Modrostni zob

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
cokolada
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cokolada » 11. Maj. 2006 19:51

js pa trenutno nimam časa da bi šla h zdravniku ker pri mojem morem vedno čakat dve uri :evil: in sem namesto da bi šla po trakec ugriznila u česn in dans je že kul... ni lih zdej za vsak dan to, ampak k je blo res nujno ker me je tok bolel in morem rečt da je dans velik bolš kokr pa zanč k sm šla po trakec k mi je celo dlesn razmesaru :(
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
_missy_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a _missy_ » 12. Maj. 2006 18:56

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kok to bili....se glih spopadam s tem....pa tud nimam it časa k zobozdravniku - ni sam 8 (sicer pa upam da je)..do pondelka bo treba čakat.....
Tengo tambien un corazon che se muere por dar amor...
Uporabniški avatar
4_maya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a 4_maya » 12. Maj. 2006 19:10

pejd k dezurnemu zdravniki ker bo vsak dan hujse (vedno bolj te bo kljuvalo v zobu) - verjemi mi, ker sem jst tud hotla pocakat in potem je zdravljenje s trakci se daljse pa veliko booolj boli ko ti mora vso zateceno zadevo spucat pa trakec notr namestit. Moj nasvet je, da gres rees cim prej k zdravniku, ker pol bo panika, pa se zobarca te bo kregela kaj si tok cakala :(
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 29. Jun. 2006 19:46

angel girl za vnete dlesni je men ful pomagalo nitkanje in gengigel raztopina
Uporabniški avatar
kjut-girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kjut-girl » 04. Jul. 2006 23:03

Yeees jst mam pa zdej vse 4 modrostne ven---so mi jih z operacijo dal. Tko da je zdej konc z bolečinami pa jemanjem antibiotikov :D
Smile because it's the second best thing, you can do with your lips
cokolina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a cokolina » 23. Okt. 2006 11:16

KEr sem se bala zobozdravnika kot večina vas tukaj..... so mi začeli modrostni premikat sprednje zobe..enice so mi zacele vedno bolj naprej oz ven lest... vsi zobi so se premikali in niso več stali ravno

Pejte h zdravniku dokler je čas!!!!!!!!!!!

:!: :!: :!: :!:
Zdej morem si kupit fiksni aparat da popravi vso škodo ki so jo nardili modrostni zobi, tako da bom dala 500.000 samo zato ker nisem sla pravočasno spulit te zobe..

Puljenje pa en boli...dobis močno lokalno anestezijo, puljenje traja 15sekund ce je zob zunaj in 1 uro ce morejo ga izvlečt izpod dlesni in zašit vse. Preden popusti anestezija spijes nalgasin, nabavis frutke in čokolino in se dva dni posteno naspis in to je to.
cokolina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a cokolina » 23. Okt. 2006 11:53

Jaz nevem h kaksnim zdravnikom vi hodite pulit te zobe... jaz sem se isti dan pojedla normalen sendvič zvečir ;))

Pa brez lekadolov sem bla... bil je pa moj skoraj cel pod dlesnijo...

KUpite si nalgasin...pa ne se same sebi preveč smilit..cimprej začet zvecit..

Pa tudi ustno vodo u lekarni ej treba kupit taksno da razkuzuje, po operacijah... bojo ze vedli kaj vam dat.

LP :D
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 04. Jan. 2007 14:09

Aaaaaaaauuuuuuuaaaaa mene tok boli :cry:

Sploh ne vem kaj nej, al je to normalno, ker pač raste al bi mogla k zobarci? V bistvu mam itak 24.1. pregled sam ne vem kako bo do takrat. Kaj pa, če si kr sama mal s tableti pomagam?

Bezgalke mam čist vnete pol me pa še ta dlesen tko hudičevo boli, ker zob samo na pol ven gleda. Pa res upam, da nebo treba kej pulit, ker se jim bom zjokala od strahu tam na stolu. Mene bi mogl kr pod narkozo dat...
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
cokolina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a cokolina » 04. Jan. 2007 14:32

Nalgasin

Nalgasin učinkuje kot lekadol, v bistvu je malo bolj močen.

Za razliko od ostalih tablet proti bolečinam ima nalgasin tudi

PROTIVNETNO DELOVANJE kar je dokaj dobrodošlo.

Usta pa je treba redno razkuževat z kakšno ustno vodo, seveda z tistimi iz lekarne, ki se jih lahko uporablja tudi pred in po odstranitvi modrostnih zob.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 04. Jan. 2007 15:18

Meni je pa ravno začel rasti 1.modrostni zob :? In že 3 dni imam tak beden feelign v ustih-neprestano me tak narahlo boli+vsega me še uho boli od zoba! :cry: Upam, da bo kmalu boljše.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 04. Jan. 2007 15:28

meni modrostni zob rase že ene tri leta. vsake toliko časa me boli, recimo dva dni na vsake tri mesece (približno). takrat je neprijeten občutek, ampak zaenkrat je bilo znosno. najbolj čutim ko jem. bojim se le, da ne bo imel dovolj prostora :o
Uporabniški avatar
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objavaNapisal/-a keya » 26. Mar. 2007 9:47

sploh nevem več kaj naj nardim, že tretji dan me vse neki boli :evil: komej usta odprem.. še v žrelo mam občutek da se mi je "razlezlo" (boli me namreč samo na tisti strani ko je modrostni).. lice mam zadi pr modrostnem čist tako čudno no, ko da bi mela eno bunkico (nevem kk se naj izrazim, ko bezgavke k jih zatipaš)..
ker mi nič drugega ne prime, sem zdej vzela ketonal forte.. upam da bo kaj primlo, ker drugače... :cry:

vem, da bi mogla k zobarju, samo zdej ko sm v lj je to mali problem - si ga morem še zrihtat.. na aškerčevi al pa kje, samo ker ne vem katerega -> rabla bi namreč takega da bi bil tud za male otroke primeren, ker js pa zobarji... :nein:
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 27. Mar. 2007 14:16

zobo zobo zobo!!druzga ti ni za rečt...mislim sej je normalno d te boli k ti rastejo modrostni, ma ne tko dosti!!
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 27. Mar. 2007 16:48

men so pa že vsi štirje modrostni zrastl.. pa sm vprašala zobarja, če mi jih bo treba odstrant, ker nimam kkšnih hudih bolečin, razn, k so mi rastli.. pa je reku, da samo če mi bo začeu gnit, ker da se tm udzadi ne da vrtat..

a to si jih daš vn samo če ti narobe raste a tko preventivno? ker, če ni nič narobe, zakaj bi si jih vn dajou?
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 27. Mar. 2007 18:40

*Ancy* napisal/-a:ste že mele probleme z modrostnimi zobmi?

:ja: Dokler je rastu me je full bolelo, jest sploh nisem mogla na eni strani, če sem preveč govorila al pa se ga sam dotaknla z jezikom sm misla da bom umrla. :) Zdej k je pa čist zuni je pa use uredu. :razz:

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]