Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ja res je, v bazenu lahko stakneš karkoli od glivic, herpesa in clo kake spolne bolezni(in v tem primeru se govori tud za menstruacijo), je minimalna možnost ampak je, da se prek vode prenese samo minimaln delček krvi v rano koga al karkoli in faše to.. moja sestrična je v bazenu fasala herpes na očesu in oslepela, kr je ena budala šla s herpesom v vodo. In čeprov je res one in a million chance, pač je šansa in nevem zakaj bi rinl v bazen takrt in škodval drugim in sebi. K da nmorte pol nvem jt iskat tabletke, d prestavte menstruacijo(če maste tako nesrečo, da je lih na čas počitnc) in je situacija rešena.
It was forever..but it didnt last long..
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Evelyn, kaj če bi ti svoj gnev usmerila na ljudi, ki hodijo v bazen s herpesom in drugimi nalezljivimi boleznimi, tiste, ki se kopajo z menstruacijo, pa pusti pri miru.
Ja, voda v bazenu je svinjska. Ampak pri vsem švicu, slini in smrkljih je menstruacija še najmanjši problem, še sploh če se uporabi tampon. Poleg tega pa, česa se pa lahko nalezeš od ženske z menstruacijo? Ti si očitno na isti valovni dolžini z afriškimi plemeni, ki "nečisto" žensko za teden dni pošljejo v izolacijo, ker je pač bljak.
Ja, voda v bazenu je svinjska. Ampak pri vsem švicu, slini in smrkljih je menstruacija še najmanjši problem, še sploh če se uporabi tampon. Poleg tega pa, česa se pa lahko nalezeš od ženske z menstruacijo? Ti si očitno na isti valovni dolžini z afriškimi plemeni, ki "nečisto" žensko za teden dni pošljejo v izolacijo, ker je pač bljak.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
1.) svojega GNEVA nebom nikamor drugam usmerila
2.) nevem zakaj morte ve panične babe vsako debato sprement v nek prepir in kreg
3.)pač moje mnenje je, da se v bazene ne hodi z menstruacijo, v morje že, bazen ne.
End of story, zdj se pa živciri kokr češ in si predstavljaj kako je moje mnenje še naprej v svoji luči, kr nikjer nism rekla niti nobena primerjava ni to z afriškimi plemeni in nevem kaj, ampak da se da okužit marsičesa v bazenu(prek krvi se prenašajo spolne bolezni veš, menstrucija je pač izloček nek in je možnost, da kljub tamponu pač pride vn ampk ok pustmo spet one in a million chance, d bi pršlo kej minimalnga komu v ranico). Ampak pač meni ni higienično to tud, da bi hodla v bazen med menstruacijo.
In pustim pri miru vse nj delajo kar čjo navsezadnje, ve, ki pa vsako mnenje vzamete kot nek oseben napad maste pa svoje bleme očitn
2.) nevem zakaj morte ve panične babe vsako debato sprement v nek prepir in kreg
3.)pač moje mnenje je, da se v bazene ne hodi z menstruacijo, v morje že, bazen ne.
End of story, zdj se pa živciri kokr češ in si predstavljaj kako je moje mnenje še naprej v svoji luči, kr nikjer nism rekla niti nobena primerjava ni to z afriškimi plemeni in nevem kaj, ampak da se da okužit marsičesa v bazenu(prek krvi se prenašajo spolne bolezni veš, menstrucija je pač izloček nek in je možnost, da kljub tamponu pač pride vn ampk ok pustmo spet one in a million chance, d bi pršlo kej minimalnga komu v ranico). Ampak pač meni ni higienično to tud, da bi hodla v bazen med menstruacijo.
In pustim pri miru vse nj delajo kar čjo navsezadnje, ve, ki pa vsako mnenje vzamete kot nek oseben napad maste pa svoje bleme očitn
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Seveda se lahko, ampak pač moje mnenje je, da se raje vzdržiš ali menstruacijo prestaviš tiste dneve.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Zadnjič spremenil ..Evelyn.., dne 02. Okt. 2014 14:15, skupaj popravljeno 1 krat.
-
missy* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
ampak menstruacija ni nobena rana, in nevem zakaj se takrat naj nebi kopali? Ce si nagnjen k vnetjem, ne hodi z menstruacijo, pa tudi, ko je nimas! Ce pa drugace nimas nobenih problemov, ne vidim razloga, kaj je M tok takega, da bi se lahko ti in CELO DRUGI okuzili...oh ja
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
..Evelyn.. napisal/-a:Ja res je, v bazenu lahko stakneš karkoli od glivic, herpesa in clo kake spolne bolezni(in v tem primeru se govori tud za menstruacijo), je minimalna možnost ampak je, da se prek vode prenese samo minimaln delček krvi v rano koga al karkoli in faše to.. moja sestrična je v bazenu fasala herpes na očesu in oslepela, kr je ena budala šla s herpesom v vodo. In čeprov je res one in a million chance, pač je šansa in nevem zakaj bi rinl v bazen takrt in škodval drugim in sebi. K da nmorte pol nvem jt iskat tabletke, d prestavte menstruacijo(če maste tako nesrečo, da je lih na čas počitnc) in je situacija rešena.
Kaj ima pa herpes na očesu veze z menstruacijo? Čeprav še nisem slišala za tak primer, ampak ok, recimo, da je možno ... z menstruacijo pa to nikakor ni povezano.
Normalno, da še imaš kakšno bolezen v smislu herpes, glivice, spolno bolezen ... si toliko uvideven, da ne greš v bazen. Menstruacija pa ni bolezen.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Ja ni no, lol, sj ne pravim, da je menstruacija bolezen in tud, da ne, da je menstruacija enaka rani sam, da ni higienično no in nekateri niso tolk uvidevni ne, da ne gredo v bazen, če majo kako bolezen..herpes(to pa brez skrbi, da je možno, se prenaša, če ma nekdo ranico in gre v vodo in točn to se je sestrični zgodil, na mrežnici se ji je naredil in je oslepela na levo oko)sm pa omenla sam kot možnost, da se res še tako minimalne bakterije prenašajo in se lahko zgodi kej..
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Kako eni ljudje zagrabijo najmanjšo stvar in iz nje naredijo slona je neverjetno. Kolko sem jaz razumela debato, NOBENA ne trdi da je menstruacija oziroma ženska z menstruacijo kužna. Začelo se je z vnetji in ne menstruacijo. In pol smo dorekli da se vnetje lahko prenaša, prav tako kot druge bolezni (npr. herpes). Pri menstruaciji pa smo vse govorile zgolj o "okusu". Nobena se nebo nič nalezla zaradi menstruacije, ni pa okusno, da se že itak polek vseh stvari v vodi tam nahaja še menstrualna kri. Zgolj z vidika higiene, ne pa možnosti, da se nekdo česa naleze.
V končni fazi tiste ki se ne maramo kopati v času menstruacije, tega pač ne bomo počele, komur pa bo to pasalo pa se pač bo. Ni potrebe po konstantnem prepiru...
V končni fazi tiste ki se ne maramo kopati v času menstruacije, tega pač ne bomo počele, komur pa bo to pasalo pa se pač bo. Ni potrebe po konstantnem prepiru...
Houd de wereld tegen
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
..Evelyn.. napisal/-a:Z menstruacijo se ne hod v bazen!! Mogoče se tega ne zavedate ampak s tem škodujete seb in ljudem okol sebe.
..Evelyn.. napisal/-a:Pa ne razmišlite sam za SVOJA vnetja s tem so ogroženi tud drugi in negre se v bazen z menstruacijo in pika
Jaz sem replicirala predvsem te izjave.
Ne tvoje, Ally.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov