Modrostni zob
-
- Komunikatorka
Marichuy90 napisal/-a:Zanima me, kako je z odstranitvijo šivov? Prijateljica mi je dejala, da jo je to bolelo bolj kot cela operacija prej. Je narobe, če šive pustiš in počakaš, da odpadejo sami?
če niso resorbilni (da se sami razgradijo-kar bi ti povedal če bi bili in mislim da teh ne dajejo v usta),potem jih MORAŠ dati ven,ker se bodo drugače samo zagnojili in nikoli izpadli sami (če so seveda dobro narejeni)

Meni so ga spulili danes in sem, presenetljivo, še vedno živa. Strah me je bilo ko psa, srce mi je utripalo na polno. Potem sem si pa malo oddahnila, ko sem ugotovila, da ničesar ne čutim. Zob je bil ven v slabe pol ure, kar je glede na objave tukaj res hitro. Jaz sem pa ves čas čakala, kdaj se bo začel ta grozni del.
Sedaj mi je injekcija že večinoma popustila (sklepam po tem, da spet čutim ustnice), sem pa vzela en painkiller pa ne boli preveč. Upam, da tudi ne bo.
Šive imam pa baje take, da jih ni treba ven jemat. Vsaj tako piše na izvidu. Pa tudi kontrole nimam nič naročene.
Sedaj mi je injekcija že večinoma popustila (sklepam po tem, da spet čutim ustnice), sem pa vzela en painkiller pa ne boli preveč. Upam, da tudi ne bo.
Šive imam pa baje take, da jih ni treba ven jemat. Vsaj tako piše na izvidu. Pa tudi kontrole nimam nič naročene.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Hei hei...
Za vse ki boste še na vrsti za puljenje modrostnih zob...naj vas pomirim postopek je res čisto preprost meni so izpulili vse 4 sicer po postopkih ampak ni bilo hudo.Čeprav sem imela pri zadnjem največje probleme ker ni in ni hotel ven pa je bilo na koncu vse ok.Če je dober zobozdravnik si rešen v parih minutah bolečine pa niso grozne niti ko popusti inekcija če z rano pravilno ravnaš...kamilice na rani katere grgraš in spiraš dva dni:)
Za vse ki boste še na vrsti za puljenje modrostnih zob...naj vas pomirim postopek je res čisto preprost meni so izpulili vse 4 sicer po postopkih ampak ni bilo hudo.Čeprav sem imela pri zadnjem največje probleme ker ni in ni hotel ven pa je bilo na koncu vse ok.Če je dober zobozdravnik si rešen v parih minutah bolečine pa niso grozne niti ko popusti inekcija če z rano pravilno ravnaš...kamilice na rani katere grgraš in spiraš dva dni:)
-
- Sramežljivka
- *pikapoka*
- Debatorica
Jaz sicer sem, ampak res minimalno. V usta sem dala en požirek in nagnila glavo, da je čaj oblil zob in izpljunila ven. Ko je bilo bolje, sem pa že tudi bolj spirala. Pazi edino, da ti ne popustijo šivi, če jih imaš.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
- *pikapoka*
- Debatorica