Mooncup
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Catz
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2008
anakonda, jz sm pecelj v celoti odrezala, ker me je motil. jz jo dobim tko vn, da primem z dvema prstoma za tist naguban rob, pa stisnem skupi, da vakuum vsaj malce popusti in jo s pomočjo mišic potegnem ven. najbrž je strah, da bi se kej poškodovala, odveč, ker skodelica nima nobenih ostrih robov, pa tud vakuum ni zdej nevem kolk močan, da bi ti izsesal kake pomembne življenjske organe
-
Poki - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
ja tudi jaz sem peceljček popolnoma odrezala in meni se še danes dogaja, ko jo vstavim, dobim za ene 5 sekund občutek da me lulat...seveda je lažni občutek in takoj tudi mine. Načeloma se je meni to enako dogajalo pri tamponih.
No way da bi se lahko kakorkoli poškodovala, tako kot je ena forumašica rekla, to je iz silikona in nima ostrih robov.
Punce jaz imam sicer enko lunetko, ampak moja kolegica ki ima 2jko, je rekla da se ji je ful lepo zmehčala pri cca tretjem ciklusu ko jo je dezinfecirala ene dvakrat v vreli vodi.
No way da bi se lahko kakorkoli poškodovala, tako kot je ena forumašica rekla, to je iz silikona in nima ostrih robov.
Punce jaz imam sicer enko lunetko, ampak moja kolegica ki ima 2jko, je rekla da se ji je ful lepo zmehčala pri cca tretjem ciklusu ko jo je dezinfecirala ene dvakrat v vreli vodi.
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
mene nč ne tišči na wc.
ampak pa morm rečt, da sm vedno bolj zadovoljna. sploh za zdej poleti je tole zakon!
ta mesec sem spet uporabla en tampon, ker sm m dobila lih nekje zunaj in sm hitru ugotovila, zakaj je tale alternativa tako zelo boljša- izsušil mi je nožnico čist in že po enem me je peklo, ko sem ga jemala ven.
tako da, ko se navadiš tole dajat not in ven, je res zakon
ampak pa morm rečt, da sm vedno bolj zadovoljna. sploh za zdej poleti je tole zakon!
ta mesec sem spet uporabla en tampon, ker sm m dobila lih nekje zunaj in sm hitru ugotovila, zakaj je tale alternativa tako zelo boljša- izsušil mi je nožnico čist in že po enem me je peklo, ko sem ga jemala ven.
tako da, ko se navadiš tole dajat not in ven, je res zakon
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
Sinamore napisal/-a:Mene zelo moti pecelj, pa si ga ne upam odrezat, ker me je strah, da skodelice ne bom več ven dobila. Ali vam gre brez peclja ravno tako lepo ven? S čim si ga odrežete? Najlepša hvala za odgovore in LP.
kar odreži jst sm ga kr s kuhinjskim nožkom drgač pa pol ko ni več peceljčka, enostavno potiskaš ven z mišicami, dokler je dobro ne primeš in je to to jaz sem bila tut najprej v skrbeh, ampak me je pecelj tok motil, da sm se odločla in mi ni žal. drgač ga pa pač postopoma rež, da dobiš občutek
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Jaz sem se tud odločila da si to nabavim... upam da ne bom zamočila česa glede velikosti...
A se je kateri že kdaj zgodilo da se je kaj "polilo" oz da skodelica ni zadržala vse tekočine?
Jaz imam prvih nekaj dni zelo šibko menstruacijo, tako da mi zadostuje dnevni vložek; tko da ne vem a bi blo to pametno uporablajt skos ali samo takrat ko imam močno menstruacijo...
A se je kateri že kdaj zgodilo da se je kaj "polilo" oz da skodelica ni zadržala vse tekočine?
Jaz imam prvih nekaj dni zelo šibko menstruacijo, tako da mi zadostuje dnevni vložek; tko da ne vem a bi blo to pametno uporablajt skos ali samo takrat ko imam močno menstruacijo...
- Catz
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2008
kaychee in fun, skodelica je idealna ravno zato, ker jo lahk daš notr še preden dobiš menstruacijo in jo uporabljaš tud takrat ko imaš že čist šibek tok, ker itak ne vpliva oziroma ne izsušuje naravne vlažnosti in čiščenja nožnice. glih zarad istega razloga jo lahk daš notr tud ko nimaš menstruacije, da mal potreniraš vstavljanje in izstavljanje.
kar se tiče peclja, se mi zdi, da ga vse v celoti odrežemo (tuki morš sam pazit, da ne zarežeš v dno skodelice), ker je res precej moteča zadeva. skodelico se pol še vseen z lahkoto da ven dobit, ker ima spodnji del dost naguban in nedrseč, tko da ko ti uspe prijeti za tist del (pri tem si seveda pomagaš z mišicami), ti jo uspe tud z lahkoto ven dobit.
komi čakam da bo poletje, da jo sprobam tud v vodi...zame nič več tablet za prestavljanje menstruacije!
kar se tiče peclja, se mi zdi, da ga vse v celoti odrežemo (tuki morš sam pazit, da ne zarežeš v dno skodelice), ker je res precej moteča zadeva. skodelico se pol še vseen z lahkoto da ven dobit, ker ima spodnji del dost naguban in nedrseč, tko da ko ti uspe prijeti za tist del (pri tem si seveda pomagaš z mišicami), ti jo uspe tud z lahkoto ven dobit.
komi čakam da bo poletje, da jo sprobam tud v vodi...zame nič več tablet za prestavljanje menstruacije!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov