Modrostni zob
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
leychy - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
joooj tele modroste ne prvošm nubenmu... jz sm mela vse 4 in men so jih izrezal vn,bom kr tko puvedala-buli ful,tud k ti da uno inekcijo da omrtvič je zlo neprijetn občutk,sploh pol k ti lukno ki je ostala od zobka zašije,in pol inekcija začne popuščat,jz sm bla kkšn tedn kt hrček,res sm mela zatečen,pol morš met pa skoz led na obolelem mestu,pa sam po slamci pit pa čist tekoč čokolino,... sam bol da čimprej zrihtaš to,d se ti pol še kkšni drugi zobki ne zamaknejo,pa di bi mogla nost aparat...
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
leychy napisal/-a:joooj tele modroste ne prvošm nubenmu... jz sm mela vse 4 in men so jih izrezal vn,bom kr tko puvedala-buli ful,tud k ti da uno inekcijo da omrtvič je zlo neprijetn občutk,sploh pol k ti lukno ki je ostala od zobka zašije,in pol inekcija začne popuščat,jz sm bla kkšn tedn kt hrček,res sm mela zatečen,pol morš met pa skoz led na obolelem mestu,pa sam po slamci pit pa čist tekoč čokolino,... sam bol da čimprej zrihtaš to,d se ti pol še kkšni drugi zobki ne zamaknejo,pa di bi mogla nost aparat...
Jaz sem bila pa na pravi operaciji. 5 dni v bolnici. So mi tudi vse 4 odstranli. Filali so me z injekcijami proti bolecinam, ampak me res ni nic bolelo. Sem pa potem se 2 mesca sam HIPP kasice jedla. Groza.
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Lastovica napisal/-a:leychy napisal/-a:joooj tele modroste ne prvošm nubenmu... jz sm mela vse 4 in men so jih izrezal vn,bom kr tko puvedala-buli ful,tud k ti da uno inekcijo da omrtvič je zlo neprijetn občutk,sploh pol k ti lukno ki je ostala od zobka zašije,in pol inekcija začne popuščat,jz sm bla kkšn tedn kt hrček,res sm mela zatečen,pol morš met pa skoz led na obolelem mestu,pa sam po slamci pit pa čist tekoč čokolino,... sam bol da čimprej zrihtaš to,d se ti pol še kkšni drugi zobki ne zamaknejo,pa di bi mogla nost aparat...
Jaz sem bila pa na pravi operaciji. 5 dni v bolnici. So mi tudi vse 4 odstranli. Filali so me z injekcijami proti bolecinam, ampak me res ni nic bolelo. Sem pa potem se 2 mesca sam HIPP kasice jedla. Groza.
jaz tui meni so spodnja 2 kr izklesat mogli pa zagat...mislim, zobi pa taki bla sem taka, da sem se sama sebe v speglu vstrasla...ampak je blo za prezivet. Je pa nenormalno dober filing, ko si po 4 dneh lahko sprednje zobe malo poscetkas bolelo me je vcasih full (dobla sem antibiotik v zilo pa se pol za domov ), ampak boljse, da jih cimprej ven das, kot pa da ti zje*** cel sistem!
ps: lastovica a si mela kake glavobole al kaj, da so ti jih ven dali?
hvala se LEDENKI (mislim, da sva si pisale kako leto nazaj), tvoji posti so bli res vzpodbudni
I love SISLEY& RW
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Lastovica ni 2 meseca nekam dolgo? Kaj tak te je še bolelo, da nisi mogla drugega jest?
sejdi, ker ti si začela jest že prvi teden po operaciji normalno hrano oz 10 dni tak nekak...
sejdi, ker ti si začela jest že prvi teden po operaciji normalno hrano oz 10 dni tak nekak...
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
sAdie - Cosmofrik
ja, jaz sem samo kak tedn mela kašice frutek party, pol pa normalno pac na majckene koscke narezano vse... na zivce so mi sli edino šivi ko so mi predolge pustili pa sem si jih skoz nekaj z jezikom migala pa se odpadli niso sami kot so mi oblubli. Je blo treba k zobozdravniku, da mi jih je na zivo ven vrezal to je sele bolelo - bolj ko cela operacija
ampak me je moj cuker drzal za tacko pa je blo boljse :*
ampak me je moj cuker drzal za tacko pa je blo boljse :*
I love SISLEY& RW
-
Lastovica - Kofetarica
Mark napisal/-a:Lastovica ni 2 meseca nekam dolgo? Kaj tak te je še bolelo, da nisi mogla drugega jest?
Zato, ker ran (zgoraj in spodaj) nisem imela zasitih in sem imela noter rano in neke trakove zatlacene, katere sem mogla hodit vsak dan menjavat k zobozdravniku.
Operacijo sem mela v zacetku julija, pol sem pa do septembra vsako jutro hodla k zobozdravniku in sam tekoce stvari zrla (HIPP, Frutek, puding, jogurt, juha, gris).
-
Lastovica - Kofetarica
sAdie napisal/-a:Lastovica napisal/-a:leychy napisal/-a:joooj tele modroste ne prvošm nubenmu... jz sm mela vse 4 in men so jih izrezal vn,bom kr tko puvedala-buli ful,tud k ti da uno inekcijo da omrtvič je zlo neprijetn občutk,sploh pol k ti lukno ki je ostala od zobka zašije,in pol inekcija začne popuščat,jz sm bla kkšn tedn kt hrček,res sm mela zatečen,pol morš met pa skoz led na obolelem mestu,pa sam po slamci pit pa čist tekoč čokolino,... sam bol da čimprej zrihtaš to,d se ti pol še kkšni drugi zobki ne zamaknejo,pa di bi mogla nost aparat...
jaz tui meni so spodnja 2 kr izklesat mogli pa zagat...mislim, zobi pa taki bla sem taka, da sem se sama sebe v speglu vstrasla...ampak je blo za prezivet. Je pa nenormalno dober filing, ko si po 4 dneh lahko sprednje zobe malo poscetkas bolelo me je vcasih full (dobla sem antibiotik v zilo pa se pol za domov ), ampak boljse, da jih cimprej ven das, kot pa da ti zje*** cel sistem!
ps: lastovica a si mela kake glavobole al kaj, da so ti jih ven dali?
hvala se LEDENKI (mislim, da sva si pisale kako leto nazaj), tvoji posti so bli res vzpodbudni
Nisem imela glavobolov, ampak me je cel gobec dva mesca bolel, potem sem sla pa na slikanje in se je pokazalo, da mi rastejo poprek (v druge zobe in ne tako, da bi kdaj lahko ven pogledali). In potem sem se odlocila, da je najboljse kar vse 4 ven dat in od takrat dalje nimam vec nobenih bolecin.
-
Mark - Kofetarica
mily napisal/-a:a je še sploh možn dat vse štiri na enkrat ven? mislim moji prijatlci pulijo enga po enga.
Je možno vedno... Samo malo vez ne škodi pri kirurgu Če jih nimaš čakaš kako leto pa pol na poseg (Ter na Splošno Anestezijo)
-
sAdie - Cosmofrik
veze mors met al pa da te na urgenco prpelejo zarai takih bolecin, da dihat ne mores ce nebi mela prioritete pol bi mi na celjustni pulili 1 po 1 Hm, jaz mislim, da mam se sive not - zgoraj...pojma niam, noben nic povedal...cakam sredo, da vidim kaj bo zobozdravnik rekel
I love SISLEY& RW
-
Mark - Kofetarica
Ledenka aja tak je blo... Kriza, zgleda da je to kr pogosto... Sploh si nisem mislo, da je lahko s temi zobni tolko komplikacij... Hvala bogu, da so meni vsi ok zrastli...
-
*Marshy* - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 1. 2006
- Kraj: KrAiNsTeRdAm
Meni pa zaenkrat še niso zrasli modrostni...samo, ker mi ortodontka ni mogla namestit do konca aparata, me je poslala na slikanje in slika je pokazala, da vsi modrostni zobje zlooo čudn rastejo ....tak, da bom mogla čim hitrej vse ven dat, da ne bom imela težav..enga bom morala dat v kratkem ven, da mi bo sploh lohka do konca namestila aparat...mene je že prav strah
Samo, da ne bodo začeli že prej ven lesti, preden jih bom dala ven...
Samo, da ne bodo začeli že prej ven lesti, preden jih bom dala ven...
Nič ni tako močno kot sanje, kako ustvarjati prihodnost.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov