Modrostni zob

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 10. Apr. 2007 20:07

Jaz sem si prejsni teden dala vn modrostni zob - ze 2ic. Pa ni nic strasnega. Malo boli, ko ti da inekcijo, drugac pa ni kej prevec hudga.
Priporocam pa, da ne cakate da pridete na vrsto v Ljubljano, ampak da se narocite v Postojno, ker si hitrej na vrsti, pa se ful prjazn zdravnik je :)
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 10. Apr. 2007 20:37

Men se pa zdi, da mi raste spet en nov modrostn. Zadnč mi je lubi reku od kdaj mam en spodn spredn zob tko postran - možn da mi ga modrostn rine :eek: Ne no, raj mam mau krive spodne zobe kt pa puljenje :cry:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 10. Apr. 2007 22:11

ah no muffin, dej no, v pol ure max maš zob ven, pol par dni mal ležiš, pa je najhujše mimo. In vsak zob daš ven samo enkrat... k boš starejša maš lahko hujše komplikacije pa še tkivo se ti počasneje celi... če moraš to narediti, naredi čim prej ;)
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 10. Apr. 2007 23:03

muffin napisal/-a:Men se pa zdi, da mi raste spet en nov modrostn. Zadnč mi je lubi reku od kdaj mam en spodn spredn zob tko postran - možn da mi ga modrostn rine :eek: Ne no, raj mam mau krive spodne zobe kt pa puljenje :cry:

js mam isti ta problem...ma ti povem d si modrostni rajši dam pulit ku pa d se mi dajajo zobi vedno bolj skupi... :?
smetana
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a smetana » 18. Apr. 2007 9:47

Js bi tut mogla dat opravit ta poseg, sam mi zobozdravnica ni nobenga kirurga priporocila...
Kje ste torej kej ble? Do zdej sm razbrala, da je fajn Oblak v LJ, kje so se prijazni na napotnice?
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 18. Apr. 2007 19:50

smetana napisal/-a:Js bi tut mogla dat opravit ta poseg, sam mi zobozdravnica ni nobenga kirurga priporocila...
Kje ste torej kej ble? Do zdej sm razbrala, da je fajn Oblak v LJ, kje so se prijazni na napotnice?

sej to nemorš kr sam določt kakao ap kaj a ni tko..to tm k dobiš greš..jz sm tut pr oblak naročena :wink:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 18. Apr. 2007 21:21

Ja valda da lahko. Jaz sem dobila napotnico pri mojem zobozdravnku, pa so mi rekli, naj jo sama odnesem, kamor pač hočem iti. Še spraševala sem jih, če poznajo kakšnega dobrega, pa so mi rekli, naj pogledam na internet ;)
Uporabniški avatar
C_r_N_a
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a C_r_N_a » 18. Apr. 2007 23:42

A če moreš dat vse 4 vn a se lahko sam odločiš, če hočeš enga po enga al vse naenkrat?Pa če daš vse naenkrat je splošna anestezija?Jaz moram dati vse vn in bi najraje imela splošno.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 19. Apr. 2007 0:23

Vseh 4ih naenkrat se naj ne bi dajalo ven... vem za enega, ki pa ni iz Slo, pa so mu to naredili.

Mislim, da ti dajo ven 2 po dva... najprej na eni strani, nato na drugi strani. Lahko greš pa 4x po 1 zob.
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 19. Apr. 2007 9:33

Tudi kakor jaz vem vseh 4-ih ne dajejo naenkratt ven, meni so dali dva in dva.
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 19. Apr. 2007 9:38

^^Sunshine, a to so ti dal sam inekcijo najbrž, a ne? :(

Js bi tut šla edin na uno varianto s splošno anestezijo pa da ti use uštimajo naenkrat.
Aja, a je to res, da je zdravo it sam dvakrat v življenju pod splošno anestezijo? Tko nm je rekla prfoksa za bajlo na gimnaziji.
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 19. Apr. 2007 9:42

Ja, omrtvičijo ti tisto stran, kjer bodo pulili zobe in sploh ne čutiš.

Glede tega kolikorat je dobro iti pod anestezijo ne vem, zase vem, da sem bila več kot dvakrat :?
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 19. Apr. 2007 12:18

muffin: splosna anestezija je vse prevec nevarna, da bi zaradi enega puljenja zoba hotela dat to cez. To, da bi bilo "zdravo" se it splosno anestezijo prvic slisim :D Nevarnost definitivno ne raste s kvantiteto anestezije, kakor vem.

Puljenje zob ni nic strasnega, sej nismo v srednjem veku, pa se vecina mlajsih zobarjev na stomatoloski je prav simpaticnih :lach:
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
ice-red
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 2. 2007
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a ice-red » 19. Apr. 2007 21:33

men je pa v kratkem zrastu tretji modrostni. pa mam še vse not. mi je reku zobar da se ne mudi. sam moram jih zlo dobtr spucat, da se ne zagnoji.
drgač me pa sploh ne motjo
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 19. Apr. 2007 22:12

Ok, nism se dobr izrazla - ne zdravo,ampak sprejemljivo (recimo) :wink:

Drgač pa - ja js sm tak člouk, da bi šla za usako tako stvar uspavat se :P pač mi anestezija ni problem - če se ne zbudim, se pač ne, saj lepo v miru brez bolečin umrem - če že morm :wink: Ok, dost o tem, da naujo kšni OT spet.
Takoj u pondelk morm spet zobarci, k se mi je odkrušu del zdravila, kterga bi mogla že januarja zamenat za plombo :oops: Sam se bojim it, k je rekla, da če žiuca ni not potegnl, bo treba inekcijo pa ga vn spult :cry:

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov