Menstruacije ni, test negativen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Prodaj-a
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2010
Zato,ker si pač naučena ,da M mora biti kajne.
In zakaj ne bi bilo normalno?Prosim za razlago.
dot s skoraj vsemi KT lahko delaš tako,torej brez pauze .
Nobene takšnih KT niso oglaševali,tudi če jemlješ cerazette ali depo provera so M in izcedki
In zakaj ne bi bilo normalno?Prosim za razlago.
dot s skoraj vsemi KT lahko delaš tako,torej brez pauze .
Nobene takšnih KT niso oglaševali,tudi če jemlješ cerazette ali depo provera so M in izcedki
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Pol se pa čudimo zakaj danes tolko ljudi umre od raka, in takšnihindrugačnih komplikacij ,čepa folk požre vse kar farmacevtska industrija izumi?
Nisem nič naučena, saj nisem pes, mam svojo glavo za razmišljat. Če jaz nisem mela menstruacije več ko pol leta, ko nisem jedla skoraj nič, mi je blo čist kul, vedla pa sem, da ne more bit normalno..
Nisem nič naučena, saj nisem pes, mam svojo glavo za razmišljat. Če jaz nisem mela menstruacije več ko pol leta, ko nisem jedla skoraj nič, mi je blo čist kul, vedla pa sem, da ne more bit normalno..
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
@Prodaj-a: Seveda so jih oglaševali, še debate so bile na to temo
Nimam pa pojma, če je to res oz. kot praviš, so zaradi mene tud izcedki, ti komot verjamem... vem samo, kaj je bilo takrat v medijih napisano
Sem pa zdajle pogooglala, pri Cerazette (ne vem, a so to te ali nekaj drugega) nekateri pišejo, da imaš ali skos po malem izcedek ali pa sploh nič.
Jemljem pa jaz ničesar in tud ne nameravam hormonov vnašat v telo po nepotrebnem, se že za ena hormonska zdravila, ki sem jih morala pred časom jemat, sekiram oz. upam, da ne bo posledic na zdravju v prihodnosti... o KT pa sploh ne razmišljam, ne hvala

Jemljem pa jaz ničesar in tud ne nameravam hormonov vnašat v telo po nepotrebnem, se že za ena hormonska zdravila, ki sem jih morala pred časom jemat, sekiram oz. upam, da ne bo posledic na zdravju v prihodnosti... o KT pa sploh ne razmišljam, ne hvala

- zanima.me
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 9. 2013
žiivjo
menstruacijo bi morala dobiti 22.9 a je ni do danes.. danes sem naredila test a je biu negativen..
prsi imam zelo občutljive, in pa sprehodi do wcja so obupni..sploh ponoči tudi do 3krat na noč..(med uriniranjem me nič ne peče,nič boli ne nič..vse ok..
je imela mogoče katera podobne izkušnje? mogoče sem prehitro naredila test?
test je bil narejen s firs sign..
menstruacijo bi morala dobiti 22.9 a je ni do danes.. danes sem naredila test a je biu negativen..
prsi imam zelo občutljive, in pa sprehodi do wcja so obupni..sploh ponoči tudi do 3krat na noč..(med uriniranjem me nič ne peče,nič boli ne nič..vse ok..
je imela mogoče katera podobne izkušnje? mogoče sem prehitro naredila test?
test je bil narejen s firs sign..
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Ziher je že kje kaka primerna tema kjer bi lahko tole vprašala. Drugače pa drugič zaščito uporabit pa ne bo skrbi, ne? Edino, če načrtuješ? Ampak najbrž nisi noseča, če je test negativen če pa še zmeraj nisi ziher pa še pač enga kupiš pa testiraš. Drugače pa če ti zamuja en teden še ni panike. Osebno ponavadi dobim normalno ampak včasih se pa tud zgodi, da zamuja par dni.
Yada, yada, yada...
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
Ti komercialni testi niso 100 % zanesljivi. Tudi vsi ti simptomi, ki si jih opisala, ne morejo nič pomenit. Imaš drugače redne menstruacije? Si pod stresom, kakšne spremembe v okolju, prehrani, telesni teži? Lahko začneš lulat, normalna količina urina, koliko piješ? Piješ pred spanjem? Lahko zadržiš, da ne greš na wc ali moraš nujno? Kaj pa čez dan?
Sicer pa bv tu nekaj diagnosticirat. Nismo nobeni ne vem ne vem kaj, da bi na daljavo zdravili. Spravi se k ginekologinji.
Sicer pa bv tu nekaj diagnosticirat. Nismo nobeni ne vem ne vem kaj, da bi na daljavo zdravili. Spravi se k ginekologinji.
- zetasj55
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2013
Imaš drugače redne menstruacije? Si pod stresom, kakšne spremembe v okolju, prehrani, telesni teži? Lahko začneš lulat, normalna količina urina, koliko piješ? Piješ pred spanjem? Lahko zadržiš, da ne greš na wc ali moraš nujno? Kaj pa čez dan?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov