Modrostni zob
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
meni še ne rastejo.....hvala bogu
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
- olivia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: Bela Ljubljana
men so enega odstranili tud zaradi tega ker mi je rastel v drug zob in bi mi ga tako uničil... mal boli, seveda bi lagala če bi rekla da ne, kak dan dva si mal bogi pa na tabletah da ti je lažje
, poješ kako juhico pol je pa kmal bolš le oteklina še neki cajta spominja na vse skupaj
nič bat ni tako hudo

nič bat ni tako hudo
Če utrne se ti solza, naj ne sproži je trpljenje, to naj bo le solza sreče, ki prinaša jo življenje!
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
jst sm mela na začetku, ko so mi začel rast full probleme z bolečino, ker so mi tako čudno narival dlesen, zdej pa sploh ne opazim, da jih mam, razen tega, da je treba pri umivanju zob ekstra pazit, ker so čisto nekje zadaj, majhni, taki čudni v glavnem
in se hrane zadaj zatakne

It looks like we could have made it baby...me and you!
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Yanc napisal/-a:POJDITE K ZOBOZDRAVNIKU!!!
Če se ga pa bojim kot hudič križa .....

Mam že vse štiri modrostne zobe uzuni, do sedaj so me čist mal bolel, dva mam pa tko, da čist mal vn gledata, ostalo je pod dlesnijo (pa nč več ne rastejo). Bl me šestica matra ....

- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Joj ej...mene tok bolijo ti zobi, da kr adijo...sam morem čakat, da pridem na vrsto. Rasteta mi dva zoba. Na spodnji čeljusti. Da niti ne omenim ,da nimam prostora še za dva nova zoba, tak da bo ziher treba jih stran dat. Že dolgo me niso zobje tak boleli kot me sedaj, ko vse to raste. Jao, komi čakam da pridem do zobarja...

- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
jaz sem bila pred tremi leti na puljenju,sem šla kar privat in ni čisto nič bolelo,zobje so bili popolnoma zdravi sam premal placa.
Dal mi je lokalno in nič ni bolelo.
Po op. nisem rabila ničesar proti bolečinam.
Dal mi je lokalno in nič ni bolelo.
Po op. nisem rabila ničesar proti bolečinam.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov