Mobilni telefoni
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
Jaz ga skoraj vedno nosim v hlačnem žepu. Vem, nora navada. Sploh, ker sem tud jaz enkrat nekje prebrala, da ni dobro, da ga nosiš tak blizu telesa. Da seva in škodi. Sploh če se voziš.. ker so vedno nove lokacije in išče bolj pospešeno signal. In seveda posledično tud bolj seva.
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
mobitel oddaja neko sevanje in če ga maš blizu rodil, ga seveda le-ta poberejo.
osebno takoalitako ne razumem nošnje v žepu, ker bi mi vsakih, ko bi hotla it na wc, najbrž padel ven (mobitel, da ne bo pomote ).
osebno takoalitako ne razumem nošnje v žepu, ker bi mi vsakih, ko bi hotla it na wc, najbrž padel ven (mobitel, da ne bo pomote ).
...just breathe...
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
Nimam nikol mobitela v žepu, ker 1. bi sigurno kmalu kje zgubila in 2. ker bi me motilo met telefon v žepu.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Včasih sem nonstop nosila v hlačnem žepu, zdaj sem se tega odvadila in sem kar ponosna na to (če ne zaradi drugega pa zato, ker, vsaj meni, telefon v ozkih hlačah izgleda grozno) - izjema je pa recimo v šoli ali, ko pričakujem kakšen klic, takrat je telefon v žepu obvezen, ker drugače ne čutim, če zavibrira
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Več raziskav potrjuje, da je res škodljivo, da nosimo mobitel npr. v hlačnem ali prsnem žepu. Pred leti so celo odsvetovali, da bi ga celo noč imeli v istem prostoru kot spimo, ali pa da ga vsaj izključimo. Danes pač to ne gre več, ker itak imamo mobitel nonstop s sabo, večina nas ga uporablja tudi za budilko itd ... jaz ga ne nosim v hlačnem žepu, ves čas pa v torbici ali žepu od jakne.
Moj tip pa ga nosi nonstop v hlačnem žepu in mu je ravno včeraj mama nekaj govorila, da naj ga kje drugje nosi ... pa je rekel: saj ga nosim v žepu na riti
Moj tip pa ga nosi nonstop v hlačnem žepu in mu je ravno včeraj mama nekaj govorila, da naj ga kje drugje nosi ... pa je rekel: saj ga nosim v žepu na riti
Ko bom velika, bom Lara Croft.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
O mobitelu in sevanju (tut drugih naprau) je blo že dost povedanga.
In vedno je blo omenjen, da se je treba čim bl izogibat neposrednemu stiku z napravami.
Tko npr, nej bi mobi najbl sevu medtem ko uspostaulja zvezo (in ne med samim pogovorom), brala sm tut, da nej bi (najbrž pretirana) uporaba le-tega škodovala plodu noseče ženske, lih tko da ga ni fajn nost pr srcu, še mnj ga met celo noč pržganga ob pojsli (svoje cajte sm ga mela u pojsli!).
Če nas bo use skp lih ubil, ne vem, dobr pa gotou ni.
In vedno je blo omenjen, da se je treba čim bl izogibat neposrednemu stiku z napravami.
Tko npr, nej bi mobi najbl sevu medtem ko uspostaulja zvezo (in ne med samim pogovorom), brala sm tut, da nej bi (najbrž pretirana) uporaba le-tega škodovala plodu noseče ženske, lih tko da ga ni fajn nost pr srcu, še mnj ga met celo noč pržganga ob pojsli (svoje cajte sm ga mela u pojsli!).
Če nas bo use skp lih ubil, ne vem, dobr pa gotou ni.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]