Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Jess° napisal/-a:Hello punce.
Mam eno vprašanje za vas v času vaše menstruacije. A se vam kdaj zgodi oz. bolj rečeno dogaja, da ko pričakujete M se vam prebava čist pokvari? Zadnje mesece sem opazila, da ko pričakujem M oz. ko jo imam dan ali dva imam vedno probleme - pojavljajo se driske, po črevesju je slišat kot da se pretaka voda, kot neko kruljenje. Nekje sem sicer prebrala, da naj bi bile občasne prebavne motnje pri menstruaciji normalne, vendar sem rahlo zaskrbljena, glede na to, da se dogaja to že skoraj pol leta.
Nevem no, kakšne izkušnje imate vi s tem?
Ja, tut jz imam občasno na 1. dan mestruacije drisko... Vbistvu se mi to dogaja odkar sm dobila 1. mestruacijo, s tem ni nič narobe. Brala sm da se driska pojavi zarad enega hormona, ki se takrat sprošča, samo sm pozabila kako se mu reče.
-
Justica* - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 9. 2010
Meni se že odkar jemljem KT namesto menstruacije pojavlja temno rjav izcedek ali celo črn sicer malce vleče na rdeče amak je precej temno..saj pravim temno rjavo. Je to narobe? KT jemljem že 2 leti in pol ampak ne čutim nikakršnih bolečin ali karkoli zaradi tega
- pikolina24
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 4. 2010
punce, tudi jst bi rabla malce pomoči. Kt jemljem že kakšno leto in vedno sm nehala jest tabletke v tork, tako da sem menstruacijo dobila v petek zjutraj ...sedaj jo pa že čakam 3. dan in še zmeraj nič. in muči me to, ker se še do zdaj niti enkrat ni zgodilo, da bi mi zamudila, vedno je bila v petek zjutraj. pod stresom nisem bila nič, mislim pa da je možno, da niso bile čisto učinkovite, ker jih nisem jemala vedno ob 8ih, včasih sem jih 7.40, včasih 8.10, ipd. Prosim za pomoč, ker me že ornk skrbi
-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
Kr umiri se, ker zdej že zaradi tega, ker čakaš noče in noče priti. Dokler s tabletko ne zamudiš 12+ ur nima biti kej narobe, sploh pa če si jih jemala z zamikom pol urce. Tudi jst zdej čakam (ampak nimam tabletk) in mi zamuja že 10 dni, ampak nism mela nezaščitenega spolnega odnosa tko da se ne sekiram preveč. Ni pa samo stres vzrok za zamik menstruacije. Jst sm imela recimo vnetje mehurja, sedaj pa sem že od četrtka prehlajena. Tako da, če si bila kej bolana al pa kej podobnega je možno, da ti je to prestavlo menstruacijo.
-
Anja ^^ - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2009
- Kraj: grosuplje
Menstruacija mi zamuja že 3 tedne, možnost, da bi bila noseča je 0%, a je to lahko odvisno tut od človekovega bioritma (julija in avgusta sm totalno preveč spala, zdej pa totalno premalo spim) in a je možno, da sm prelahka (velka sm 170cm težka pa 48 kg)?
- ×Sweety×
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ja, na menstruacijo vpliva velik dejavnikov. Nisi napisala kok si stara (do 18 al kok je čist normalno da je lahko menstruacija neredna) al si mela prej reden ciklus? Glede teže, če si zdej shujšala zihr da je možno zard tega, če si pa že skos tok suha pa pomoje da ni.
-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
No pol pa sploh ni panike, če ti tudi normalno zamuja. Kr počakaj še par dni in boš gotovo dobila
- pikolina24
- Sramežljivka
evo, naj povem, da se mi je danes (k naj bi bil 4.dan menstruacije) pojavil rjav izcedek in k sm se obrisala, sta ble na papirju 2 taki rjavi bunkici jao, groza....zgleda k bi bil začetek menstruacije, saj kaj k morm jutri začet že z novo tablico tabletk. tok me je strah, ne vem kaj naj nardim, res pa je, da sm bila prejšnji mesec bolana, sm mela gripo in sm mogla jest antibiotike. v četrtek sm mela pa spolni odnos, sam dvomim da bi to šlo tako hitro, gledam na netu vse mogoče strani in sam bolj sm živčna. mi katera kaj svetuje?
pikapoka: kako je pa s teboj? si že dobila?
pikapoka: kako je pa s teboj? si že dobila?
- pikolina24
- Sramežljivka
si mogoče potem ugotovila, kaj je bilo kaj narobe?
- teddy_ursa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2010
...
Zadnjič spremenil teddy_ursa, dne 01. Avg. 2011 14:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov