Modrostni zob

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Vojcha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Vojcha » 15. Dec. 2007 17:36

lolitaa napisal/-a:
Mayflower* napisal/-a:Meni so izpulili samo enega modrostnega in to brez vseh komplikacij. Naslednji dan sem šla normalno v šolo, sem spirala s kamilicami in rana je bila tik-tak zaceljena :)

meni je pa zdravnik reku da ne smem spirat :nixweiss:

Men je reku zobar v dežurni, ( luknja se mi ni celila in sem šla v dežurno, ker me je tk bolelo), da se ne celi,ker preveč kri teče, ko ti ga zdere al pa ker spiraš preveč. Moj mi je pa reku, da morš sprat, da ti ostanki hrane notr ne ostanejo. Sam morte razumet, da je velika razlika med zgornjimi in spodnjimi. Mene zgoraj tud ni nič bolelo, spodaj pa se mi ni zacelilo, ker mi je preveč krvi teklo, ko so mi spulili in se luknja ni zamašila, potem pa je bakterijam fajn, in se ne celi. Sej pol ti razkuži in se začne celit. Tk, da zdj mam hvala bogu zaceljeno:)
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 27. Dec. 2007 14:40

Evo jst sm se lih zanč hvalila kok me nč ne boli in buuuum- začel spet rast na spodnji čeljustii. Boli noro res kr zaoteka mi- zdej vas razumem kok to boli... Ne vem kva nej učer sm pojedla en voltaren (po lekadolu ko ni prijel) in me je nehal, evo zdej pa spet... Sicer mi sploh ni jasn kam mi bo zrastu če nimam prostora. Ma bo treba k zobarju... :S
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 27. Dec. 2007 14:51

Men spodej levo en mal vn kuka, pa zgorej desno...ga čutim z jezikom, vid se ga pa ne...čist ena mjčkna špička...hvala Bogu, zaenkrat ne boli...
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 10. 2004
Kraj: nm

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaskaaa » 27. Dec. 2007 15:09

men rasteta oba zgorej, sta že kr precej zunej in spodej levo pa sam mal špička vn gleda.zaenkrat tud jst nimam težav, morm potrkat
Free your mind...
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 27. Dec. 2007 17:22

Meni je moj zobozdravnik rekel, da bo treba izpulit, ker je me zelo bolel en modrostni... Ampak mi je na zadnjem obisku dal not neko zdravilo in zdaj me vec sploh ne boli. Tako da mislim, da ne bo treba izpuliti.
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
Kala*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kala* » 27. Dec. 2007 18:47

Ojoj, kakšne probleme imate ene s temi modrostnimi zobmi. Jaz pa nisem imela nobenih, še vedela nisem da rastejo. Sicer pa mi jih ni bilo treba pulit... Samo mi je čudno, ker ta zgornja dva nista isto visoka kot drugi, ta spodnja sta pa isto velika zrasla...
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 27. Dec. 2007 21:24

Jaz tudi nisem čutila, da bi rasli.. Tudi boleli me niso..Kar naenkrat pa je zobozdravnica rekla, da morajo ven. Očitno so bili res čisto slabi, pa ni bilo skoraj nobenih komplikacij.. Razen, da mi je en delček notri ostal...
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 28. Dec. 2007 0:00

Niste čutile, ko so vam rasli?? Mene je bolelo ko 100 bogof, ko so mi rasli modrostni. Nisem mogla normalno ust odpreti, adijo kakšne bolečine. Nikomur to ne privoščim!
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 28. Dec. 2007 1:51

Jaz tudi nisem nič čutil...prejšnji dan še ni bilo, naslednji dan zjutraj pa tako:"Hm...kaj pa je to?!"

:)
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 28. Dec. 2007 9:34

meni raste na spodaj desno. nič me ne boli ( 3x potrkala na les ) :)
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 30. Dec. 2007 16:00

Meni tudi raste desno spodaj. Na začetku me je kar malo bolelo, seveda, prebijanje dlesni. Potem se je umirilo, po treh mesecih, pa sem občutila grozno bolečino. Naredil se mi je tako imenovan žepek, ker je zaradi odpre rane (zaradi rasti zoba) prišlo do infekcije, notri se mi je nabirala celo hrana. Morala sem hoditi k zobozdravnici na zdravljenje, vstavljali so mi nekakšen trakec prepojen z zdravili. To je lahko zelo zafrknjejo, kakor pa so mi povedali infekcije ob odprti rani skorajda ne moraš preprečiti, tudi če si zobe umivaš 6x na dan :?
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
Inčaa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Inčaa » 30. Dec. 2007 18:16

Dead_kid napisal/-a:Na začetku me je kar malo bolelo, seveda, prebijanje dlesni. Potem se je umirilo, po treh mesecih, pa sem občutila grozno bolečino. Naredil se mi je tako imenovan žepek, ker je zaradi odpre rane (zaradi rasti zoba) prišlo do infekcije, notri se mi je nabirala celo hrana. Morala sem hoditi k zobozdravnici na zdravljenje, vstavljali so mi nekakšen trakec prepojen z zdravili. To je lahko zelo zafrknjejo, kakor pa so mi povedali infekcije ob odprti rani skorajda ne moraš preprečiti, tudi če si zobe umivaš 6x na dan :?

no meni se je isto dogajalo :? zdaj je boljše, hvalabogu!! ampak je rekla zobozdravnica da se to lahko čez čas spet ponovi, dokler zob popolnoma ne izraste.. kar strah me je :?
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 31. Dec. 2007 13:28

Inčaa napisal/-a:
Dead_kid napisal/-a:Na začetku me je kar malo bolelo, seveda, prebijanje dlesni. Potem se je umirilo, po treh mesecih, pa sem občutila grozno bolečino. Naredil se mi je tako imenovan žepek, ker je zaradi odpre rane (zaradi rasti zoba) prišlo do infekcije, notri se mi je nabirala celo hrana. Morala sem hoditi k zobozdravnici na zdravljenje, vstavljali so mi nekakšen trakec prepojen z zdravili. To je lahko zelo zafrknjejo, kakor pa so mi povedali infekcije ob odprti rani skorajda ne moraš preprečiti, tudi če si zobe umivaš 6x na dan :?

no meni se je isto dogajalo :? zdaj je boljše, hvalabogu!! ampak je rekla zobozdravnica da se to lahko čez čas spet ponovi, dokler zob popolnoma ne izraste.. kar strah me je :?

Trenutno sem jst na tem :cry: Tok me boli, ne morem jest. Pa že od četrtka zvečer je tko :( Vročino sem mela, grlo me boli za popizdit.
Jst mam tud ta trakec, sam mi ga kr mami doma menja ker je zobozdravstvena asistentka :) Vsaj nekaj dobrega.

Dead_kid pa Inčaa koliko časa je pa to pri vama trajalo? Dons je pr meni že peti dan. Tko bi rada kej konkretnega pojedla :(
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 31. Dec. 2007 14:39

Jst sm mela pa tako srečo pr modrostnih zobeh, da še vedla nism, kdaj so mi zrasl :nixweiss: Kr naenkrat sm začutla, da mam nove zobe u ustih :)
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 31. Dec. 2007 15:07

Mene zadnje dni tudi svinjsko boli (spodnji levi, desni pa se še ni prebil na plano, ampak se ga že da zaznati, čeprav ne boli)! Pred časom sem že dobivala zdravilo, pa je blo nekaj časa ok, zdaj pa spet... zatečeno je in se gnoji. :tot: Takoj po praznikih moram do zobozdravnika!

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov