Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 327 prispevkov
• Stran 3 od 22
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22
Naslednja
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
Kate Moss napisal/-a:Pri men se pa to dogaja.Menstruacijo mam že od 13 leta ampak nimam še redne ( zaj sem 18 ) in se mi dogaja da je 6 mesecev nimam pol jo mam 4 dni pol je 3 mesece nimam pa je zopet mam 3-4 dni pol pa spet 6 mesecev nimam..in tako naprej..spolnih odnosov še nimam tako da predvidevam da je krivec za to nihanje telesne teže..kaj pravite ?
eh,jst mam 25let,pa razn takrat ko sem na kt,sploh nimam redne..dobim jo včasih na 50, včasih na 60 dni..pa je rekla ginekologinja,da je normalno,ker je pac tak moj naraven ciklus..nikol jo nisem mela na standardnih 28 do 35dni..je pa ful smotan,k nikol ne vem kdaj jo bom dobila
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Rekla ti je, da je normalno, da imaš M enkrat na 2 meseca? No, saj ona že ve, ampak meni se pa vseeno ne zdi normalno...
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
metuljčica* napisal/-a:Rekla ti je, da je normalno, da imaš M enkrat na 2 meseca? No, saj ona že ve, ampak meni se pa vseeno ne zdi normalno...
jst mam od vedno neredno menstruacijo,pa sem se pri vec ginekologih pozanimala,pa so mi rekli vsi,da zgleda,da je moj naraven ciklus tak in da ni za skrbet.pa itak sm pol dala skoz kar nekej pregledov,pa ni nikol bilo nič narobe.
- the Queen
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
pajkica napisal/-a:pozdravljene.
imam vprašanje za tiste ki ne jemlete KT.Je vam menstruacija točna npr. jo imate 4 v mesecu...pa naslednji mesec tudi 4 itd... ali je zamik...pa me zanima koliko časa se vam zamika če se vam....
lp
Jaz ne jemljem KT in sicer imam zamik v mesecih od 25 dni pa do 31!
V tistih dneh jo 100% dobim.Nimam pa redne,da bi jo dobila vsak mesec na isti dan
- safir
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 4. 2008
- Kraj: Ljubljana
Lep pozdrav vsem!
Zanima me, če se kopate v bazenu, ko imate menstruacijo? Sem nekaj brala na internetu, da strokovnjaki odsvetujejo kopanje, ker bi naj bila nožnica bolj občutljiva za razne bakterije (jaz pa imam veliko težav s temi nožničnimi vnetji). Kaj mi svetujete? Kakšne so vaše izkušnje?
Hvala za odgovore!
Zanima me, če se kopate v bazenu, ko imate menstruacijo? Sem nekaj brala na internetu, da strokovnjaki odsvetujejo kopanje, ker bi naj bila nožnica bolj občutljiva za razne bakterije (jaz pa imam veliko težav s temi nožničnimi vnetji). Kaj mi svetujete? Kakšne so vaše izkušnje?
Hvala za odgovore!
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Če imaš probleme, raje ne. Najbolje, da vprašaš zdravnika. On ti bo znal svetovati
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Jaz se ne. Povsod sem brala da v morju ni take panike (pač s tamponom), v bazenu pa ne...že itak se meni ful gabijo bazeni in mi ni najbolj za hodit, z menstro pa sploh ne. Če imaš pogosto vnetja pa sploh raje ne.
Houd de wereld tegen
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Mislim, da obstajajo prav tamponi, ki jih uporabljaš med kopanjem, če si ful občutljiva.
Samo ne vem točno, ali so za menstruacijo, ali so samo za zaščito pred vnetji, če nimaš menstruacije. Mogoče oboje. Mislim, da sem jih videla v Mullerju
Samo ne vem točno, ali so za menstruacijo, ali so samo za zaščito pred vnetji, če nimaš menstruacije. Mogoče oboje. Mislim, da sem jih videla v Mullerju
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Jaz se kopam. No big deal.
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
Zvoncica napisal/-a:Mislim, da obstajajo prav tamponi, ki jih uporabljaš med kopanjem, če si ful občutljiva.
ja so prov za kopanje- napojeni so z enim oljem. dobiš jih v lekarnah. drgač se mi zdi pa zanimiva alternativa zdej lunette- itak jo maš na začetku nožnice in ti jo fajn 'začepi' z unim vakuumom, tko da res ne more nič pridt notr... probala pa še nism
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Z menstruacijo se ne hod v bazen!! Mogoče se tega ne zavedate ampak s tem škodujete seb in ljudem okol sebe.
It was forever..but it didnt last long..
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
***Ally*** napisal/-a:Jaz se ne. Povsod sem brala da v morju ni take panike (pač s tamponom), v bazenu pa ne...že itak se meni ful gabijo bazeni in mi ni najbolj za hodit, z menstro pa sploh ne. Če imaš pogosto vnetja pa sploh raje ne.
Se strinjam. V morju še gre, če imaš tampon, v bazenih pa se že nasploh nerada kopam, ker ni najbolj higienično.
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Jaz se kopam edino v morju, če imam menstruacijo. Obvezno s tamponom, pa še tak, prvi in drugi dan se redko kdaj. Če že res moram (da sem v koloniji ali je blazno vroče). Tebi, če imaš vnetja, bi odsvetovala. Posebej bazene.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Prvi neprebran prispevek • 327 prispevkov
• Stran 3 od 22
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov