Že ta tretji mesec zaporedoma sem si vstavila čašico ene tri ure prej predno sem dobila menstruacijo. No in sedaj sem tretjič opazila, da najprej dobim tako belo sluz in šele nato menstruacijo. . Zgleda kot malo belega toka. Načeloma pa belega toka nimam. Tako, da mi je blazno zanimivo, ker šele sedaj res spremljam kaj se dogaja z mojim telesom.
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
cimet napisal/-a:ne razumem, kako se nekaterim lahko to zdi nargavžno-da stvar uporabiš, očistiš, prekuhaš in znova uporabiš.
sej kurce tut znova in znova uporabljate, pa se jih ne da prekuhat
Ampak ta izjava pa zmaga.
-
Poki - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
ja mislim da sem jaz par postov nazaj napisala, da sem letos prvič plavala in je prava odrešitev, ker ko sem prišla iz vode, nisem rabila na wc laufat.. Jaz sicer enkrat na 12 ur spraznim lunettko, ker imam zelo malo toka, tako da ko sme bila na plaži niti enkrat nisem zavila na wc.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov