Modrostni zob
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ne s kamilicami spirat.
v lekarni kupi fiziloško raztopino in s tem spiraj. če težko dosežeš rano lahko kupiš inekcijsko šprico in igle. v iglo daj raztopino in potem z inekcijo spiraj rano (najlažje je, če ti kdo pomaga). kake igle rabiš ti bo že tista v lekarni razložila. ne pretankih
s kamilicami boš samo rano napacala.
v lekarni kupi fiziloško raztopino in s tem spiraj. če težko dosežeš rano lahko kupiš inekcijsko šprico in igle. v iglo daj raztopino in potem z inekcijo spiraj rano (najlažje je, če ti kdo pomaga). kake igle rabiš ti bo že tista v lekarni razložila. ne pretankih
s kamilicami boš samo rano napacala.
-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
Aja? Meni je pa obvezno naročila (+ napisano je na navodilih o skrbi za rano) spiranje s kamilicami dan po posegu
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Meni so dva izrezali ven in sem obakrat spirala s kamilicami in pa s Curasept tekočino, ki je tudi zelo fajn. Sicer sama presodi, ampak meni ni škodilo.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- avanii
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 5. 2012
Jst sm imela napisan da ne smem izpirat s kamilicami al pa ksnimi ustnimi vodicami in nism nism nic...se je lepo zacelilo. Po 1 tednu sm bla kul, nc vec odtekla ipd.
Nobene luknje ni kr tko...mislm da cuts izboklino uzad..pol te pa zobozdravik da na slikanje da vidi ce ti narivajo na druge zobe...men zdj se na drugi strani raste in mal boli ker mi je natrgal dlesen k je bla cez ...
Nobene luknje ni kr tko...mislm da cuts izboklino uzad..pol te pa zobozdravik da na slikanje da vidi ce ti narivajo na druge zobe...men zdj se na drugi strani raste in mal boli ker mi je natrgal dlesen k je bla cez ...
- Olejika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2017
Pozdravljeni,
Pred dvema dnevoma sem bila na odstranitvi modrostnega zoba. Nimam sivov, ker je bil zob ze izrasel. Na rani se je naredil krvni strdek, ki zgleda zelo neokusno. Glede na to, da sem sportnica me zanima po koliksnem casu lahko znova zacnem telovaditi (tek, kolesarjenje,...)? Zanima me tudi kaj se bo zgodilos krvnim strdkom? Ali odpade?
Hvala za odgovore in lep pozdrav!
Pred dvema dnevoma sem bila na odstranitvi modrostnega zoba. Nimam sivov, ker je bil zob ze izrasel. Na rani se je naredil krvni strdek, ki zgleda zelo neokusno. Glede na to, da sem sportnica me zanima po koliksnem casu lahko znova zacnem telovaditi (tek, kolesarjenje,...)? Zanima me tudi kaj se bo zgodilos krvnim strdkom? Ali odpade?
Hvala za odgovore in lep pozdrav!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov