Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
Ne, to nima nobene veze, razen, če se res vsakodnevno pretirano ne izmučiš. Sama se ukvarjam s športom vsak dan - vsak drugi dan pol ure aerobnega, vmes pa anaerobni trening za moč in imam menstruacijo redno. Mislim, da mi je šport veliko pomagal pri vzpostavitvi cilkusa po prenehanju jemanja tabletk.
-
Punchee - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2008
- Kraj: Love RD
Zanima me če je kera jemala te tabletke pa če so bli kšni stranski učinki? Pa kolk časa prej je treba začet jemat kr mam namreč zlo neredn ciklus.
Sm dala pod novo temo, kr to ubistvu niso kontacepcijske tabletke da bi lahko dala tja.
Hvala za odgovore.
Sm dala pod novo temo, kr to ubistvu niso kontacepcijske tabletke da bi lahko dala tja.
Hvala za odgovore.
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
menstruacija ni normalna potem, ampak je zelo huda..vsaj moja izkušnja je taka...sicer pa je bilo ogromno o tem napisano v temi o kontracepcijskih tabletkah...pa reče se jim primolut nor..
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
- me_myself_and_I
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2007
mily napisal/-a:Začneš jemati tri dni pred pričakovano menstruacijo. Jemleš lahko mislim da, 10 dni. jst nisem mela nobenih stranskih učinkov. Menstruacijo sem potem dobla normalno po ene 3eh dneh po zanji vzeti tableti.
isto je blo pri men.. js s ih vzela,kr sm šla na morje.. in pol ko sm pršla domov, sem lepo dobla menstruacijo in je bla čist taka kot običajno.. v glavnem, nč groznga.. čist običajno.. sm šla pa prej do zdravnice po napotnico za te tablete..
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Mene pa zanima kako ste se počutile ko ste si prestavljale menstruacijo. Isto slabo kot medtem ko jo imate, ali je vse izginilo ta čas ko ste jemale tabletke za prestavitev menstruacije?
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
mene je samo pikalo kot bi imela ovulacijo...ko sem si prestavljala s kt je bilo veliko huje, ker sem bila vsa napihnjena pa tečna...tukaj tega ni, kot sem že rekla zna malo popikat v jajčniku..ni pa nujno...nič hudega v glavnem...je bila pa zato menstruacija toliko bolj huda...
-
Bulma - Cosmopsiho
Aja? :S Jaz ne vem kaj naj naredim. Naj si prestavim, ali pustim kot je. namreč grem na Češko od čet. do nedelje in ravno te dni bi morala dobiti menst. katera je grozno boleča, pa nenormalno mi je slabo. Enostavno si ne predstavljam, da bodo vsi žurali, jaz pa bom ležala tam v šotoru ali kaj ne vem,no. S tem, da že več kot pol leta ne jem več kontracepcijskih tablet in zaradi tega nimam točne menst. Nekje od 13.-16. bi mogla dobiti. Šment!
-
Bulma - Cosmopsiho
Ma ja. Saj planiram, samo ne vem kako bo glede na to, da točnega dneva ko dobim ne vem. Kaj pa slabost itd. vse to ostane? ker jaz imam bolj kot z krči probleme s slabostjo, vrtoglavico itd. Shit! Sama ne vem ka naj, v čet. ponoči pa že grem
-
če danes začneš jemat, mislim, da še ni prepozno....razen, če je res ne boš jutri dobila...
-
Bulma - Cosmopsiho
Danes še žal ne morem priti do njih. Planirala sem za ju3...ker mi je ginekologinja predpisala, samo moram po recept. Me je pa strah, da mi bo vse isto slabo itd. samo da krvi ne bo. Shit...
-
doomay - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2008
- Kraj: With the sun :)
Za slabost in vrtoglavico nevem, ker je nimam... Tako da meni se tudi pol ni nič vrtelo in mi blo slabo.. Samo glava me je bolela prvi dan, ko sm jih vzela (ma ni nujno, da je blo od teh tablet, ker js mam itak migreno).
Hm, ja ene 3 dni prej treba vzet. Zdej če ne veš točno, kdaj boš dobila...Vsaj prbližno vzami Nevem..
Hm, ja ene 3 dni prej treba vzet. Zdej če ne veš točno, kdaj boš dobila...Vsaj prbližno vzami Nevem..
-
Bulma - Cosmopsiho
Saj bom šla danes k sosedi, ki dela v lekarni, pa jo bom vprašala če mi priporoča to, ali pa so kakšne tablete, ki vse skupaj ublažijo. Kriza! :S Mah ne vem. Zakaj imam jaz take probleme vedno?
Btw-alkohol se lahko pije na te tablete
Btw-alkohol se lahko pije na te tablete
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov