Mooncup
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sinamore - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 4. 2008
somebody napisal/-a:a se je ful težko drga navadt na vstavljanje?
k jst sm na tampone čist navajena, sam me zadne cajte mal motjo k mi izsušujejo pa še ponoč jih ne morm met.
Ne, vstavljanje ni težko, jaz jo kar na pol prepognem pa vstavim. Lahko si jo tudi na več načinov prepogneš, kak ti je potem lažje. Malo težje mi je bilo na začetku ven dobit. Ampak sem se navadila. LP
- piciyu
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2007
- Kraj: MS
...jaz sem totalno razočarana nad to skodelico!!! kupila sem si model 1 (ker so pač po celem mb samo to imeli), prvi dan še super, drugi dan, ko pa se mi je menstra začela liti, pa kar preko te skodelice. In to dva dni zapored! Pa sem jo pravilno vstavila. Tako da ne vem, kje je težava. Je pa zelo praktična zadeva, ampak pri meni noče funkcionirat.
- Aeon
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 4. 2008
Zdaj ne vem ali je možno da sem res tako ozka spodaj, ali si je samo ne znam zložit ko jo jemljem vem, ampak hudič pri izstavljanju boli, sploh tisti zgornji rob, auč Tiste ki teh problemov nimate - imate enko ali dvojko? Vedno bolj se nagibam k temu, da si kupim še enko ker v končni fazi niti nimam močne menstruacije in sem bolj drobna, če je pa še bolj prožna in fajn pa tako super. Razen tega bolečega izstavljanja je pa super, sedaj vidim koliko so me izsuševali tamponi, če ne bi videla po moje ne bi verjela kakša razlika je.
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Ja zgleda da si morm jst tud enko kupt ker sm si dvojko pa me boli k hudič k vn jemlem,mam filing da mi bo kr use skp vn potegn k se mi vakum nardi.Drgač pa super zadeva,sam mogoče če dvignem spodn del telesa nad glavo popusti vakum pa mem steče.Sam kako si pa to drgač jemlete vn?Sam za repek povlečete al kako?Ker jst morm un repek tok potegnt vn da me je strah da se mi bo enrkat kr strgu.
- Catz
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2008
piciyu, mal je verjetnosti, da bi ti dejansko lilo mimo skodelice. a preveriš, če je dost odprta? če pa se ti že pojavi kak flekc na hlačkah pa to ni nč tazga, k je to sam ostanek menstruacije, ki je že bil na stenah preden si vstavila skodelico. možno pa je, da si jo vstaviš pregloboko. če si jo vstavljaš kot tampon, ki se ga vstavi k materničnemu vratu, pol valda da bo puščalo, ker bo tekla menstruacije iz materničnega vratu mimo skodelice.
jz uporabljam dvojko, pa sm se zdej po treh mescih že dost dobr privadla na to in nimam nobenih težav več. pri izstavljanju morš pa res dost uporabt mišice, pa prjet za dno skodelice, da prekineš vakuum, da jo lahk sploh vn dobiš.
punce, ne obupat...jz sm se taprve dni tud ful lovila, pa si govorila, da to ne bo šlo...zdej po treh mescih pa skodelice ne zamenjam za nič na svetu!!!
pa še za informacijo glede tamponov...jz sm zarad njih dobila rano na materničnem vratu, pa so mi jo mogl zmrznt, da se mi je pozdravila. sej poseg je kratek ampak grozljivo boleč, tko da sm prov vesela, da obstaja skodelica, ker je pri njej minimalna verjetnost, da bi se mi kej tazga ponovilo!
jz uporabljam dvojko, pa sm se zdej po treh mescih že dost dobr privadla na to in nimam nobenih težav več. pri izstavljanju morš pa res dost uporabt mišice, pa prjet za dno skodelice, da prekineš vakuum, da jo lahk sploh vn dobiš.
punce, ne obupat...jz sm se taprve dni tud ful lovila, pa si govorila, da to ne bo šlo...zdej po treh mescih pa skodelice ne zamenjam za nič na svetu!!!
pa še za informacijo glede tamponov...jz sm zarad njih dobila rano na materničnem vratu, pa so mi jo mogl zmrznt, da se mi je pozdravila. sej poseg je kratek ampak grozljivo boleč, tko da sm prov vesela, da obstaja skodelica, ker je pri njej minimalna verjetnost, da bi se mi kej tazga ponovilo!
-
Poki - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
Catz se strinjam s teboj. Meni je puščalo, ko sem si jo pregloboko vstavila, enkrat pa zato, ker sem imela tiste male luknjice zamašene od sluzi.
Skodelica lezi cisto pri vhodu nožnice, zato tudi ni verjetnosti kot je Catz napisala za kake posledice kot jih nosijo tamponi.
Moja prijateljica ima cisto drugacen sistem izstavljanja kot jaz. Ona se vsede na wc skoljko, vstavi kazalec v noznico poleg lunettke, da ji skoraj ven malo odtece menstruacija in nato pocasi dol vlece, da lahko zgrabi se z drugim prstkom. Tik predno zgrabi stisne vaginalne misice, da lazje zagrabi in nato potegne lepo in počasi ven.
Skodelica lezi cisto pri vhodu nožnice, zato tudi ni verjetnosti kot je Catz napisala za kake posledice kot jih nosijo tamponi.
Moja prijateljica ima cisto drugacen sistem izstavljanja kot jaz. Ona se vsede na wc skoljko, vstavi kazalec v noznico poleg lunettke, da ji skoraj ven malo odtece menstruacija in nato pocasi dol vlece, da lahko zgrabi se z drugim prstkom. Tik predno zgrabi stisne vaginalne misice, da lazje zagrabi in nato potegne lepo in počasi ven.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov