Modrostni zob

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kizzy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kizzy » 12. Maj. 2008 17:47

meni se je pa spet vnetje ponovilo - komaj čeljust odpiram pa vročino in glavobol sm dobila :cry: :cry: ...zakaj morjo bit na stomatološki tok dolge čakalne!? :evil:
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 13. Maj. 2008 8:56

Joj, boga. Poznam to, kako te boli. Mene je deset dni bolelo nenormalno. Potem pa sem šla k privat kirurgu, ki me je dejansko takoj sprejel. Oziroma naslednji dan sem imela poseg pri njemu. Bilo je vse v redu in tudi super kirurg. Verjemi poznam to bolečino.

Če želiš ti lahko povem njegov kontakt. Dela vsak dan. Jaz grem ravno jutri k njemu na pregled. Je pa iz Ljubljane, oz. iz Viča....

Vse dobro. Upam, da bolečine kmalu minejo....

M.
Uporabniški avatar
kizzy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kizzy » 13. Maj. 2008 9:05

hej bi te prosila za naslov ja (na ZS), še to me zanima...kok si pa plačala?
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 13. Maj. 2008 10:07

Pri meni ni bil modrostnik,ko sem nazadnje pisala,ampak hudo vnetje sinusov. Po 12 dneh antibiotikov sem kot nova.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 13. Maj. 2008 10:25

Kizzy, poslala sem ti zasebno sporočilo.
Če te še kaj zanima, pa le sporoči.

lp, m.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 14. Maj. 2008 8:18

No, meni so pa včeraj izpulili drugo osmico zgoraj. Zaenkrat je vse v redu in upam, da bo tako tudi ostalo. Čez slaba dva tedna gre pa aparat dol ...
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 14. Maj. 2008 8:34

jz sm se pa zdle več k en let borila z modrostnimi, ubistvu sploh nism vedla da so modrostni.
no na srečo mam zdj oba že vn tko da zdj končno po letu in več jem normalno :)
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 14. Maj. 2008 8:49

aj čmo, če je 8ka za vemn mora ven,... kar pomeni vsak kakšen mesec posledic,.. ampak se splača
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a čivava » 14. Maj. 2008 17:13

Jaz imam pa 3 modrostne zobe, dva spodaj in enega zgoraj, noben me nič ne moti, še zobozdravnica mi ga je zadnjič malo zalila, tko da moja modrost ostane v glavi... :D

Je pa imel moj fant ful probleme, že kako leto se mu je gnojilo in ga zobozdravnik sploh ni hotu dat naprej, potem ga je pa decembra le dal, ker je moj tolk sitnaru, da ima tega dovolj. in tako je aprila prišel na vrsto v kranju, pri enem zelo priznanem zobozdravniku. Zoba mu ni zroval tako kot vsak drugi zob, ampak ga je najprej zarezal na polovico, in nato na rahlo potegnil s pinnceto oba kosa zoba ven. Ful se je mogu pazit zarad kakšnega prepiha al pa kaj, ampak ga je vseeno ful začelo bolet in potem je šel k svojemu d mu je dal ene zdravilne trakove v luknjico. Sedaj je cool, čez en mesec pa še drug zob, spet bo čist bogi... :? :eek: :cry:
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 14. Maj. 2008 18:51

Potem je bil pa najbrž pri istem kot jaz ...
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2005
Kraj: Me land

Neprebrana objavaNapisal/-a nenanena » 28. Maj. 2008 17:51

Meni je odkar čakam na operacijo malo stisnilo spodnje zobe...in sem povprašala zobozdravnico kako je kaj z aparatom? in je rekla da je vse samoplačniško...ker pač nisem već stara 18 let...ampak jaz tudi nisem kriva da so mi šele zdaj zrasli in da moram čakat 9 mesecov na operacijo...no sicer grem jutri ker je teh 9 mesecov že preteklo...me je strahhhhh :S
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 28. Maj. 2008 20:05

kizzy napisal/-a:meni se je pa spet vnetje ponovilo - komaj čeljust odpiram pa vročino in glavobol sm dobila :cry: :cry: ...zakaj morjo bit na stomatološki tok dolge čakalne!? :evil:

pejt k zobarci pa nj ti da d je nujno zrd glavobolov. drgač se pa strinjam d so dolge vrste. a ti povem zakaj? zto k nj bi mel dohtarji ob pol devetih konc sestanka jih pa ob devetih še nikjer ni!

men tud dva rasteta, zgoraj. pa lihk zgori k nima že itak nč placa. spodi ga je še mal rezerve, a zgori :? ful mi prtiska na spredne zobe tko d mi petka kr prot notranjosti sil.
Uporabniški avatar
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objavaNapisal/-a keya » 29. Maj. 2008 8:44

Js mam tud celo katastrofo..
Dobila sm (končno!) napotnico za puljenje osmic - treh, za četrto se še ne ve.. ker bo šla tam šestica vn (J* zanič zobarje i zJ* korenino :x )..

Koliko časa se čaka na puljenje osmic na stomatološki?? :o

Kr nevem.. pol leta ali več pa res nebi rada čakala, ampak bi rada s tem čimprej opravila... :? Torej, če ne grem na stomatološko imam kakšne opcije? Samo zasebnika ali še kaj?

Koliko pa stane puljenje pri zasebnem??

Jao, mene že zdej strah :cry: :pale:
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2005
Kraj: Me land

Neprebrana objavaNapisal/-a nenanena » 29. Maj. 2008 9:48

Js sem ravnokar iz puljenja...injekcija še ni popustila...tk da ni panike. Naročena za naslednji zob sem 10.2. KATASTROFA...mi je pa izpulil enega s katerim ni bilo težav ne šiva ne nič...Morem pa povedat da zobozdravnik kateri mi je to delal naj gre raje v penzijo ker je tak živčen da sem se skoraj zjokala tam pa ne od bolečin....najprej te pokliče da ti da injekcijo in seveda grem ker sem boječka se nisem ravno zalaufala na ono mizo in on čisto živčen že NIMAM ČASA uležte se uležte se...ok mi da to počakam me pokliče grem na stol odprite usta ODPRITE se dere na mene mi ga zdre in ima nevem kakšne inštrumente še kar v mojih ustih nakar mi reče zaprite...nisem takoj reagirala še posebi kr je meu u mojih ustih nevem kaj vse...in se začne na mene dret ZAPRITE PA KAJ DELATE pa...NE RAZUMETE SLOVENSKO...in mu fukne tisti zob po celi ordinaciji...mislim katastrofa...njega si pa res ne želim nikoli več...taki ljudje sploh nebi smeli delat nikjer.....!!!!!
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 29. Maj. 2008 12:41

A kdo ve, kolk stane, če greš k zasebniku spult modrostne? Meni je zobarca sicer dala napotnico, ampak čakala bi glih en let, preden bi bla na vrsti ... pod nujno morata vsaj dva ven, ker ko mi rasteta (v fazah), me boli cel obraz in komaj odpiram čeljust.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov