Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Prosim, ne prodajaj nam svojih buč ter svojih veleumnih dognanj v tej temi.
Avtorici pa-na sicer nenaraven način si lahko prestaviš menstruacijo s tabletkami (ne kontracepcijskimi), ki jih dobiš pri ginekologu.Naravnih načinov za eno in drugo pač ni-seveda, če ne želiš postati mamica, kot so že napisale.
Avtorici pa-na sicer nenaraven način si lahko prestaviš menstruacijo s tabletkami (ne kontracepcijskimi), ki jih dobiš pri ginekologu.Naravnih načinov za eno in drugo pač ni-seveda, če ne želiš postati mamica, kot so že napisale.
The world is as you are.
-
Glede na to, da imaš samo kvazi diplomo in neregistrirano ambulanto (wnb)..., nisi kvalificiran niti za razlago kaj sploh menstruacija je.
P.S. Sem preverila naslov....in tam ni niti ambulante niti veterine.So, give me a break
P.S. Sem preverila naslov....in tam ni niti ambulante niti veterine.So, give me a break
The world is as you are.
-
http://www.klinika-petvet.si/zaposleni.html
Hm...na tem linku čudežno ni sodelavcev, ki bi recimo ustrezali tvoji starosti in kvalifikacijam.Zdaj pa nehaj delati slabo reklamo tej veterinarski bolnici...resno mislim.
Hm...na tem linku čudežno ni sodelavcev, ki bi recimo ustrezali tvoji starosti in kvalifikacijam.Zdaj pa nehaj delati slabo reklamo tej veterinarski bolnici...resno mislim.
The world is as you are.
-
Edino meni znano dejstvo je, da si en navaden šalabajzer, lažnivec in optimist- Reptilien Zoo-ja verjetno še od zunaj nisi videl.
In zdaj te bom prav po otroško zatožila v temi Moderatorji.Zakaj?Ker si šalabajzer.
In zdaj te bom prav po otroško zatožila v temi Moderatorji.Zakaj?Ker si šalabajzer.
The world is as you are.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov