Modrostni zob
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Prtička
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 2. 2007
Šit ane. men so pull 7 dni nazaj...pa še zdej me prek celga dneva boli kjer so pull. je rekla zobarca da to lah traja do POL LETA ker se kost cel pa vse? hallo? je kero tok časa bolel(več kot en tedn,d je mogla jest tablete????)... ker vnet ne morm met nč,nimam nč zatečen...nč. sam boli....a res lah tok boli zard celjenja a kaj
-
Ryu - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 10. 2007
jest mam sicr že vse 4 zunej (ne še čist, ampak tolk da se jih fajn vid), sam se je zdej zob levo zgorej odloču naprej rast... problem je to, sam rasterahlo navzven in je precej oster, zato drgne ob notranjo stran lica :8 mam že use razpraskan in pošteno boli, pa sploh ne vem kuko nej mal umirim zadevo, zobarja mam pa šele začetk septembra.... 

-
GloR-Red - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
tut js mam use 4 že zun, čeprou ne cele ampk pač vidne. ne rečem da mam probleme z nimi sam baje jih je bolš prej spult vn k pa pol k že začnejo bolet al ne vem kaj...d se zdj lažje zacel k pol...a je to res?
Love yourself. Be fatal.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Modrostne je fajn da ti izpulijo kr hitro gnijejo..
Js mam tak problem ku motorola.. 2 modrostna mi ne moresta zrast vn (ostala dva pa sta napol zunej) kr mam dlesn in še premalo prostora.. in bi pršlo u poštev rezanje samo js si niti h kirurgu ne upam.. zavlačujem že več ku pol leta k me je strah.. bi pa bla fajn dieta k baje da si sposobn samo juhce jest
Js mam tak problem ku motorola.. 2 modrostna mi ne moresta zrast vn (ostala dva pa sta napol zunej) kr mam dlesn in še premalo prostora.. in bi pršlo u poštev rezanje samo js si niti h kirurgu ne upam.. zavlačujem že več ku pol leta k me je strah.. bi pa bla fajn dieta k baje da si sposobn samo juhce jest

Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
- Prtička
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 2. 2007
Niti ni blo zahtevn, ne pomoje. oba sta bla že uzun,normalna. bla sm kr hit konc. ampak boli pa še zmer...vsak dan....ponavad zutri tok začne d morm tablet vzet...čez dan se mal umiri..zveče pa spet začne trgat:/
res ne wem če je to normaln..čeprou je zobarca rekla d je. sam d tok boli?
res ne wem če je to normaln..čeprou je zobarca rekla d je. sam d tok boli?
- sanjavi hudiček
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 1. 2007
js mam vse 4 in nobenih poblemov z njimi na srečo. ampk vseeno je zobozdravnica rekla da jih je treba izpulit
mene je tolk strah da še nisem niti šla na kirurgijo.

-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
[vanessa] napisal/-a:Modrostne je fajn da ti izpulijo kr hitro gnijejo..
meni je zobozdravnik kar sam rekel, da bo dlesen odrezal. zdaj pa ne vem, če mu dovolj zaupam, ker mam na čase občutek, da bi on to vse storil na hojladri. če bi recimo sama želela h kirurgu, kakšen je postopek? mi mora moj zobozdravnik dat kakšno napotnico? ali lahko to uredi tudi osebni zdravnik? ker bi res rada, da se vse izvede kvalitetno in da ne bi prišlo do morebitnih zapletov

If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov