Modrostni zob
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cokolada - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2004
js pa trenutno nimam časa da bi šla h zdravniku ker pri mojem morem vedno čakat dve uri in sem namesto da bi šla po trakec ugriznila u česn in dans je že kul... ni lih zdej za vsak dan to, ampak k je blo res nujno ker me je tok bolel in morem rečt da je dans velik bolš kokr pa zanč k sm šla po trakec k mi je celo dlesn razmesaru
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
- _missy_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kok to bili....se glih spopadam s tem....pa tud nimam it časa k zobozdravniku - ni sam 8 (sicer pa upam da je)..do pondelka bo treba čakat.....
Tengo tambien un corazon che se muere por dar amor...
-
4_maya - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
pejd k dezurnemu zdravniki ker bo vsak dan hujse (vedno bolj te bo kljuvalo v zobu) - verjemi mi, ker sem jst tud hotla pocakat in potem je zdravljenje s trakci se daljse pa veliko booolj boli ko ti mora vso zateceno zadevo spucat pa trakec notr namestit. Moj nasvet je, da gres rees cim prej k zdravniku, ker pol bo panika, pa se zobarca te bo kregela kaj si tok cakala
- cokolina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ljubljana
KEr sem se bala zobozdravnika kot večina vas tukaj..... so mi začeli modrostni premikat sprednje zobe..enice so mi zacele vedno bolj naprej oz ven lest... vsi zobi so se premikali in niso več stali ravno
Pejte h zdravniku dokler je čas!!!!!!!!!!!
Zdej morem si kupit fiksni aparat da popravi vso škodo ki so jo nardili modrostni zobi, tako da bom dala 500.000 samo zato ker nisem sla pravočasno spulit te zobe..
Puljenje pa en boli...dobis močno lokalno anestezijo, puljenje traja 15sekund ce je zob zunaj in 1 uro ce morejo ga izvlečt izpod dlesni in zašit vse. Preden popusti anestezija spijes nalgasin, nabavis frutke in čokolino in se dva dni posteno naspis in to je to.
Pejte h zdravniku dokler je čas!!!!!!!!!!!
Zdej morem si kupit fiksni aparat da popravi vso škodo ki so jo nardili modrostni zobi, tako da bom dala 500.000 samo zato ker nisem sla pravočasno spulit te zobe..
Puljenje pa en boli...dobis močno lokalno anestezijo, puljenje traja 15sekund ce je zob zunaj in 1 uro ce morejo ga izvlečt izpod dlesni in zašit vse. Preden popusti anestezija spijes nalgasin, nabavis frutke in čokolino in se dva dni posteno naspis in to je to.
- cokolina
- Sramežljivka
Jaz nevem h kaksnim zdravnikom vi hodite pulit te zobe... jaz sem se isti dan pojedla normalen sendvič zvečir )
Pa brez lekadolov sem bla... bil je pa moj skoraj cel pod dlesnijo...
KUpite si nalgasin...pa ne se same sebi preveč smilit..cimprej začet zvecit..
Pa tudi ustno vodo u lekarni ej treba kupit taksno da razkuzuje, po operacijah... bojo ze vedli kaj vam dat.
LP
Pa brez lekadolov sem bla... bil je pa moj skoraj cel pod dlesnijo...
KUpite si nalgasin...pa ne se same sebi preveč smilit..cimprej začet zvecit..
Pa tudi ustno vodo u lekarni ej treba kupit taksno da razkuzuje, po operacijah... bojo ze vedli kaj vam dat.
LP
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Aaaaaaaauuuuuuuaaaaa mene tok boli
Sploh ne vem kaj nej, al je to normalno, ker pač raste al bi mogla k zobarci? V bistvu mam itak 24.1. pregled sam ne vem kako bo do takrat. Kaj pa, če si kr sama mal s tableti pomagam?
Bezgalke mam čist vnete pol me pa še ta dlesen tko hudičevo boli, ker zob samo na pol ven gleda. Pa res upam, da nebo treba kej pulit, ker se jim bom zjokala od strahu tam na stolu. Mene bi mogl kr pod narkozo dat...
Sploh ne vem kaj nej, al je to normalno, ker pač raste al bi mogla k zobarci? V bistvu mam itak 24.1. pregled sam ne vem kako bo do takrat. Kaj pa, če si kr sama mal s tableti pomagam?
Bezgalke mam čist vnete pol me pa še ta dlesen tko hudičevo boli, ker zob samo na pol ven gleda. Pa res upam, da nebo treba kej pulit, ker se jim bom zjokala od strahu tam na stolu. Mene bi mogl kr pod narkozo dat...
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- cokolina
- Sramežljivka
Nalgasin
Nalgasin učinkuje kot lekadol, v bistvu je malo bolj močen.
Za razliko od ostalih tablet proti bolečinam ima nalgasin tudi
PROTIVNETNO DELOVANJE kar je dokaj dobrodošlo.
Usta pa je treba redno razkuževat z kakšno ustno vodo, seveda z tistimi iz lekarne, ki se jih lahko uporablja tudi pred in po odstranitvi modrostnih zob.
Nalgasin učinkuje kot lekadol, v bistvu je malo bolj močen.
Za razliko od ostalih tablet proti bolečinam ima nalgasin tudi
PROTIVNETNO DELOVANJE kar je dokaj dobrodošlo.
Usta pa je treba redno razkuževat z kakšno ustno vodo, seveda z tistimi iz lekarne, ki se jih lahko uporablja tudi pred in po odstranitvi modrostnih zob.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
meni modrostni zob rase že ene tri leta. vsake toliko časa me boli, recimo dva dni na vsake tri mesece (približno). takrat je neprijeten občutek, ampak zaenkrat je bilo znosno. najbolj čutim ko jem. bojim se le, da ne bo imel dovolj prostora
-
keya - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: wajt krajna
sploh nevem več kaj naj nardim, že tretji dan me vse neki boli komej usta odprem.. še v žrelo mam občutek da se mi je "razlezlo" (boli me namreč samo na tisti strani ko je modrostni).. lice mam zadi pr modrostnem čist tako čudno no, ko da bi mela eno bunkico (nevem kk se naj izrazim, ko bezgavke k jih zatipaš)..
ker mi nič drugega ne prime, sem zdej vzela ketonal forte.. upam da bo kaj primlo, ker drugače...
vem, da bi mogla k zobarju, samo zdej ko sm v lj je to mali problem - si ga morem še zrihtat.. na aškerčevi al pa kje, samo ker ne vem katerega -> rabla bi namreč takega da bi bil tud za male otroke primeren, ker js pa zobarji...
ker mi nič drugega ne prime, sem zdej vzela ketonal forte.. upam da bo kaj primlo, ker drugače...
vem, da bi mogla k zobarju, samo zdej ko sm v lj je to mali problem - si ga morem še zrihtat.. na aškerčevi al pa kje, samo ker ne vem katerega -> rabla bi namreč takega da bi bil tud za male otroke primeren, ker js pa zobarji...
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
men so pa že vsi štirje modrostni zrastl.. pa sm vprašala zobarja, če mi jih bo treba odstrant, ker nimam kkšnih hudih bolečin, razn, k so mi rastli.. pa je reku, da samo če mi bo začeu gnit, ker da se tm udzadi ne da vrtat..
a to si jih daš vn samo če ti narobe raste a tko preventivno? ker, če ni nič narobe, zakaj bi si jih vn dajou?
a to si jih daš vn samo če ti narobe raste a tko preventivno? ker, če ni nič narobe, zakaj bi si jih vn dajou?
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
*Ancy* napisal/-a:ste že mele probleme z modrostnimi zobmi?
Dokler je rastu me je full bolelo, jest sploh nisem mogla na eni strani, če sem preveč govorila al pa se ga sam dotaknla z jezikom sm misla da bom umrla. Zdej k je pa čist zuni je pa use uredu.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]