Modrostni zob

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 15. Okt. 2008 20:14

Spela_ napisal/-a:men so spodne 2 osmice dal vn..sej sm to nek že rekla..pa ni nč bolel..drgač pa tistim k grete osmice vn dajat da pred tem ene pol ure prej uzamete tablet prot bolečini, da k je zob že zunej, pač tableta tacajt že prime;)

Mislm,da je bolš oz vseen,če uzamš tableto takoj ali kmalu po tem,ko ti spuli zob,ker ti ubistvu inekcija itak kr še neki časa drži,tko da tableta pred puljenjem pol že začne zgublat pravi učinek.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
butterflychek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a butterflychek » 15. Okt. 2008 20:53

Joj, meni že tri mesece raste modrostni zob, včasih me res ful boli.. Včasih pa bolečina kar zgine in je vse kul.. Sem bila pri zobozdravniku, pa je reku, da mi narobe raste (v ličnico baje), tko da ko bo zrastu, bom po vsej verjetnosti mogla na operativni poseg. :cry:
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 16. Okt. 2008 9:20

butterflychek napisal/-a:Joj, meni že tri mesece raste modrostni zob, včasih me res ful boli.. Včasih pa bolečina kar zgine in je vse kul.. Sem bila pri zobozdravniku, pa je reku, da mi narobe raste (v ličnico baje), tko da ko bo zrastu, bom po vsej verjetnosti mogla na operativni poseg. :cry:

tk je men rastu ta, ki so mi ga prvega odstranili..in sploh ni bilo bolece...tk da nic strah bit..
Uporabniški avatar
briony
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a briony » 22. Okt. 2008 17:18

...
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 28. Nov. 2008 11:14

Dans so mi odatrnli drugega..."samo" se dva mam za odstranit...kukr sm se zadnjic hvalila da ni blo bolece... bm danes dobla dvojno glede bolecin... :eek:
Uporabniški avatar
andrejav88
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a andrejav88 » 28. Nov. 2008 21:42

men vsi 4 rastejo, 1 morem nujno dat ven, ker mi poševno raste, proti korenini drugega zoba.Pa sem dans šla v celje, pa je čakalna doba 1 leto :eek: . zdaj bom pa probala še v sg it če je kaj prej. :(
Uporabniški avatar
kizzy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kizzy » 10. Dec. 2008 19:23

ej te čakalne dobe so čisti kriminal! pa še najmanj pol glave ti more manjkat da te naprej vzamejo, ti pa trpi v bolečinah - najbolj smešno je to da ti dajo rajš 100x trakec pa 100x antibiotike, kot da bi zob spulil pa si prihranl ogromn enih stroškov z zdravljenjem k je itak neuspešno oz. deluje samo na kratek čas

drugač pa andrejav88 pozanimaj se mal pri zobarjih ki delajo to prek koncesije, običajno so tm krajše čakalne dobe...najdaljše so namreč v teh večjih ustanovah
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 10. Dec. 2008 20:16

Meni raste tretji modrostni zob. Vse lepo in prau, če bi se odloču da bo zrastu "naenkrat", ampak ne.. Najprej mi raste, potem neha, spet začne,.. :stupid:
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 10. Dec. 2008 20:57

mene pa zanima če je možno, da me zaradi modrostnega zoba lahko boli tudi kaj drugega. namreč že skor pol leta mi raste desno zgoraj tale modrostni zob.. na čase res grozno boli in zadnje čase opažam, da me ful dostikrat boli tudi desno uho, čeprav res samo za par urc parkrat na teden in prepričana sem tudi, da nimam nikakršnega vnetja ušes. pa tudi grlo me zadnje čase pogosto boli, ampak vedno samo na desni strani (čutim, ko požiram) . a je možno, da vpliva na to zob? :(
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *zverinica* » 10. Dec. 2008 21:18

men so rasl vsi 4 modrostni naenkrat, sploh levi zgornji je bil problematičen in me je zvečer bolela glava pa ful vročine sm imela, čez dan je blo pa dobr...najprej sm misnla da sm kj bolna, sm šla do dohtarce, ona mi je pa predlagala zobarja...ta me je poslal na rentgen, ugotovu, da mi vsi 4 rastejo, spodnja skor nč, zgornja dva sta pa krivo rasla...in je reku, da nej pridem čez 1/2 leta, da bomo vidl, kaj se dogaja...med tem časom me je na vsake tolk časa (ponavad predn sm šla na kkšn dopust) spet bolel zob pa glava pa use...in ko sm bla spet na vrst za zobarja, je vidu, da sta spodnja nehala rast, zgornja sta se pa tud kr popravla, ampak sm rekla nej jih kr vn spul, ker sm jih sita :D pa mi je zobar sam oba odpulu, brez operacije...tud bolel ni nč k sta imela baje ful lepe korenine...zdej mam pa mir :)
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 10. Dec. 2008 21:20

^^ čist možno je ja.
mene zarad modrostnega zoba boli tud tm k so bezgauke ... pa tud lica in uho.

usaj 1x na mesc me začne bolet ta preklet zob. glih zdej me.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 10. Dec. 2008 22:40

Joj mne boli cela čeljust zarad teh modrostnih... Komej en pogleda vn in neha bolet, začne rast drug... :roll:

Pa če zatečeno čeljust mam, in zgleda ko da sem jih fasala nekje. :? :D
Uporabniški avatar
andrejav88
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a andrejav88 » 10. Dec. 2008 23:09

Jaz sem se kr odločla da grem v Sg ven dat modrostni zob. V Sg so mi dal datum 3.2, če bi pa v Celju šla dat ven, so mi pa rekl 13.10. Tko da se je pametno v večih krajih pozanimat.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 11. Dec. 2008 13:32

2 dala vn že lani

zdj u roku parih mescou pa še 2..

nism vedla da se čuti ko ti raste modrostn zob-o pa se, tale je prvi k je vn pokuku še predn so mi ga odstranil :D tko da kumi čakam da ga dajo vn... čudn, pr 19ih šele zrastl :S
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 11. Dec. 2008 13:33

ženska napisal/-a:Jaz sem od pregleda čakala cca. 5 mesecev. Res ne skrbi!

jz sm pršla na vrsto po mescu in pol? :S pol sm pa prestavla za slab mesc k mi ni ustrezal (maturanc pa tko).. tko da čudn to..13mescou pa take??

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov